Şimdi Ara

2 el araç almak neden bu kadar zor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reno kangoo alalım dedik ve 2. el piyasasına bir dalış yaptık.yüzlerce ilan var ve hepsini ortak noktası temiz olması. ama bir telefon açıp görüşmeye başlayınca arabanın kusurları ortaya çıkıyor. abi ufak bir kazası var sağ kapı değişti..kimi bakımını yaptırmamış...birisi abi sen yarın gel arabaya bak bende yarına kadar vergisini öderim 1 milyarlık vergi borcu var...

velhasıl hiçbir sorunu olmayan araba bulamadım sorunsuz arabalarda kafadan 3 milyar daha pahalı...dod, renault2 vs bak dediler oradada aradığım araba yok olursada pahalı oluyor...şimdi artık sorunlu arabalarıda incelemeye başladım..acaba kazası olan araba alsam ama yürüyeninde sorunu olmayan çokmu saflık yapmış olurum...

• seceresini bilyorsan ( eskiye ait foto filan) varsa duruma göre alınabilir.Örneğin bizim yan komşunun aracında iki tane vuruk var,ama ikiside aracın sağlığını etkileyecek şeyler değil.Biri arkadan,diğeri sol far tarafından.Fakat hasarlar basit ve sadece karoseride meydana geldi.Mesala o araç alınır.Ama dediğim gibi hasarı yeri önemli.
  • Arkadaşım,
    alacağın aracın yaşı, yaptığı kilometre, kullanıldığı yer, kullanım amacı(hususi,ticari) kullanan kişi gibi faktörler aracın durumunu etkiler.
    Deniz kıyısında nemli yerlerdeki araç çabuk paslanır, Adam dizel motor kullanmayı bilmiyorsa motoru çabuk yer, kısaca araç alırken bence şasi nnumarasından serviste sorgulat, muhakkak aracın altını kaportasını iyi bir ustaya kontrol ettir kazasızlar varken hele bir de kriz dalgasına piyasa durmuşken boşuna kazalı araba alma ne olursa olsun. Bir askerim neredeyse pert olacak arabaları bostancı sanayide düzelttiklerini, aracın sacını yırtmadan çekerek yerine getirdiklerini ve ufak bir çizikten dolayı boya var diye sattıklarını söylemişti. Adam bu işten geçimini sağlıyor kaportacı düşün.! Temiz diye çok fazla para vermek var ya da ucuz alıp bakıma ona buna para kaçırmak...

• arkadaşa referans amaçLı yazıyorum !..

1.5 ay önce 2004 modeL 118 ßinde ßir kangoo aLdım !.. 120 ßin ßakımını yaptırıp kuLLanıyorum !.. hiç ßir masraf yapmadım !.. kaza değişen ßoya moya yok !.. fuLL orjinaL !.. ve uzun yol aracı !:. aracın hiç ßir yerinden ses geLmiyor gayet diri duruyor !.. iç döşemeLeri sıfır gißi !..

arkadaşLar peşin 16 ßin tL ye aLdım !.. sizce nasıL ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 10 Şubat 2009; 23:40:07 >
  • Çeşme de bir doktordan 2007 model 80hp lik 19.000 km deki temiz full sayılabilecek bir Kangoo'yu 18 milyara aldım ben uzun süre araştırdım kesinlikle acele etmemek lazım ...
  • ßuraLarda (traßzon) 2004 - 2005 Lere 16- 17 arası istiyorLar !.. daha aşağısına rastLamadım !.. taßi temiz oLmak kaydı iLe, boya vs. durumuna göre fiyat değişiyor !..
  • Evet bölgelere göre de araba piyasası çok farkediyor.Mesela buralarda Kangoo iyi tutulur ama mesela Uşak ta çok fazla tutulmuyor ama orda da Connect acayip tutuluyor.Her yerde prim yapan arabalar değişiyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

arkadaşa referans amaçLı yazıyorum !..

1.5 ay önce 2004 modeL 118 ßinde ßir kangoo aLdım !.. 120 ßin ßakımını yaptırıp kuLLanıyorum !.. hiç ßir masraf yapmadım !.. kaza değişen ßoya moya yok !.. fuLL orjinaL !.. fe uzun yok aracı !:. aracın hiç ßir yerinden ses geLmiyor gayet diri duruyor !.. iç döşemeLeri sıfır gißi !..

arkadaşLar peşin 16 ßin tL ye aLdım !.. sizce nasıL ?..

hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.