Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    caddy ve tepee karşılaştırması yapıyoruz çok rica etsem bu olaya kangooyu bulaştırmasak,konu içinde geçse eyvallah...güzellik ve beğeni göreceli kavramlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: alperella

Torpido ve kapı içleri kalitesiz.
    Gittim baktım elledim okşadım dürttüm.

O iki yuvarlak göze ne koyuyo millet merak ediyorum.
    Kolamı fantamı yatırıyosunuz.

Hem ben Partner ile Berlingonun dış tasarımı benim Yeni Kangoo dan kesinlikle daha güzel diyerek bence tarafsızlığımı ortaya koyuyorumda

Sende bu araçların içinin Kangoonun yanından bile geçemeyeceğini kabul et.
    Araca oturuş ve sürüş pozisyonu Kangoo nun daha başarılı.

Millet dışını görüyoda bende içinde gidiyorum

Yalansa Yalan de..
    :)

• bak alperella arkadaş, torpido'ya sözüm yok, çocuk oyuncağı gibi hiç bir şey koyamayacağın bir cins olmuş herhalde bir iki evrak falan koymak için yapılmış. kapı içleri bana göre gayet güzel ve kaliteli, dediğim gibi tepee'yi almadan önce kangoo'yu defalarca inceledim, iç tasarım olsun işçilik kalitesi olsun tepee kadar cazip gelmedi, oturuş pozisyonu bence tepeenin daha rahat, ve dışarısını daha hakim bir şekilde görüyorsun.. Ve yeni kangoo'yu tepee ile mukayese etme. tepee'nin artıları daha fazla..
  • Olurmu

Hiç Kangoo ile Teepe yi mukayese edrmiyim
    Öyle bir hata yaparmıyım ayıp ediyorsun.

Sen Otomobil mühendisi ve 3'ü yerli olmak üzere 5 markanın üretiminde tasarımında imzası olan biri olarak Kangoo ve Teepe yi mukayese etme dersen sana inanmıcamda kime inancam.

Napabilirim şimdi ?
    Aldım artık ama.

Babalar gibi her aracı birbiriyle mukayese edersin.
    Etmeyeni polis alır götürür.

BEN BU TERCİHDE CADDY Mİ PARTNERMİ DİYE SORULDUĞUNDA PARTNER DEMİİM ZATEN.

Sen neyi nekadar biliyorsunda mukayese etme diyorsun.

Sen öyle birşey dediğin zaman Reno ile Pejo yu mukayese etme derler adama...

Benim sözüm açık ve net.
    Berlingo başta olmak üzere Partner ile birlikte bu sınıfda gelmiş geçmiş en iyi DIŞ tasarımdır.

İçine girip elleyip oturunca işin rengi değişir.

Artı Caddy alacağıma 10 sefer Berlingo alırım.

Ama bak yazmışım.
    DIŞ TASARIM.

• tamam alperella arkadaş, aslansın kaplansın
  • Aslanım kaplanım.. :)))))))))

Bu laflları diyip 45 yaşında abiyi oynamak falan millet artık bu numaraları yemiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lm_lm

Bende Caddy alacaktım 2008 model falan 50000km civarı yada altı şimdi vazmı geçeyim ve bir soru 30.000 tl ye kadar böyle bir caddy bulabilirmiyim otomatik vites olursa sevinirim:)

30bin'e DSG caddy bulabilirsiniz elbette.www.araba.com adresinde birçok dsg caddy var. bir bakın oradan
  • yaw arkadaşlar abiler bu güzel ayda neden kalp kırıyorsunuz. Şurada değerlerle konuşan neredeyse kimse yok. herkes bildiğini bile değil kalbinden geçeni okuyor.

Şöyle düşünün ben fiat brava elx aracımı sattım ve satarken off yeter bıktım bu arabadan diyerek verdim ama onu alacak abi koltuğuna oturdu diyork ben bu arçtan inemem, aradaki büyük farkı gördünüzmü.

Tepeenin içi güzel, neye göre güzel? Ergonumik olarak direksiyon ve göğüs kafesi arası 25cm bırakıldığında bakış açısına en uygun tasarım caddy de. + yeni ford connect te aynı şekilde ergonomik bir düzenleme yaptı iç mekanda eskiden berlingo ve tepee gibiydi. Dış tasarım o güzel bu güzel. Hepsi güzel sevenine ama. Valla bana kalırsa şu anda tepee+berlingo+caddy+connect dış tasarımda herkese hitap ediyorlar. bir iki aksesuarla bu araçlar mükemmel görünüyorlar. yakıt yönündende tartışılacak durum bırakmadılar bize hepsinin yakıtı makul sınırlar içerisinde.

