Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 caddy var arkadaşlar 16 bin km de 31 bin sonuçta caddy 2. el olacak sağlamlığını hepimiz biliyoruz birde kafamda ikinci el alıncaya kadar git sıfır partner tepee alayım diyorum hangisini alayım karar veremiyorum siz ne yapardız açıklamalarıyla fikir verirseniz inanın kafam çok karıştı. konformu,sağlamlıkmı

• Konfor mu,sağlamlık mı?Partnere binmedim,konforlu mu bilemem;ama genelde Fransızlar konfora önem veriyor.

Sağlamlıksa Caddy öne çıkar.

Ben olsam Caddy alırdım (zaten bu ikisi arasında olsam Partner almam hayatta,Fransızları sevmiyorum).Hatta alacaktım da,dizelin benim için gereksiz olduğuna karar verince vazgeçtim.Güzel araba.
  • Partner alırdım tabiki. Sıfır araç.
  • SELAMLAR KEYİFLİ FORUMLAR HERKESE BENDE TİCARİ ARABA ALAMAK İÇİN ÇIKTIM YOLA,KRİTERLERİM FİYAT.PERFORMANS,VERGİ DİLİMİ MOTORHACMİ,BAGAJ HACMİ MODELİ,DONANIM,YEDEK PARÇA SERVİS HİZMETLERİ OLDU BUNLARIN HEPSİNİ TOPLADIĞIMDA PARTNER TEPEE ÇIKTI NİYEMİ FİYATI MUADİLLERİNE GÖRE UCUZ,ŞU AN 4 DÖRT HAVAYASTIĞI,HIZ SABİTLEYİCİ,OPSİYON OLSADA ESP VE 205 LASTİK KULLANAN TEK ARABA KONFORU İÇİNDE SÖYLEYEBİLECEĞİM EN AZ BİR TEST SÜRÜŞÜ YAPMALISINIZ KARARINIZI KENDİNİZ VERİN.CADDY KÖTÜ DEMİYORUM BU SINIFIN ÇIĞIR AÇAN MODELİDİR ŞU AN OTOMATİK ŞANZIMAN SADECE ONDA,YÜK AĞIRLIK DENGESİ EN İYİSİ ODUR BUNU ADAC.DE SİTESİNDEKİ GEYİK TESTİNDE GÖREBİLİRSİNİZ,ŞU DAKİKA İTİBARİYLE DONANIMI DAHA FAZLA OLAN BİR ARACIN ÜSTELİK SIFIR FİYATININ DAHA UCUZ OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM TABİKİ BURDA BENİM TERCİHİM TEPEE OLURDU...
  • 1.6 90- 110 hangisi
  • tabiki partner
  • 110 ps dizel partner tabiki..
  • eski bir caddy kullanıcısı olarak sınıfının en süper arabası sağlamlık konfor sürüş keyfi beklentileri karşılıyo.
    ancak yeni çıkan partner tepee lerde hiç fena durmuyo kullanmadım ancak sıfır bir araç alınacaksa yeni partnerde düşünülmeli..
  • 0 km olduğu için kesinlikle partner ilk senin marşa basman koltuklarin poşetlerini sökmek bam başka ter temiz kafan rahat sorunsuz bir şekilde kullanırsın
  • şu anda bu sınıfta aınacak iki araç var partner tepee ve renault kangoo ikiside caddy'den daha iyi araçlar.ayrıca şu an sfır caddy 35bine satılırken ikinci eline o kadar para vermek yazık olur.
  • SELAMLAR BU SORUNUN CEVABI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR BEN ORTA ŞERİT SAKİN KULLANIM VE MAKASLARA GİRMEM,YİNEDE ARABA HANGİ VİTES OLURSA OLSUN MÜKEMMEL BİR İVMELENME YAPIYOR VE TURBOYLA KOPUYOR,ADRENALİN BİR KULLANIM DAHA ZEVKLİ VE GÜÇLÜ BİR SÜRÜŞ KONFORU İÇİN SE MUTLAKA 110 BEYGİR ALMALISIN ÜSTELİK 110 DA DEĞİŞKEN GEOMETRİLİ TURBO VAR GENÇ BİRİYSEN MUTLAKA 110 AL VE AYRICA EMNİYET PAKETİ MUTLAKA KOYDUR(ASR,HİL HOLDER,ESP)BU SINIFTA SADECE TEPEE DE MEVCUT ARACIN KONFORUNU SANA NASIL ANLATSAM,TEST ETMELİSİN BENCE NEREDEYSE TÜM TİCARİ ARAÇLARIN TEST SÜRÜŞÜNÜ YAPTIM VE TÜM DETAYLARINI İNCELEDİM,TEPEE Yİ KULLANDIKTAN SONRA BİRDE BU FİYATLARLA KARARIMI VERDİM MODELİ VE DONANIMLARIYLA BU SINIFTAKİ FİYATI EN MAKUL TİCARİ...

• bence partner
  • bence partner 0 olduğundan başka bir sebebi yok
  • az km yapmış yüksek model cady
  • caddy tercih ederdim
  • İkiside mantıklı tercihler gibi.

Bence her iki aracıda test edin. İçinize en çok sineni alın.
  • iki kere caddy

vw.nin üretipte tutulmayan bi arabası varmı?
  • İkisini de test etmeden almayın. Caddy kullanıcısı olarak tavsiye ederim ama Partner de çok hoş duruyor. Hiç kullanmadım ama onun da güzel olduğuna eminim.
  • Sıfır arabaya binmeninde tadı farklıdır ama...
  • Bence tepee
    Caddy ile karşılaştırıldığında donanım olarak
    esp,hız sınırlayısı hız sabitleyici ve daha fazlası var.
    caddy ikinci el 30-32 bin tl vereceğine
    34 bin civarına full+full tepee al bence.
    Bizde Connect glx+plus paket ve Tepee arasında kalmıştık
    ama kararımız Tepeeden yana..
    Şu ötv indirimi kalksın o zaman alacağız bizde
    Ucuza almak istemiyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 20 Nisan 2009; 18:34:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.