Şimdi Ara

2 DAKKA SONRA PİZZACI GELMEZ İSE BEDAVA YİCEM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 20:43 sipariş verdim eğer gelmez ise beduva yicem 1 KM mesafe var arada.

• geldimi
  • Kapi caliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş ye dokanmasın
  • geldi beylerr yağmurlu havada koşturdum yemin ederim dedi.20 tl verdim 2 lira üstünü almadım
  • geldimi la
  • Helal olsun sana bahsis de birakmissin adamin dibisin. Zor garibanlarin isi. Dandik scooter ustunde yaz kis. Allah yardimcilari olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU seferde parayı kaptırdık ya la.Bi bedava pizza yiyemedim yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: heytaxi

geldi beylerr yağmurlu havada koşturdum yemin ederim dedi.20 tl verdim 2 lira üstünü almadım

Helal olsun sıkıntı yapmamışsın çocuğa, yağmurlu havada gelmiş birde.
    Bazı konuları okuyorum 35 dakikada gelmiş mesela, adamın takla atmadığı kalmış para vermemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balea

Helal olsun sana bahsis de birakmissin adamin dibisin. Zor garibanlarin isi. Dandik scooter ustunde yaz kis. Allah yardimcilari olsun

Evet bencede doğru yapmış bende biraz önce gelen elemana 0.25 tl bahşiş verdim.
  • Hep son 1 dk kala geliyorlar bazen sirf umutlandirmak icin kapi onunde bekliyorlar diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Hep son 1 dk kala geliyorlar bazen sirf umutlandirmak icin kapi onunde bekliyorlar diye dusunuyorum

• valla bakarım pizza sıcaksa ve eksiksizse veririm parasını arkadaş adam o kadar canını dişine takarak işini yapmaya çalışıyor ayıp olur 3-5dk geç geldi diyerek ama yok eğer pizza soguksa istediğim gibi değilse üzerine parayı vermem pizasınıda almam
  • quote:

Hep son 1 dk kala geliyorlar bazen sirf umutlandirmak icin kapi onunde bekliyorlar diye dusunuyorum

• quote:

motorla evin etrafinda donuyorlar

• quote:

pizzanin icine tukuruyorlarmis
  • Saate baktım son 2 dk kala bekleme tepkim;

• önlerden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.