Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu test Kangoonun diğerlerinden daha güvenli olduğu anlamına gelmez.

Ama öyle nameler düzerekde diğerelerinden güvensiz olduğu anlamına gelmez.
  • Ondan sonra insana

2.el Caddy mi , Sıfır Partner mi soruları komik geliyor artık.
  • crash test değerleri senin vermiş olduğun. ama güzel oldu paylaşım için sağol ben değer olarak bakmazdım.

benim bahsettiğim ise moose test.

bildiğin üzre kaza anaında pasif güvenlik sistmeleri önemli rol oynar. kaza anında(olmaya yakın) aktif güvenlik sistemleri rol oynar. benim bahsettiğim bu test. Yinede sağol.

EDIT: herkese hayırlı iftarlar. SIra izmirde iftar açmaya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 6 Eylül 2009; 19:42:27 >
  • Bu sınıfda pasif güvenlik adına söyleyebileceğimiz özellik ESP dir.

Onunda hangi araçlarda olmadığından bahsettim.

Asıl ilginç olan Citroende bir kaç ay öncesine kadar sunulan ESP nin artık olmamasıdır.
    Son 2 aydır citroen in sitesindende kaldırıldı bu özelliğin bulunduğu araç.

Evveliyatını bilemem

Ancak 2008 in ortalarında ilk gelenlerde vardı tabi istersen.
    Onu kaç kişi aldı Allah bilir.

Bu sınıfdaki araçların hemen tamamında konfora yönelik donanımların çoğundan kısılarak Türkiyeye gönderildiği malum.

Ama asıl skandal olan ESP yi kısmalarıdır

Pejoda opsiyonel olarak var , Reno zaten sunmuyor.

Ama Citroen ve Caddy de Türkiyeye opsiyonel olarak bile gönderilmemesi çok büyük ayıp.
    Ki yerden yüksekliği ile bineklere göre zaten fiziki olarak sıkıntı yaratabilecek araçlar olmalarına rağmen.

• çok uzadı. esp aktif güvenlik sistemleri altında ele alınır. Pasif güvenlik sistemleri ile yakından uzaktan alakası yoktur.

crash testte çelik barlar, darbe emiciler rol oynar.
  • Yanlış yazmışım doğru söylüyorsun.
    Avrupadaki bir test üzerinden yorum yaparkende Türkiye şartlarını göz önüne almamak
    istesede alamamak kolaycılığa kaçmaktır.

Bencede çok uzadı

Benim asıl cevap vermek istediğim nokta Partner ile Kangoo yu mukayese edemezsin denilmesidir.

Bu kadar At gözlüklü basit yorumlar bu forumda dolaştıkça forum özelliğini kaybeder.

Ben kalkıp Kangoo kullanıcısı olarak Hayır değil 2.el Caddy ye Partneri Sıfır Caddy ye yine Partneri tercih ederim diyebiliyorum.
    Doğru yanlış kendi aldığım kullandığım marka ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerimi söyleyebiliyorum.

Ondan sonra birisi kalkıp Partnerle Kangoo yu mukayese edmezsin diyor.

Bu kadar basit yazı olmaz
    Bu kadar sığ yorum olmaz.

Böyle basit yorumlara pirim tanımamak gerekir.

Bu kadar kötü yorum yapı bu kadar ağır eleştiririm.

Bu sayfa hangi bir markanın başlığı değil.

