Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw caddynin kalitesi ortada zaten az km yapmış bence caddy al, fransız arabalarına da güvenme, güzel değiller...
  • Fransız arabaları güzeldir,sağlamdır. Beğeneni çok...
  • Beklenti çok olunca şikayet de çok olur..
    Örn... Tofaş kuş serisinden şikayet edeni çok az duydum Nedeni gayet basit beklenti az. Oysa dünyaca ünlü markalardan şöyle şikayetler çok duydum..

XXX yolda bıraktı bizi
    xxx artık önünden yaya olsa geçmem
    xxx bi daha X marka mı tövbe
    xxx sakın X marka almayın sinirlerinizi bozmayın

vs.. çoğaltmak mümkün.

Kalın sağlıcakla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Fransız arabaları güzeldir,sağlamdır. Beğeneni çok...

fransadakinden fazla fransız arabası tr de var
  • Türkiyede her marka var, her markanında seveni var. Bu sebeple şu kötüdür demek rencide edici bir cümle olur. Dikkat etsek güzel olucak. Beğenmiyorum,hoşuma gitmiyor demek daha doğru bir cümle olur. Sözüm meclisten dışarı.....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yaw şu caddye binmesem bişey zannedecem partneri sevmiyosanınz caddyi övmeyin herşeyiyle eksi donanım kalite fiyat motor masraf..... sırf adı var diye bu kadar da hoşgörülü olunmazki
  • özelliklede ülkemizde bu daha da belirgin bence, renaultun önderliğinde.daha mütevazi fiyatları ve yüksek donanım seviyeleri ile
    quote:

Orjinalden alıntı: caddydsg

quote:

• beklentiler konusunda size katılıyorum.kuş serisinden neredeyse hiç şikayet duymamışımdır sebebi de değiniz sebep.ama marka bir araç bir problem çıkarsa yerden yere vurup x marka bitmiştir vs gibi şikayetlerin ardı arkası kesilmez...
    quote:

Orjinalden alıntı: müMKÜNsüz

Beklenti çok olunca şikayet de çok olur..
    Örn... Tofaş kuş serisinden şikayet edeni çok az duydum Nedeni gayet basit beklenti az. Oysa dünyaca ünlü markalardan şöyle şikayetler çok duydum..

XXX yolda bıraktı bizi

vs.. çoğaltmak mümkün.

Kalın sağlıcakla..

• quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

beklentiler konusunda size katılıyorum.kuş serisinden neredeyse hiç şikayet duymamışımdır sebebi de değiniz sebep.ama marka bir araç bir problem çıkarsa yerden yere vurup x marka bitmiştir vs gibi şikayetlerin ardı arkası kesilmez...
    quote:

Orjinalden alıntı: müMKÜNsüz

Beklenti çok olunca şikayet de çok olur..

XXX yolda bıraktı bizi

vs.. çoğaltmak mümkün.

Kalın sağlıcakla..

bu bahsettiğiniz gibi anormal bişey değil. örneğin gidiyoruz vw ye caddy almaya dsg olsun, dline olsun, life olsun al sana 50bin YTL. tamam iyi hoş güzel.

sonra kuş serisinden 6 milyarlık arabanın verdiği sorunları çıkarıyor. iyi güzel denmez, zira o parayı vereceksem dahada binmem o markanın o seri aracına. bence bu düşünceler normaldir.

• quote:

Orjinalden alıntı: caddydsg

quote:

Bir vw golfun fiyatı 36-38.000 olmasaydı TR de cok görürdük biz alman arabasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! €MR€ !! -- 17 Haziran 2009; 14:25:07 >
  • Türkiyede volkswagen bence daha uygun fiyat politikası izlemeli.Hakikaten fiyatları çok pahalı.
  • quote:

Türkiyede volkswagen bence daha uygun fiyat politikası izlemeli.Hakikaten fiyatları çok pahalı.

Donanımdan da kırpabiliyorlar.Benim asıl derdim bu,yoksa mesela Golf'ün emsallerinden biraz daha pahalı satılmasına karşı değilim.Donanımdan kesiyorlar.
  • bu burum doğru ve tüm modeller için geçerli hep standart ve baz versiyon.golf alıyorsunuz kapak jantlı..
    quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Türkiyede volkswagen bence daha uygun fiyat politikası izlemeli.Hakikaten fiyatları çok pahalı.

Donanımdan da kırpabiliyorlar.Benim asıl derdim bu,yoksa mesela Golf'ün emsallerinden biraz daha pahalı satılmasına karşı değilim.Donanımdan kesiyorlar.
  • peugeot arabasına hiç binmedim caddy vardı bende çok süper bir araba ayrıca cadddy yi peugeot tan daha çabuk satarsın değer kaybetmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinoplu2009

peugeot arabasına hiç binmedim caddy vardı bende çok süper bir araba ayrıca cadddy yi peugeot tan daha çabuk satarsın değer kaybetmiyor

Caddy deger kaybetmiyor mu gercekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

quote:

peugeot arabasına hiç binmedim caddy vardı bende çok süper bir araba ayrıca cadddy yi peugeot tan daha çabuk satarsın değer kaybetmiyor

hayır 2007 yılında 30000 km de arabamız vardı 2007 model arabanın sıfırları 38 000 tl idi biz 32 000 tl ye sattık arabayı da 2006 yılında almıştık
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

quote:

hayır 2007 yılında 30000 km de arabamız vardı 2007 model arabanın sıfırları 38 000 tl idi biz 32 000 tl ye sattık arabayı da 2006 yılında almıştık

Hiç birsey anlamdım 2007 model arabayı 2006 yılında mı aldınız?

• 8. ayda üst modeller çıkıyor ya 2006 yılının 8. ayında aldık 2007 modeli
  • quote:

8. ayda üst modeller çıkıyor ya 2006 yılının 8. ayında aldık 2007 modeli

Dogru hemen aklıma gelmedi
  • quote:

kalite ucuza satılmaz. her ürün için bu geçerlidir. ha her pahalı üründe kaliteli sağlam olacak diye bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.