Şimdi Ara

2. BİSİKLETİM 2. ÇALINMA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞ BU NEDİR BÖYLE YA ? 4 YIL İÇİNDE İKİ BİSİKLET ALDIM BAŞTA BAŞLANGIÇ İÇİN ÜMİT HACKER ALDIM ÇALDILAR! , DAHA SONRA TEMKİNLİ DAVRANMAK SARTIYLA SEDONA 701 ALDIM . 2 ADET SİFRELİ 2 ADET MOTORSİKLET KİLİDİ ALDIM FAKAT BU --AFEDERSİNİZ-- G.T HERİF KİMSE BÜYÜK İHTİMALLE YİNE O ÇALMIŞTIR ARTIK EVİN İÇİNE KOYACAĞIM BİR KRON XC 250 ALACAĞIM V FRENLİ NASIL DERSİNİZ KULLANAN VARMI?

• AP AP
  • Nasıl çalıyorlar? Dışarıda bırakıyorsun ve kilidi demir makasıyla kesiyorlar mı?
    Valla benimki ucuz olmasına rağmen 1 kere çalınsın, içimde bisiklet adına hiç bir istek kalmaz o an bırakırım.Parasından ziyade o kadar uğraşıyoruz zaman harcıyoruz bir anda hepsi uçup gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Nasıl çalıyorlar? Dışarıda bırakıyorsun ve kilidi demir makasıyla kesiyorlar mı?
    Valla benimki ucuz olmasına rağmen 1 kere çalınsın, içimde bisiklet adına hiç bir istek kalmaz o an bırakırım.Parasından ziyade o kadar uğraşıyoruz zaman harcıyoruz bir anda hepsi uçup gidiyor.

Benimde daha evvel çalınan maddi ve manevi değeri olan bisikletimi ve artı apartman sakinlerine ait diğer bisikletleri aynı akşamda sanırım aynı kişilerce ve daha önceden keşifi yapılıp demir kesen makaslarca kesilmek sureti ile çalındıktan sonra her akşam bir yatağıma almadığım kaldı.:))).valla hırsız kafaya taksın siz ne yaparsanız yapın giden gitmiştir.ama ev daha temkinli.enazından iki senedir teşebbüs eedilmedi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapanların afedersin çüklerini demir makasıyla kesiceksiniz yani afedersiniz ama.
  • bunları yapanlara o demir makasını g.tlerine sokacaksın.
    geçmiş olsun hocam.
  • Bundan sonra eve çıkartırsınız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.