• arkadaşım sanırım kangoo muLtix YéniLérini görmédin.. kangoo muLtix yeni kasa cıktı 2009, Caddy'nin imajı ve lüksiyatı gözümde düştü.. bi bak derim kango ya.. 1.5 dizel 110 hp seçenekleri war..
  • o konuda bende senin gibi düşünüyorum. kıyaslama elbette olacak. insan buna göre beklentilerine yakın olan aracı seçebilir.
  • en iyi kanguru ne güzel zıplıo ADAC testinde gördünüzmü :)) arkadaşım kangoo şirket aracıdır az yakar parçası ucuzdur ama kapıma koymam.sanki toplama araç eski partner-berlingonun işçiliği daha ii
    http://www.youtube.com/watch?v=qJGI6jaKOow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sechkink -- 7 Eylül 2009; 1:31:01 >
  • Yani 5. Mesaj ın bu ha... :))))))))))))))))))))))))
  • bak alperella bilader, sende kangoo değilde, başka bir araç olsa demekki onu diğerlerinin üstünde tutucan. YAzdığın yorumları gördüm, kim sığ yorumlar kim sığ cevaplar yazıyor? Bak bakalım genele yeni kangoo hakkında senin deyiminle neler yazılıyor çiziliyor, Bana burda teknik verileri alt alta yaz, değerlendirme verilerini yaz ondan sonra konuş gibi ayak oyunları yapıp durma. Onların hepsini bi zahmet sen yazıverde görelim bakalım.. Söylermisin bana senin yeni kangurunun tepee'den daha iyi olan bir özelliğini söyle bakalım sadece? arka kelebek camlarının'da otomatik açılır olmasımı?
    Sende öyle bir konuşyurosunki maşallah görende seni fordu amerikaya ihraç eden ilk insan sanır, tulumun bacağını sen daha iyi bilirsin. Burda uzman ayağına yatıpta kopyala yapıştır ile birşeyler kanıtlamaya çalışma...
    Ayrıca ben tepee'yi mercedese benzettimi hatırlamıyorum acep?
    Ayrıca sen ne aslansın nede kaplansın.....
    Son olarakta bu muhabbet fazla uzadı, istersen bin tane cevap yaz umrumda deilsin

• Benim kendi aracım dışındaki araçlarla ilgili ne yazdığımı oku ondan sonra Tulumla bacağı düşünebiliriz.

Sende kopyalayıp yapıştırmadan bişeyler yapta üstünde düşünelim. Bakarsın heyecanlı şeyler çıkabilir.

Arkadaşın dedesi Doblonun E 200 den daha iyi olduğunu iddaa ediyor.

Sen Partnerle Kangoo yu mukayese etmem diyosun ya
    Yani üzülme sen gene iyisin bak daha neleri var.
    Oluyo demekki.
  • Karşılıklı atışma devam ederse müdahaleler başlayacak,lütfen dikkat...
  • alperella pm'ni aç sana mesaj atıcam
  • Ayıb ediyosun gizlimiz saklımızmı var.
  • motor olarak yeni kangoo larda çok iyi bence. 105PS 240NM ile ş.dışı 5.0 gibi mükemmel bir tüketimi var. full paketleri dahilinde 32890TL yapıyor belki daha da indirim yapılabilir. testlerde biraz arkada kalıyor ki bu arkada kaldığı testler genel sürüş anında allah vermesin aniden karşılaşabileceğimiz durumlardır. ama herşey dikkat etmekte, diğerleride kul yapısı sonuçta.

Yöneticinin uyarısını dikkate al alperella kardeş. zira her zaman uyarmazlar, kıymetini bil bu durumun
  • Yeni Kangoo 85 ve 105 lik 2 versiyon var

2 side 1.5 motor.

105 lik 240 tork ve 6 ileri vites ile harika performans sunuyor.

6 vites olması ayrı güzellik katıyor.

Şehir dışı 85 de 105 de aynı yakar.
    Hatta ben 90km sürat ile düz yolda 4 - 4.5 lt değerleri bilgisayarda görüyorum.
    Bunun asıl nedeni gaz pedalına dokunup dokunmadığın belli değil.

105 liğin bu güzelliklerinin yanında 85 liğin tercih edilmesinin asıl nedeni şehir içi tüketim değerleri 0,5 - 1 lt arası gibi değerlerde tasarruflu olmasıdır.
    Benim gibi senede 2-3 sefer kendi aracı ile şehir dışına çıkanlar için 85 daha ideal.

Arka camların otomatik açılması çok hoş olmuş.

Kimileri şöyle düşünebilir.
    85 hp 1500kg a yakın bir araç için hafif kalmazmı.

Onun için Eski kasa 1.5 65hp lere bakmak yeterli.
    65 liğin performansında şikayetçi bir kişi bile duymadım.

85 de gayet makul ben çok memnunum

Hatta bazı hızlanma ve ara hızlanma değerlerinde 90hp Partner ve 92hp Berlingo ile değerler aynı. Hatta az biraz hızlı.

1.5 85hp 1750 d/d 200 Tork Kangoo 0-100 15.3sn Azami Hız 158 ( Bu süratler geçiliyor tabi )
    1.6 90hp 1750 d/d 215 Tork Partner 0-100 15.4sn Azami Hız 160

105 liklere Kadranı yetmiyor bu arada.

Hepsi güzel hepsi.

• offf off hayırlı ramazanlar herkese,oruç stresi midir nedir..
  • Ya ya sorma stres işte.

Mais de çalışıyorum da Reklam faaliyeti falan.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.