Şimdi Ara

2. Ekran sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dh üyeleri. Ben Amd Radeon Hd 7850 2Gb 256 Bit ekran kartına sahibim. 2 Monitörüm var fakat 2 sinide kullanamıyorum

Nedeninin şu olduğunu zannediyorum : Ekran kartının kutusunda Dvi ların birisi Dvi-i iken diğeri Dvi-d birisi analog birisi dijital bununla bir alakası olabilir mi ? Veya ekran kartımın arka kısmında hdmi girişi var. hdmi to vga kablosu alsam 2. ekran aktif olur mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

EKRAN KARTININ ARKASI :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcan554 -- 31 Ekim 2014; 11:30:24 >

• Hdmi ile bağla kardeşim mümkünse eğer bu senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernaturalk

Hdmi ile bağla kardeşim mümkünse eğer bu senin için

valla olursa hemen gidip alıcam bunu öğrenmek istiyordum 1 2 arkadaş daha konuya mesaj atsın tam emin olduğumda hemen alırım. hdmi to vga ile 2 monitör de aktif olur mu ?
  • Olur kardesım olur sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernaturalk

Olur kardesım olur sıkıntı yok [:-D]

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :D 2 ekranda oyunu 2 ye bölebilirmiyim acaba ? Ayriyetten hdmi to vga direk aparat varmı yoksa kablosumu mevcut, bir tavsiye verebilirmisiniz hdmi ile hangisi almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcan554 -- 31 Ekim 2014; 11:37:38 >
  • berkcan554 B kullanıcısına yanıt

• teşekkür ederim supernatural

Son birşey daha şu ekran kartında bulunan en sağdaki 2 giriş ne girişi ? oradanda görüntü alabilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.monitör sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
    11 yıl önce açıldı
    Battlefield 1 tam ekran sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mini displayport sanırsam ordanda görüntü alabilirsin
  • oo süper. 3 monitör takılıcam o zaman :) bu monitörler ekran kartını yorar değil mi ?
  • 2 ekran bağlaya bilirsin ama 3 ekran türkiyede zor aparat yok diye biliyorum oyuna göre değişir ama hayal kurma istersen fazla benden söylemesi 2 monitör olsa 2× 1920×1080 2 k imkansız gibi.sadece oyun için diyorum normal kullanımda sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hdmi to vga kablosu aldım fakat 2. ekran yine gözükmüyor ? bir ayar falan mı yapmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.