Bildirim
2. EL ARAÇLARIN FİYATLARI IÇMUŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynen. şu anda 4-5 sene önce aldığınız bir aracı km az ise, temiz ise karlı satabiliyorsunuz. ben de bi baktım da şöyle fiyatlara ilginç.
1.3 cdti 2010 model astra aldık 36.250 tl ye. ağustos 2010 da.
şu anda araç 48.000 km de, tertemiz kazası değişeni vs hiçbir şeyi yok.
benzer özelliklerdeki araçlara bakıyorum 38-40k arası. ne günlere kaldık arkadaş. -
Alan satan yok fiyat artsa nolcak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
kesinlikle takip ettiğim 28 ilandan daha satılan olmadı kaç aydır herkes keyfe keder takılıyor bence ya tutarsa misali . -
alım satım devam ediyor. piyasada fiyatlar yükseldi ancak uçuk yazanlar hariç satışlar iyi görünüyor. gece bulduğum ilan sabah satılmış oluyor. sıraya giriyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 30 Mayıs 2014; 12:40:48 > -
30 araç takip listemde sadece 1 araç satıldı oda fiyatını düşürüp sattı, siz araba ilanlarına bakmayın hepsi ya bir keriz düşerse havasındakı tok satıcılar , acil satan kişi gerçek fiyatını yazıp hemen satıyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
kesinlikle takip ettiğim 28 ilandan daha satılan olmadı kaç aydır herkes keyfe keder takılıyor bence ya tutarsa misali .
listeye aldığım 44 ilandan :
30 tanesi satıldı ( 21 tanesi ilk 5 günde )
14 tanesi 1 ayda satılamadı. (sonra takip etmedim )
fiyatlar yükseldi bariz şekilde. % 10 luk bir artış var. -
ülkede şu an tam bir bolluk ve huzur var. -
Genelde Golf ilanlarını kontrol ederim. Belki güzel birşey düşürebiliriz diye. 2013 model Golf 1.2 TSI Comfortline Manuel, üzerinde highline opsiyonları mevcut. Artı olarak cam tavan var, 2500 km civarlarında daha çok yeni, 81.000 TL yazmış, 2014 sıfır fiyatı 71.750 TL' ye geliyor indirimsiz hemde :) Dayanamadım yazdım, neden sizin aracınıza sıfırından 10.000 TL fazla verelim, görünmeyen bir yerinde altın kaplama falan mı var diye Cevap yok Vw' de satış danışmanlığı yaptım, hayranlık duyduğum bir marka ama sırf böyleleri yüzünden antipatik oluyor işte. -
x sitesinde ki ilanlar, sürü psikolojisiyle açılıyor. bakmış adam 28 yazmış ilana bende 29 yazıyım diyor, sonra diğeri 30 yazıyor. ama gerçek piyasada alıcı bulmak zor. -
Dolar Euro 17 aralık öncesine dönmez.Bekleyen varsa boşuna bekler.Tahminler zaten sene sonu 2.25 civarı.O da ekstra bir şey olmazsa.Fiyatlar uçuk sonuna kadar katılıyorum fakat alan alıyor yine.Vw'den bir arkadaşım hedeflerimiz tutuyor dedi yani adamlar niye indirim yapsın ya da devlete ötv indirimi konusunda baskı yapsın.Kimseden ses çıkmıyor demekki herkes memnun.Sorun şu ki ülkede orta sınıf kalmadı zengin olan daha da zenginleştiği için 200 lük araba 250 olmuş koymuyor adama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen katılıyorum fiyatlar 1 er 2 şer artıyor. gerçek alıcının kafası karışmış durumda. lakin herkes alacağı parayıda yazmıyor en az 1- 2 bin tl fazla yazıyor. buda fıyatı artıran etkenlerden. sıfır araçların fıyatları da yuksek ben şahsen 70 000 tl veripte sıfır golf almam ama memleket delirmiş gibi woswos alıyor. 2. el aynı marka model araç fiyat aralığı 25.000 tl ile 40.000 tl arası değişiyor. bu ne yaman çelişki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X