Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw'nin ismi var bir kere , Caddy derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34birkaN61

vw'nin ismi var bir kere , Caddy derim ben

evet ismi var
    bi de baskı balatası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

quote:

evet ismi var
    bi de baskı balatası var

Peugeotda da 3-4 yil kullanimdan sonra yada araç 100.000 km'ye gelmeden elektronik sorunlar çok oluyor ve insanın canını çok sıkıyor +
    Eniştemdede var Caddy sorunsuz bir şekilde biniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

quote:

evet ismi var
    bi de baskı balatası var

Hepsinde yok o hassasiyet.1000 km.de balata değiştiren araba da var ona bakarsak.Eğer dayanıklılık kıyaslaması yapılacaksa bu Peugeot'un aleyhine olur emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 20 Nisan 2009; 19:27:20 >
  • tepee fiyatına göre makul bir araç hatta iyi fakat alman arabasımı fransızmı dersek tartışmasız alman. bence aksi halde böyle bir tartışma bile söz konusu bile değil kullandığım alman arabalarından biliyorum.
  • sen en iyisi tepee al vw caddye bir binersen ondan sonra vazgeçemessin işte bende o vw hastalarından biriyim.caddy istemessen bora al derim oda güzel inmek istemessin, boralar hem takım elbiseyi hemde spor kıyafeti taşıyan bir araçtır.+bir vwnin eski araçlarına bak birde pejonun sevdiklerin için en sağlamını düşün paranın gelecekte değer kaybetmemesi için vw club :D
  • caddy bence hiç düşünmeyin alın 110 bglik tepee keyfinize bakın

hem sıfır bir araç ilk siz kullancaksınız onun keyfi bir başka oluyor
  • alman sonuçta temiz bi caddy çok güzel olur caddy diyorum
  • Her ikisi arasında kalıp test sürüşü yaptım, birinde olup da diğerinde olmayan bir şey yok.

Şahsi görüşüm bu iki araç arasında kalan arkadaşların test yapması.

Fiyat avantajı çok yüksek caddy nin full'u fiyat bakımından çok uçmuş bunu dikkate almak lazım.

Tepee de gaza yüklendiğiniz zaman araç süper bir şekilde ivmeleniyor / kopuyor, en çok bu yönüne hayran kaldım.

Sonuç olarak günlerce beni uğraştıran bu seçimi Tepee den yana kullandım ve son derece memnunum 110 Beygirlik olanı aldım, yakıt, konfor ve performans konusunda bu konseptte ulaşılabilecek en üst düzey araç derim başkada bir şey demem.

Hayırlı ve keyifli sürüşler dilerim.
  • sonucunda bu araçlar yük taşımak için değil mi? o zaman sağlamlık ön planda olması gerekmiyor mu? yani kısaca caddy

VW daha iyisini yapana kadar en iisi caddy
  • arkadaşlar tepeenin içine binen varmı bilemiyorum öyle yük taşınacak bir konsept ve iç dekarasyon mümkün değil etrafta kontraplak ve tahta menşeli kaplama türleri yok. tamamıyla aile konforu düşünülmüş orjinal arka cam perdeler,koltuk araksındaki yemek masaları tabandaki oyuncak saklama bölmeleri üç adet katlanabilen ve orta koltuk yatırıldığında yemek masası olan koltuk paketleri kısacası bu bir yük arabası değil yük için kullanmak haksızlık olur ben ailem için aldım şahsen ticari değil ha van tipi olur o zaman tamam.özellikle premium pack donanımlarını incelerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..
  • 2006-2007 hatta 2008 DSG şanzımanlı caddy alırsın o fiyata. 50 bin km altında. ki ben öyle aldım. 30 bine anca geldi 2006 model aldım. çelik jantı falan yapılmıştıı. ara sende bul. o şanzumanı bir kullan hem manuel hem otomatik. yakıt değerlerini gör. sanra caddy nin ayrıntılarında gizli olan özelliklerini keşfetmeye başla. artık sende ölene kadar bir vw kullanıcısı olursun. daha bişey söylemem lazım mı
  • Ekonomi ve konfor diyorsanız partner tepee premium pack. Sağlamlık konusuna gelince araç henüz yeni olduğu için onu zaman gösterecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Sıfır arabaya binmeninde tadı farklıdır ama...

kesinlikle sıfır araç farklı oluyor ama caddy nin yeride ayrı
  • Caddy'nin iyi oldugunu biliyorum eniştem de var sürmüşlüğüm de var. Pug Partner de çok güzel duruyo. Fakat ne sürdüm ne içine bindim.

Gidip bir bakmak lazım eğer içinize sinerde bence Partner Tepee alın, sıfır her zaman iyidir
  • Yeni kangoo multix expression modeli 1.5 105hp az yakar çok kaçar üstelik "scenic" konforlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenceresapı -- 7 Mayıs 2009; 23:44:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardent_boy

quote:

Orjinalden alıntı: set

Sıfır arabaya binmeninde tadı farklıdır ama...

kesinlikle sıfır araç farklı oluyor ama caddy nin yeride ayrı

caddy bence okadarda güzel bir araç değil içinde hiç estetik yok arka ve bagaj kapı yüzleri sunta olması ismine hiç yakışmıyor daha estetik olabilirdi
  • kango derken adac.de adlı sitedeki geyik testini de izlemesini isteyelim mi arkadaştan daha aksiyon olur,kangoyu daha yakından tanımış olur tüm konforuyla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

kango derken adac.de adlı sitedeki geyik testini de izlemesini isteyelim mi arkadaştan daha aksiyon olur,kangoyu daha yakından tanımış olur tüm konforuyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinar1 -- 8 Mayıs 2009; 9:21:56 >
  • öyle bir şeyki caddy bu sınıfın çığır açan ve hala en çekici modellerinden.ilk ve tek otomatik şanzıman,ilk dört teker disk fren malzeme ve dayanıklılık olarak bu sınıfta lider bence.ama artık yüzü eskimeye başladı doğaldır 2004 ten beri sadece küçük bir makyaj geçirdi o kadar fiyatıda çok pahalı herkes alamıyor açıkcası.tepee ise partner altyapısından doğan çok yeni ve teknik özellikleriyle caddy gibi çığır açan modellerden biri,ilk çift yönlü digital klima,esp,ilk helezon yay caddy hala makas kullanmakta,ilk soğutmalı torpido gözü ve hız sınırlayıcı ve sabitleyici gibi.buradaki tercihim teknik üstünlüğü ve sıfır olmasından dolayı tepeedir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.