Donanım yönünden hala eksikler bence. Far sensörü + park sensörü + yağmur sensörü bunlar lazım değil arkadaşlar. Aktif güvenlik sistemlerini arttırsınlar bunlar lazım.

İç döşeme yok o yok bu yok, arkalar makas, değil arkadaşım senin tarif ettiğin touran ne işin var caddy ile. onu istiyosan zaten vw onun kralını yapmış herşeyi le git touran al, bırak demir cimanto vs... yük taşıyacaklar caddy alsın.

Tepee çok hoş araç, iç mekanda bir kaç sene caddy gibi yada connect gibi bir değişiklik olacağına eminim. Oda büyütülecek bir sorun değildir. Motorlar performans olarak aynı, yakıt olarak neredeyse hepsi aynı. Sevdiğinizi alın binin durum bu. kalp kırmaya değermi ya iki günlük dünyada demir yığınları için. tamam tavsiye öneride bulunmak lazım alacaklı arkadaşlara ama onlardada biraz daha somut şeyler koyalım lütfen ortaya.

Selametle.

• Herkesin arabası kendine güzel nihayetinde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Herkesin arabası kendine güzel nihayetinde ...

kesinlikle haklısınız. İşin altındaki en mantıklı neden bu zaten. Biz autocar dergisine yazan mühendisler değiliz. Binebildiğimiz eni iyi fiyat olarak bize uyacak araçları seçmek istiyoruz. millet 300bin TL peşin para sayıyor bmw mercedes biniyor onlara varsa tanıdığınız sorun, bisiklet gibi görürler bizim tartıştığımız araçları

Durum buyken kalp kırmak boşa, bu segmentte artık pek kötü araç kalmadı, kalmasında daha da iyi olsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 5 Eylül 2009; 21:51:04 >

• biri wolswagen dieri peugeot.sıfır araç olması peugeotu cazip kılmasına rağmen wolswagen tercih ederdim yerinde olsam.caddy çıktığı zamandan beri yüksek fiyatta olmasına rağmen asla değerini düşürmedi.bir kaç sene sonra caddy değerini koruyacakken peugeot tepee ne alemde olur ki acaba.tüm bunların yanında caddynin konforu güvenilirliğide olunca caddy derim.
  • alperella arkadaş, ben 27 yaşındayım, ayrıca ağır abiyi oynamaya hiç niyetim yok, zaten bilgim olmayan bir şeyde atıpta tutmam, millet yer veya yemez beni bağlamaz, sonuçta herkesin kendine göre bir görüş açısı vardır.. Ben burda çoğunluğunda benim gibi düşündüğü fikirleri söylüyorum, ayrıca 5 değil istersen 10 araç tasarımında bulun bu da beni bağlamaz. Her araba sahibine göre aslandır kaplandır, benim 10 sene kullandığım emektar mitsubishi L200 pick up'um ne zaman aklıma gelse yüreğim sızlar, hala sattığım günkü burukluk içimdedir.. Sonuçta bu ramazan ayında boşa kalp kırmayalım...
  • Daldan dala atlıyosun.

Sen hiç bir şart hiç bir koşulda

Şu sözü söyleyemezsin.

Partner le Kangoo yu mukayese etme .....

Sen dalgamı geçiyosun milletle .
    Partner dediğin araba Mercedes in bir modelide bizimmi haberimiz yok ????

Biri Reno biri Pejo aralarında şu mukayese edilemeyecek nedenleri öyle merak ettim ki sorma

Ne Partner miş be hakkaten.

Yoksa ben Caddy alacağıma Partner alırım dedimde ondanmı böyle konuşuyosun :)

Önce bir git mukayese bile edemezsin dediğin arabanın teknik verileri ile senin Partner in ( Senin benzetmene göre Mercedes fabrikasında üretiliyo gibi anladım bilmem yanlışmı anladım ) teknik verilerini yan yana yaz
    Yerli yabancı test sonuçlarını bir koy

Bakalım mukayese edebiliyormuyuz edemiyormuyuz.
    Öyle Tulumun bacağından atmakla olmaz.

Şu takdire şayan bilgi birikimini bizimle biraz daha paylaşarakdan

Reno , Ford , Pejo , Citroen , Fiat , VW , Opel şu markaların aynı sınıfda olupda birbiriyle mukayese dahi !! edilemeyecek araçlarını bize söylersen emin ol Türk otomotivine büyük katkı sağlamış olurusun.

Ha bunlarada verecek tatminkar cevapların yoksa şunu yap bence.

Ya ya dostum sen aslansın kaplansın en iyisi Kangoo hadi hayılı Ramazanlar..
    Valla ben olsam böyle yapardım.

