Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sıfır km araç varken neden 2. el alınsın? tepee'nin caddy'den aşşağı kalır bir yanı yok.. Hem yıllardır söylenir, yok wolkswagen kalitesi şöyle yok wolkswagen kailtesi böyle, eminim çoğu insan ordan burdan almancı gürbetçilerden duydukları laflarla bunu yayıyorlar kulaktan kulağa.. ama sorsanız (herkes için söylemiyorum) ömründe 4-5 kereden fazla binmemişlerdir falan filan.. sonuçta burda bir mercedes yada bir bmw kıyaslamıyoruz.. wolkswagen'de sonuçta piyasadaki kaliteli araç üreticilerinden biri, ama şu anki peuegot yada opel, veya fiat neyse wolkswagen'de o.. Herkes caddy çok sağlam çok iyi falan diyo, ama diğer araçlar nasıl arıza yada çürüme belirtileri gösteriyorsa, aynı problem caddy'dede mevcut.. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 6 ileri dsg şanzımanı öve öve bitiremezler ama sevise gittinmi selamün aleyküm cebindeki parayı yerler bitirirler.. Geçin bu işleri, caddy'nin türkiyede en fazla beğenilmesinin sebebi geçen seneye kadar, eli yüzü adam akıllı düzgün piyasada caddy vardıda ondan.. Hakkını yemeyelim gerçekten dış görünüş olarak çok güzel çok karizma duruyor ama geçen seneye kadardı bunlar.. artık caddy'ninde sıkı bir makyaja ihtiyacı var, 2004 yılının teknolojisi ve donanımından gidiyor.. birde aradan life diye bir iki ekli özelliklerle aynı kasayı yeniden satışa sürmeler felan var (aynı connetc olayı gibi dışı aynı içi değişik).. Şu bir gerçekki tepee 2009 model bir araç, ve her yönü ile caddy'den daha üstün... heee yeni caddy çıkar o zaman ayrı konu.. Birde fiyatı pahalı o yüzden caddy'de bir hikmet var diye söyleyenler var.. tamamen yanlış, ne yani biri altın kaplama öbürü gümüş kaplamamı? herşey aynı değişen hiç birşey yok.. Caddy'nin türkiyede pahalı olmasının tek sebebi doğuş otonun saçma sapan izlediği bir fiyat politikasıdır... yoksa aracın ederinden değil.. Yurt dışındaki caddy satış fiyatlarna bakın bakalım birde sınırı geçtikten sonra türkyede ne kadar?

• Bedenine yarayan domuz eti yesin demiş atalarımız.
    Burada araçların teknik ve maddi yönü karşılaştırılacağına duygusal yönü karşılaştırılıyor.
    Ben partner tepee yi fark etmeden önce 2. el caddyi almak için girişimlerde bulunan biri olarak, ne kadar iyi yapmışım diyorum. Çünkü, en azından sıfır araç alma geleneğimi bozmadım. Başkasının ne biçimde kullandığı belli olmayan bir aracı alıp kendimi strese sokmadım.
    Ama, burada da bazı caddy fanatiklerinin yazılarını okudukça da sevdiğim bir araç gözüme itici gelmeye başladı.
    Sonuç olarak, bence herkez önce cebini tatmin etsin, sonra egosunu. Araçlar bizim hizmetimizdedir, biz araçların değil.
  • Yaw ben dün bir caddy life gördüm. benimkinin boyalı tamponları bile life'nin Touran tamponunda daha sevimli geldi bana. Ayrıca incelediğimizde bizim araçlardan farkı sadece..
    Touran tamponu
    Beyaz renkli üfleçler
    arka kapılarda plastik kaplama (ön taraftan arkası yine kaplamasız)
    bagajda plastik kaplama (panzot'dan üstü yine kaplamasız)
    Çelik jant

fark 3,500tl... (YUH YANİ) en ufak şeyi pahalı satmak için forsat biliyorlar. Ha bu caddy'den memnun olmadığım anlamına gelmesin Doğuş fiyat politikası çok kötü hele servisleri daha kötü. Ben garantide iken arabamı rutin bakım için getirdiğimde her servis çıkışında bir sorunla karşılaştım. Her seferinde bana arkadaşların gözünden kaçmış olur böyle şeyler denildi.
    Ben de iyi ki arkadaşların gözünden kaçmış iyiki gözüne girmemiş yoksa servisde eli kolu tutan bi tane adam bulamayacaktık diye alaylı yanıtlar verdim.

