Şimdi Ara

2.Dünya Şavaşına ait bir oyun Wolfenstein: Enemy Territory(Video İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana göre Cs ve türü oyunlara göre kat kat daha zevkli bir oyun oyunun genel yapısı c.s olduğu gibi sadece adam öldürmeye bağlı kalmaksızın ilerlemeli, 5 ayrı classda 30 dk lık bölümlerden oluşan ve hikayesi 2.dünya şavaşında almanlar ve amerikanlar arasında geçen bir oyun.

Oyunun genel olarak yapısını inceledigimizde Medic (yani sağlıkcı) : Ölen kişilere morfin basarak ayağa kaldırabiliyor ayrıca can azalınca 20 healtt point veriyor . Engeneer (mühendis) oyunun harita alanı geniş oldugundan tank kullanma kamyon vs gibi oyunda kullanılan objeleri tamir etme özelliğine sahip ayrıca tank bariyerleri kurma ve mayın döşeme yapabilen ve çeşitli silah alma özelliğini kullanabilen class. Field ops (mühimmatçı) oyunda ammo adı verilen kuşun bomba vs gibi mühümimmat kutusuna sahip olan class ayırca uçak çağırabilip belirli bir alanı bombalatabiliyor. Solider (asker) : çok silah kullanabilme özelliğine sahip olan bu classda mühimmat taşıma ve ağır silahlar taşıyabiliyor . Covert ops ( Sniper): bu classda dürbünlü silah kullanabilir ayrıca karşı takımdan öldürdügünüz kişinin kıyafetlerini giyerek süikast yapabilir ve karşı takımının bölgesindeki kilitli kapıları açabilirsiniz.
    . Oyunda bukadar fazla özellik olduguna bakmayın gerçekten oynaması kolay ve zevkli bir oyun fakat türkiyede hiç tanınmamış bende paylaşmak istedim daha aklıma gelmeyen çok özellik var alttaki vidiyou izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 20 Ağustos 2011; 14:00:21 >

• Teşekkürler iniyor deneyeceğim.
  • Güzel oyuna benziyor teşekkürler
  • ooo süper ya tam benim tarzım cod2 hastasıydım ona benziyor.bu gece kesin indiririm
  • ben şu an üniversite 3 e başladım.. lise 2 den üniv.1 e kadar full bu oyunu oynamıştım.. gel gelelim serverlar azaldı.. yamalar abartıldı.. üstüne eski bilgisayarımı attım windows 7 sorun çıkarıyor.. çok güzel acayip zevkli bir oyundur.. oyun konusunda çok sıkılırım 2-3 gün oynarım bıkarım.. ama bu oyun beni 3-4 yıl idare etti :) herkese tavsiyemdir.. türkiyede meşhur bir oyundur bakmayın reklamı olmadığına :)
    taktik ağırlıklı bir oyundur.. eğer takım oyunu kurarsanız ve taktiğiniz varsa düşman ne kadar iyi oynarsa oynasın yenersiniz:) counter strike veya cod gibi vur kır öldür değildir.. baktınız haritada yenemiceksiniz o zaman sessizce düşmana yaklaşıp dinamiti bi tarafında patlatabilirsiniz.. :) her karakter önemlidir oyunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 22 Ağustos 2011; 21:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

ben şu an üniversite 3 e başladım.. lise 2 den üniv.1 e kadar full bu oyunu oynamıştım.. gel gelelim serverlar azaldı.. yamalar abartıldı.. üstüne eski bilgisayarımı attım windows 7 sorun çıkarıyor.. çok güzel acayip zevkli bir oyundur.. oyun konusunda çok sıkılırım 2-3 gün oynarım bıkarım.. ama bu oyun beni 3-4 yıl idare etti :) herkese tavsiyemdir.. türkiyede meşhur bir oyundur bakmayın reklamı olmadığına :)

Evet windows 7 de hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

ben şu an üniversite 3 e başladım.. lise 2 den üniv.1 e kadar full bu oyunu oynamıştım.. gel gelelim serverlar azaldı.. yamalar abartıldı.. üstüne eski bilgisayarımı attım windows 7 sorun çıkarıyor.. çok güzel acayip zevkli bir oyundur.. oyun konusunda çok sıkılırım 2-3 gün oynarım bıkarım.. ama bu oyun beni 3-4 yıl idare etti :) herkese tavsiyemdir.. türkiyede meşhur bir oyundur bakmayın reklamı olmadığına :)

Evet windows 7 de hata veriyor.

eski bilgisayarımı verdiğime çok pişman oldum bunun için :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEyler wolfenstein enemy territory oyununda turk serwer ı actık

ADI : ***TURKiSH TEAM RiSiNG***
    IP : 185.62.204.100:27960

Herkezi bekleriz oyunu ogrenmek isteyenleri de bilenleride 10.3.2015 aciilis tarihi :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.