• mukayese yapılmaz değil, tabiki yapılır. Olaya sadece donanım yönünden bakmamakta fayda var zira partner-berlingo moose testlerinde kangonun takla atmaktan son anda kurtulduğu olayda yağ gibi kaydılar. O testte dacia takla atmıştı mesela. Kangoo'yuda o profosyonel sürücü son anda kurtardı ama caddy ve berlingo hiç sıkıntı olmadan geçtiler.

Çarpışma testleride cabası. partner tepee ağır güzel bir araç. kangooların fiyatını bilmiyorum ama bir kaç daha verip (tercih iki marka arası ise) tepee yada berlingo tavsiye ederim. Can güvenliği önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 6 Eylül 2009; 15:30:48 >
  • Senin Caddy de ESP varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperella

Senin Caddy de ESP varmı ???

tr ye esp'li ve 140 hp modeli gelmiyor
  • Dostum ozaman Kangoo yu sürücünün zor toparladığı ESP li Berlingonun yağ gibi aktığı testte Türkiyedeki

TÜRKİYEDE Kİ...

ESP siz Kangoo
    ESP siz Caddy
    ESP siz Berlingo ( Artık opsiyonel olarakda yok 1-2 aydır )
    ESP siz Partner ( Diyemeyiz ESP opsiyonel olarak sunuluyor isteyen alır malesef onunda büyük bölümü ESP siz satılıyor )

Bu testte yağ gibi akarmı ????

Ne acı bir soru değilmi.
  • benim araçtada esp yok,çok sert bi manevra yapmıştm bi hayvanı ezmemek için arka koltuktaki arkadaşm bi sağ bi sol kapıya çarptı ancak araç iki teker üstüne kalkmadı

evet sert bi manevrada takla atacak bi arabada esp standart olmaması çok acı gerçekten
  • Bu kadar basit işte.

Bazı aklı evveller hala ve hala kendisi aynı sınıfda kullandığı araçta ESP olmamasına rağmen
    Kangoo nun ESP siz olarak girdiği testti çevire çevire söylüyolar.

O testteki Berlingo ve Caddy de ESP var Kangoo da yok bunu yüzlerce kez söyledim.

Lanet olası Reno aracına ESP koymamış.

Amaa...

Lanet olası VW Türkiyeye Caddy yi ESP siz yolluyor.
    Lanet olası Citroen ilk başta ESP li yolladığı Berlingo nun bu opsiyonunu artık sunmuyor.
    Helal olsun Pejo ya opsiyonel olarak ESP yi sunuyor. ( Ama bizim milletimiz o opsiyonuda almıyo ya helal olsun )
  • caddy de esp yok. esp işini yapabilmek için elektronik kontrollü kilitli diferansiyel 4çeker sisteme ihtiyaç duyar. Testteki berlingodada esp yok. zaten berlingolarda esp yok.

sayın alperella, tartışmaya dönmesin biraz daha sakin devam et, lütfen kelimelerini biraz daha özenle seçmeye çalış. Bu güzel ayda kimsenin kalbini kırmayalım.

90km hızda yapılan bu geyik testini tam sonuçla berlingo ve caddy geçti. kango iki teker üzerine çıkrı. bu testler tarafsız profosyonel gruplar tarafından yapılmaktadır. Tercih sizin artık.
    +
    sorun esp olması olmaması değil aynı segmente hizmet veren araçlar arasında bir test yapıp incelemek. selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 6 Eylül 2009; 17:29:07 >
  • Testteki Caddy ve Berlingo da ESP var.

Ayrıca aynı senin söylediğin test olan ADAC ın test sonucu buyursunlar..

2008 Model Berlingo

Sterne Punkte

Insassenschutz: 27 von max. 37

Kindersicherheit: 39 von max. 49
    Fußgängerschutz: 10 von max. 36

http://www1.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/citroen_berlingo_ab2008.asp

---------------------------------------------------------------------------------------------------

2007 Model Caddy Life

Sterne Punkte

Insassenschutz: 27 von max. 37

Kindersicherheit: 30 von max. 49
    Fußgängerschutz: 13 von max. 36

http://www1.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/vw_caddy_life_ab2007.asp

----------------------------------------------------------------------------------------------------

2008 Model Reno Kangoo

Insassenschutz: 28 von max. 37

Kindersicherheit: 41 von max. 49
    Fußgängerschutz: 14 von max. 36

http://www1.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/renault_kangoo_ab2008.asp

Nokta.

Herkese araçlarıyla kazasız belasız zevkli sürüşler.

( Söylemeden geçemeyeceğim Bu test sonuçlarını buraya başka biri veripde Reno Kangoo nun puanlamada son sırada yer alıpda yapılacak yorumları düşünüyorumda harikalar diyarında yaşadığımıza kanaat getiriyorum )

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.