Şimdi Ara

2.EL ARABA ALMAK AKIL İŞİ DEĞİLMİŞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam "2.EL ARABA ALMAK AKIL İŞİ DEĞİLMİŞ" diyemezsin niye ben 2005 sıfır aldığım opel astra 2 parça boya ve kaputta oynanma çıktı.. al işte aynı senaryo .. şmdi sıfır alamak akıl işi değilmiş diyebilirmiyiz ... hayır diyemeyiz..
  • 2 elde aracı bir kaç yere göstermek lazım, özelliklede aracın markasına ait servislere, benim 2002 modeo ghia vardı, sıfır alınmış araç, boya vuruk vs yok, satmak istediğimde bir alıcı geldi, arabayı baktırayım dedi ve opel servisinde bir boya kaporta ustası tanıdığına götürd arabayı, usta eliyle elledi yokladı, kokladı ve 2 parçada boya var dedi arabada, adam almaktan vazgeçti, ulan dedim ford bize kazalı araçmı sattı acaba diye düşündüm, kafadaki şüpheyi atmak için arabayı 2 değişik servise götürdüm ve opel ustasının boyalı dediği parçaları kontrol ettirdi, ama aracı bu kez boya kontrol aracı ile kontrol ettiler, sonuç tüm parçalar orjinal opel ustası bize kelek yapmış, bu arada boya kontrol cihazında boya kalınlığı 105'e kadar orjinal özellikjle 125 ve daha fazlası ise boyalı olduğunu gösteriyor, bu arada mondeo yu daha sonra iyi bir fiyata başkasına sattım. yani ustaların elle yaptıkları kontrolde yanıltıcı sonuçlar veriyor. hele tanımadıkları araca baktıklarında.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Hocam "2.EL ARABA ALMAK AKIL İŞİ DEĞİLMİŞ" diyemezsin niye ben 2005 sıfır aldığım opel astra 2 parça boya ve kaputta oynanma çıktı.. al işte aynı senaryo .. şmdi sıfır alamak akıl işi değilmiş diyebilirmiyiz ... hayır diyemeyiz..

evet maalesef bende duydum boyle bir suru olay, pahali alman markalarda bile olmus pek cok kez
  • 2.el yerine yeni gelen çin arabalarını almak mantıklı.kimin nasıl kullandığını bilmeden alıyorsun.tamirciden çıkmıyorsun.
  • İki defa 2. el araba aldım. Bunlar 1997 model Broadway ve 2001 model Clio. Bundan sonra, tanıdığım da olsa, sıfır km'sinin yarı fiyatına da olsa, henüz 1.000 km'de olsa da 2. el araba almayacağım. Gidip Lada, Tata, Dacia vs'nin baz modelini alırım; ama yine de 2. el araba almam. Allah herkese 0 km araba nasip etsin...
  • 2.el kullanılmış arabayı bende alma taraftarı değilim ama araba almam zaruri olursa ve paramda yetmezse alabilirim
  • Kenidini sofu yerine gatıye, kabahatı 2. el'e atıyeee.
    Benim başımdan da dolu 2. el vakaları geçti ve hala araba alabilmiş değilim. Reanult 2. el de yetkili servisi dahil, eğer tanıdık ve işinin ehli birisi size yardımcı olmuyorsa, 2. el tehlikeli bir alan.
    Renault'tan vazgeçtim, opelin yan ürünü olan savrolet marka otolar bile 2. elden onlarca kat sağlamdır . ama dediğim gibi 2. el gerçekten profesyonel insanların başarabileceği bir alan. eğer paran yetmez ise boşver biraz daha biriktir sıfır al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madem -- 18 Ocak 2008; 11:05:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.