Şimdi Ara

2 bay kabul etmeyen oteller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yaz baba oğul tatil yapmaya karar vermiştik. Çoğu oteli aradığımda iki bay konaklama kabul etmediklerini söylüyorlar. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum Bunu ayarlamanın başka kolay bir yolu yok mu ? (Antalya, Alanya)

• Otele göre değişir , Kalitesiz otellerin hepsi alır , kaliteli otellerdende nadir 2 bay alırlar eğer tanınan biri değilseniz.Veya gideceğiniz otelin resepsiyon müdürüylen konuşun baba oğul geleceğiz diye , oda olmadı genel müdürle konuşun yardımcı olurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oteldeki kız erkek dengesini sağlamaya çalışıyor andavallar, böyle bir şey yapmaya yasal olarak haklarının olmaması lazım ama kodaman otel sahiplerine yasa falan işler mi hepsi devletten torpilli bunların. 2 bay turistse bak nasıl köpek gibi kabul ediyorlar, Türk vatandaşları turizmde 2. sınıf insandır umarım şu otellerin hepsi batar yemişim turizm gelirini zaten bok yoluna gidiyoruz her şeye vergi geliyor otellerde batsın
  • biz normal erkek arkadaşımla yılbaşında 2 kişilik oda ayarlamıştık istanbulda, adamlar 2 kişilk çift yatağı olan oda ayarlamışlar sonra gidince dedik yok hocam siz olayı yanlış anlamışsınız diye lobide bekletip odamızı değiştirmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Oteldeki kız erkek dengesini sağlamaya çalışıyor andavallar, böyle bir şey yapmaya yasal olarak haklarının olmaması lazım ama kodaman otel sahiplerine yasa falan işler mi hepsi devletten torpilli bunların. 2 bay turistse bak nasıl köpek gibi kabul ediyorlar, Türk vatandaşları turizmde 2. sınıf insandır umarım şu otellerin hepsi batar yemişim turizm gelirini zaten bok yoluna gidiyoruz her şeye vergi geliyor otellerde batsın

Tamamen saçmalık, parasını veriyoruz işte işinize baksanıza
  • Naykimayki kullanıcısına yanıt
    Oteli arama trivagodan al bileti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu arkadaşın dediği gibi yapacaksın,gir trivago veya internet sitelerini birine rezervasyonunu yap,ödemeni yap,seve seve alırlar
    geçen sene trivagodan 3 erkek arkadaş 1 oda rezervasyon yaptık,kredi kartıyla parasını ödeyip 1 hafta mis gibi Alanya tatili yaptık.
  • Hollandaya gidin hojam daha rahat takilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

bu arkadaşın dediği gibi yapacaksın,gir trivago veya internet sitelerini birine rezervasyonunu yap,ödemeni yap,seve seve alırlar
    geçen sene trivagodan 3 erkek arkadaş 1 oda rezervasyon yaptık,kredi kartıyla parasını ödeyip 1 hafta mis gibi Alanya tatili yaptık.

Kapıda biz alamayız cart curt mevzusu olursa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

quote:

Öyle bir hakları yok. Polis çağırırsın, biletini aldığım otelden fiziksel şiddetle dışarı çıkarılıyorum diye.

• Baba oğul olmasa bile engelleyemezler hocam. Biz 3 arkadaş gidip tatil yaptık kaç kere. Siz oteli aramadan rezervasyon yaptırın, sıkıntı çıkmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 bay ne la çoğul olunca bey olur xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

quote:

Öyle bir hakları yok. Polis çağırırsın, biletini aldığım otelden fiziksel şiddetle dışarı çıkarılıyorum diye.

tatilbudur üzerinden yaptıracaktım rezervasyon bilgilerini girerken 2 bay seçmeme izin vermiyor, birde kredi kartı kullanmıyorum banka kartı var ve nakit ödeme imkanım var

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

2 bay ne la çoğul olunca bey olur xd

1 bay, 1 bey olmaz mı
  • bay değil erkek
    lol
  • Naykimayki kullanıcısına yanıt
    Hangi otel merak ettim
  • quote:

Hangi otel merak ettim

pm
  • türkiyedeki otellere aslında hiç erkek almamaları lazım yazık turistler ülkelerine arkasına bakmadan dönüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.