Şimdi Ara

2.EL ARAÇ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDECEM VE HANGİ MODEL YAAAA OFF!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaş 2.el araç almayı düşünüyorum ama bakıyorumda 2.el fiyatları hiçte uygun değil sıfır araçlarda hangi bayilerde kampanyalar var takipde edemiyorum sizlerin bu işi daha iyi anladığını düşünerekten hangi markalara bakacağım noktasında bana yardımcı olursanız sevinirim
    22 000 tl bütçe var benzinli dizel farketmez ama punto düşünüyorum ama çekiniyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: emr_78

merhaba arkadaş 2.el araç almayı düşünüyorum ama bakıyorumda 2.el fiyatları hiçte uygun değil sıfır araçlarda hangi bayilerde kampanyalar var takipde edemiyorum sizlerin bu işi daha iyi anladığını düşünerekten hangi markalara bakacağım noktasında bana yardımcı olursanız sevinirim
    22 000 tl bütçe var benzinli dizel farketmez ama punto düşünüyorum ama çekiniyorum

Çekinecek bir şey yok.Artık internet yoluyla mı galeri vasıtasıyla mı bulursunuz bilemem,beğendiğiniz arabayı alıp sanayide boya ve mekanik ustasına gösterin,onlar size boyalı olup olmadığını,mekanik bir sorunu bulunup bulunmadığını söyler.

Yok tanıdığım yok diyorsanız aracı alır yetkili servise götürürsünüz "Bu arabayı almayı düşünüyorum,ekspertiz raporu istiyorum" dersiniz,detaylı bir kontrolden geçer araba,eğer varsa kusurlarını söylerler.İçinize de siner,aracı alır keyfinize bakarsınız.

• birincisi hangi şehirdesiniz, yani bu önemli çünkü ankara ile istanbul arasında 1-2 milyar oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunasanli -- 8 Mart 2009; 0:55:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.