Şimdi Ara

2. bilgisayara nasıl internet bağlantısı çekebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. İnterneti (ttnet duymasın :) ) arkadaşla ortak kullanıyoruz modem bende değil arkadaşta başka portuda yok. Benim masaüstü pc'ye takıyorum interneti ve sorunsuz çalışıyor. Evde bir tane daha bilgisayar var ben buna nasıl bağlantı çekebilirim kendi bilgisayarımdan. Yardımlarınızı bekliyorum....

• Bir Access Point ( erişim noktası ) alman işini görür gibime geliyor
  • cevap için teşekkür ederim şuan için bana masraf çıkarmayacak bir öneriniz var mı ? Bluetooth var masaüstününde bağlamak istediğim laptopunda bununla ilgili bir çözüm olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulevent

cevap için teşekkür ederim şuan için bana masraf çıkarmayacak bir öneriniz var mı ? Bluetooth var masaüstününde bağlamak istediğim laptopunda bununla ilgili bir çözüm olabilir mi

Bilgisayara bi eternet karti daha takarsin giris cikis yaparak ikisinide kullanabilirsin. Yada eternet aparatlari var ucuz ve kullanisli bi nevi switch gibi bi girisi var iki cikisi var oda isini gorur.
  • verin 10 lira alın 5 port bir switch uğraşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

verin 10 lira alın 5 port bir switch uğraşmayın.

Kardeşim bunu biraz açar mısın nasıl ve neye benziyor. 10tl lik ben bulamadım link atabilir misin ?
  • http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=SF1005D

• çok teşekkür ederim şimdi ilk tp-link olanı beğendim şimdi net kablosunu yandan bir yer var oraya sokacam diğer yerlerdende bilgisayarlara dağıtacağım dimi arkadaşım
  • hayır ürünün arkasında 5 tane ethernet portu var. Oraya modemden gelen ethernet kablosunu takıcaksın. Aynı şekilde her pc için ethernet kablosu takıcaksın. Switchden pc ye.

• her türlü masraf yapacaksınız.en ucuzundan bitane switch alabilirsin.
    yada masaüstünde wifi alıcın yani usb wireless adaptörün varsa direk bi ap alman daha mantıklı olacaktır
  • Cogaltici al
  • Kaliteli bir swtich al ana bağlantıya gelen kabloyu tak.Airties inkilerden alma onlar pek iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.