Arkadaşlar ilk önce geçen seneki kadromuzu değerlendirerek başlamak istiyorum. Geçen yıl Baroş un yokluğunda forvet eksiğimiz, oyunu çift yönlü oynıyabilecek bi orta saha (özellikle kale önünde pozisyon değerlendiremeyen,uzaktak kaleyi yoklayamayan, saçma sapan vuruşlar yapmalarından dert yandığımız "en azından ben"),yıllardır süren sağ bek eksiğimiz, Fener mağlubiyetleriyle kaybettiğimiz kaleci.
Bu seneye gelince geçen yıldaki eksiklere ek olarak, keitanın ve topalın gidişi ve yerlerine gelen oyuncuların daha iyi olması gerekirken, onları aratacak bi görüntü vermeleri. Elano nun kalması sağ kanatta bu boşluğu onlara göre daha iyi doldurur, eğer onuda göndermezlerse.
Transferde geç kalınması ve gelenlerinde forma savaşına girecek kaliteden uzak olması takımı rehavete ve mağlubiyetlere götürdü, takımda oyuncuların kendilerine güvenlerinin azalmasına neden oldu. Bizim takımdaki oyuncuların çoğu galibeyet getirecek, takımı sürükleyecek kalitede değil.
İyi dediğimiz servet gemiliri yakmıştı gitmek istiyodu, Rijkard a sallıyodu yazın başında. Yönetim baskısıyla kaldı. Böyle bi oyuncudan verim alınamaz. Gökhan Zanın yüzünü gören cennetlik olacak. Bu adamın kadroda bulunmasının, iyileşti zaman oynıyacağı futboldan bişey vermesi beklenmez. Emre Güngör gönderildi. Ali Turan ı da geçen sezon Kayseriyle görüştüklerinde alsalardı çok daha farkılı olabilirdi. Adnan Başkan ozaman nasıl pazarlık yapıyolarsa dolar mı euro olduğu belli değilmiş. Kayseri 5 milyon euro istiyomuş bizim başkan dolar sanmış.
Başlığa geleyim Adnan Polat ın 2 tranfer yapacağız demesi, '2 side bomba, atom bombası olsun biri Xavi olsun, Biri İniesta olsun. Bu takım sağ bekte, sol bekte, Baroş un yokluğunda geçen yıl yaşadığımız gibi, kalede, belki biraz lüks kaçacak ama stoperlerdede. Sorun yaşamayacakmı ?. Futbol hepimizin bildiği gibi takım oyunu, Bi futbolcunun hataları, saçmakları bi anda bütün takımın hırsını verimini düşürebiliyor. Bizim de bu topçulardan elimizde bolca mevcut ve başarısızlıklarla her geçen gün artmakta.
Hadi Mehmet Topal ile Elano'yu transfer edelim. Keita'yı da getirelim. 3 transfer size. Sonuç? 11 puan farklı 3. lük...
quote:
Orijinalden alıntı: jardella
Hadi Mehmet Topal ile Elano'yu transfer edelim. Keita'yı da getirelim. 3 transfer size. Sonuç? 11 puan farklı 3. lük...
transfer yazan yerlere düzgün isimler alınırsa neden olmasın
Alıntıları Göster
hayır .. Rijkaard gitsin başarılıyz bunu gördüm diğer yorumlarım yanlışmıs
quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
hayır .. Rijkaard gitsin başarılıyz bunu gördüm diğer yorumlarım yanlışmıs
Alıntıları Göster
Bu saatden sonra termonükleer bomba transfer olsa bi yol olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: ΣПGIП
Bu saatden sonra termonükleer bomba transfer olsa bi yol olmaz
Alıntıları Göster
Ben inanıyorum.
Çift yönlü bi orta saha bizim kazmalara gaz verir Cana forma derdine kendine gelir
Hücumcu bi orta saha takıma ısınana kadar zorlanır takıma alışmış olan Elano ise forma savaşına girer zira büyük hayalleri var belli
Bizde profesyonellik yok yabancıların 2 3 tanesi dısında ulan parayı alıyoruz oynayalım diyen yok illaki formayı kaybetme korkusu gözden düşme korkusu olacak bizdeki oyuncularda
quote:
Orijinalden alıntı: Ralf_Jones
Ben inanıyorum.
