Şimdi Ara

2 AYDIR DEPRESYONDA HİSSETMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. 2 aydır depresif halde hissediyorum. bir türlü mutlu olamıyorum. geceleri uyku tutmuyor. çoğu zaman derse yetişemiyorum alarm ertelemekten. dışarda ruh gibiyim. ailemden uzakta okuduğum için onlara hissettirmemeye çalışıyorum. iki tane sağlam agam var. ama sürekli de onlarla olamıyoruz. onlar da genelde kız arkadaşlarıyla vakit geçiriyorlar normal olarak. 2 haftadır özellikle final haftası için kütüphanedeyim özellikle ve yalnızlık çok koymaya başlıyor. araya çıktığında birlikte kahve sigara içeceğin bir arkadaşın yok. yalnız gelip yalnız gidiyorsun. bu çok yormaya başladı beni. bugün dayanamayıp psikiyatriste gittim artık antidepresan ve uyku ilacı verdi ama ben mutlu olmayı unuttum gibi hissediyorum. yardımcı olup dertleşirseniz sevinirim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözüm belli. Arkadaş çevreni genişlet. Başka insanlarla takıl zaman geçir

O 2 tane oçç arkadaşında galiba sürekli takılamıyorsunuz bunu sorun ediyon sen de. Başka insanlar başka arkadaşlar çözüm olucaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 aya etki göstermeye başlar

• 2 ay = 44 senedir ben seri uzgun

• Get Back kullanıcısına yanıt
    hocam öyle demesen iyiydi iyi insanlar gerçekten. arkadaş çevremi nasıl genişleteceğim ki okul bitti zaten. fırsat olmuyor çok arkadaş canlısı biri de değilim zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    peki ben 6 ay daha dayanabilir miyim bilmiyorum

• lithran kullanıcısına yanıt
    anlayamadım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinok23 S kullanıcısına yanıt

Hocam sana ciddi önerilerde bulunayım bunları uygularsan rahatlarsın

1. kilo durumunu bilmiyorum kiloysan zayıfla kesinlikle fitness yazıl aşırı lafa dağıtırsın
    2. bakımlı ol hocam dikkat et öz bakımına traş vs
    3. instagramdan şehrindeki mekanlara gir takipçilerden seride istek yolla 100 kişiden 10 tanesi kesinlikle dönecektir
    4. uygun bir zamanda hikayelerine cevap ver 10 kızdan 3 tanesi kesinlikle cevaba dönecektir 3 ünden de 1 tanesiyle bu iş kesin olur manita yaparsan sadece kızı değil arkadaş çevresini de elde edersin çevren genişler daha fazla sosyal aktivite yaparsın ben 3 yıldır bu şekilde çalışıyorum ekmeğini inanılmaz yedim

Şaka yav. Muhakkak iyi insanlardır

Normalde sen şuan yaşağın şehirde değilmisin mahallede hiç mi arkadaşın yok başka

evet hocam ben de denemeye çalışıyorum ancak daha önce ilişki konularında biraz darbe aldığım için o topa girecek enerji hissedemiyorum kendimde ama bir yandan da kız arkadaşım olsa bu kadar yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum bakalım çok teşekkürler tavsiyen için

Hocam ciddi düşünme zaten vur kaç kafa dağıt

yok hocam normalde Antep'te yaşıyorum çok seviyorum antebimi de şu an okuyorum başka bir şehirde 1.sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.

pek alımlı biri değilim ortalama bi tipim var ve kızlar da buna yanaşmıyor diye tahmin ediyorum

• 30yıl

Hocam ülkedeki herkes brad pitt be anjelina joli değil herkese uygun erkek kız var yanlış düşünüyorsun her malın alıcısı vardır

haklısınız hocam gerçi. deneyeceğim mutlaka olursa bi paket sigara ikram ederim :)

Ohoo daha 1.sınıfsın genç çocuksun daha

Daha çokk sürüsüne arkadaşın olucak takma böyle şeyleri fazla

Okuduğun şuan olduğun şehirde sahil varsa sahile in eline kola içeçek al otur. Oraya gelenlerle kafana göre muhabbete gir. Hiç sorun olmaz bana güven

nerde sahil hocam ya Allah'ın dağında okuyorum. yatay geçiş düşünüyorum bakalım.

Öyleyse bilemem okadar😂

Herşey sana kalmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.