Çift yönlü bi orta saha bizim kazmalara gaz verir Cana forma derdine kendine gelir
Hücumcu bi orta saha takıma ısınana kadar zorlanır takıma alışmış olan Elano ise forma savaşına girer zira büyük hayalleri var belli
Bizde profesyonellik yok yabancıların 2 3 tanesi dısında ulan parayı alıyoruz oynayalım diyen yok illaki formayı kaybetme korkusu gözden düşme korkusu olacak bizdeki oyuncularda
Alıntıları Göster
Takımdan Kewell ve Baros'u çıkar, bak bakalım nasıl takım oluyor. Şimdi onlar dursun, üstüne birer tane daha Kewell ve Baros koy, bence herşey değişicektir.
Takımdan Kewell ve Baros'u çıkar, bak bakalım nasıl takım oluyor. Şimdi onlar dursun, üstüne birer tane daha Kewell ve Baros koy, bence herşey değişicektir.
Alıntıları Göster
2 bomba transfer yapacağımıza inana var mı diye sorsana
quote:
Orijinalden alıntı: Saraveco
Alıntıları Göster
bu misimoviçle bide arkasına al ledesmayı sonra bak nasıl değişiyor takım..diğerleride rahatlar ekstra işlere girmezler..takım bi düzene girer..şimdi herkez ekstra bişey yapmaya çalışıyor buda ters tepiyor zaten özgüvenlerini kaybetmişler..
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
transfer yapacagımıza inan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: sansayn
bu misimoviçle bide arkasına al ledesmayı sonra bak nasıl değişiyor takım..diğerleride rahatlar ekstra işlere girmezler..takım bi düzene girer..şimdi herkez ekstra bişey yapmaya çalışıyor buda ters tepiyor zaten özgüvenlerini kaybetmişler..
Alıntıları Göster
Transfer olacağını kim söyledi.
quote:
Orijinalden alıntı: sansayn
Alıntıları Göster
kolay degıl takımın temel tası sakatlandı arda bu takımın yıldızı olabılır ama en onemlı oyuncusu baros baors sakatlanınca bır sene heba oldu yoksa 10 numara top oynuyordu galatasaray durun bakalım elbet yapacak transfer ha belkı kazma gelecek belkı yıldız ama bırılerı gelecek bekleyelım az kaldı surda belkı vander vaart gelir ben drenteden box to box orta saha yaratabılınecegını dusunuyorum kulaga cılgınca gelıyor ama mantıklı bence ayrıca hala cıty madrıd gıbı takımların kadrodan cıkartmaya calıstıgı ısımler var 2 tanesını kaptık mı yuru gıt artık
quote:
Orijinalden alıntı: burakNSX
quote:
Alıntıları Göster
Sağ bek alternatifsiz kaldı. Lig uzun tek başına sabriye güvenilmez, ali turan da o bölgede iyi değil. Orta sahaya iki yönlü oynayabilecek oyuncu şart. Baros da bi sakatlanırsa vay halimize. Ha bir de kaleci lazım ama bu oyuncular alınsa kaleciye pek fazla gerek kalmayacak belki de. En az 3 oyuncu alınmalı bence bu bölgelere. Yoksa aslantepede şampiyonluk yarışı içinde olamayabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
quote:
quote:
3 yıldır ardayı arsenal istiyor.2 yıldır realm mardin den izlemeye gelmişler....onu satıcaksın 50 milyon dolara.. 5 tane yabancı alıcaksın o parayla...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
quote:
quote:
Allah aşkına su remi koymayın gece uyku uyuyamıyorum
Arkadaşlar tranfer olacakmı olmayacak mı diye konuyu dağıtmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: mzarafet
3 yıldır ardayı arsenal istiyor.2 yıldır realm mardin den izlemeye gelmişler....onu satıcaksın 50 milyon dolara.. 5 tane yabancı alıcaksın o parayla...