Ben de "darkboys" isimli üye arkadaşıma katıyorum Caddy nin bugüne kadar tercih edimesinin altında sınıfında eli yüzü düzgün tek araç olması idi ama Şimdi rakipleri özellikle Peugeot ve Citroen (Ben citroen berlingo'yu daha çok beğeniyorum) çok ciddi bir model değişikliği yaptı. Gerçi henüz yeni çıkan bir araç için sorunsuz demek erken ama alan kişilerden biri arkadaşım bi şikayetini duymadım açıkçası..

• quote:

Orjinalden alıntı: darkboys

arkadaşlar sıfır km araç varken neden 2. el alınsın? tepee'nin caddy'den aşşağı kalır bir yanı yok.. Hem yıllardır söylenir, yok wolkswagen kalitesi şöyle yok wolkswagen kailtesi böyle, eminim çoğu insan ordan burdan almancı gürbetçilerden duydukları laflarla bunu yayıyorlar kulaktan kulağa.. ama sorsanız (herkes için söylemiyorum) ömründe 4-5 kereden fazla binmemişlerdir falan filan.. sonuçta burda bir mercedes yada bir bmw kıyaslamıyoruz.. wolkswagen'de sonuçta piyasadaki kaliteli araç üreticilerinden biri, ama şu anki peuegot yada opel, veya fiat neyse wolkswagen'de o.. Herkes caddy çok sağlam çok iyi falan diyo, ama diğer araçlar nasıl arıza yada çürüme belirtileri gösteriyorsa, aynı problem caddy'dede mevcut.. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 6 ileri dsg şanzımanı öve öve bitiremezler ama sevise gittinmi selamün aleyküm cebindeki parayı yerler bitirirler.. Geçin bu işleri, caddy'nin türkiyede en fazla beğenilmesinin sebebi geçen seneye kadar, eli yüzü adam akıllı düzgün piyasada caddy vardıda ondan.. Hakkını yemeyelim gerçekten dış görünüş olarak çok güzel çok karizma duruyor ama geçen seneye kadardı bunlar.. artık caddy'ninde sıkı bir makyaja ihtiyacı var, 2004 yılının teknolojisi ve donanımından gidiyor.. birde aradan life diye bir iki ekli özelliklerle aynı kasayı yeniden satışa sürmeler felan var (aynı connetc olayı gibi dışı aynı içi değişik).. Şu bir gerçekki tepee 2009 model bir araç, ve her yönü ile caddy'den daha üstün... heee yeni caddy çıkar o zaman ayrı konu.. Birde fiyatı pahalı o yüzden caddy'de bir hikmet var diye söyleyenler var.. tamamen yanlış, ne yani biri altın kaplama öbürü gümüş kaplamamı? herşey aynı değişen hiç birşey yok.. Caddy'nin türkiyede pahalı olmasının tek sebebi doğuş otonun saçma sapan izlediği bir fiyat politikasıdır... yoksa aracın ederinden değil.. Yurt dışındaki caddy satış fiyatlarna bakın bakalım birde sınırı geçtikten sonra türkyede ne kadar?

bu yazıyı size cevap olarak algılamayın çünkü değerlere satış rakamlarına dayanarak konuşmadığınız için şahsi düşüncelerin tartışılacak bir tarafı yok bu kısımda. ancakfiat pog birlikte vw de aynı diyemezsiniz. türkiyede kral connect sonra ardından doblo. satış rakamlarına bakarsak caddy 4. yada 5. sırada.

ama ben ingiltere london'da yaşadım. hergün yollardaydım okula devam ederken, toplasan 5 yada 6 tane connect gördüm. daha fazla doblo gördüm peugoet hiç yok citröen biraz fazla ve full alman araçları vardı. passat caddy bmw mercedes ve audi karışıktı. e buda demek değil ki bu araçlar daha güzel. durum tamamen duygusal.

şimdi ford GLX 31binTL civarında. peougeot vede citröende berlingoda neredeyse aynı.

vw caddy life için 31.500 diyecekler ingiltereden farkı kalmaz tr nin. full vw olur heryer. yarım saat önce alsancak vosmerden geldim. 60bin bakım parasını sordum 248YTL teklif aldık. ancak şu altta paylaştığım resim vw nin tr yi ne zorda bıraktığının resmidir; selametle. ikinci el olmayacaksa sıfır peugoet yada berlingo yada connect tercih etmenizi tavsiye ederim

FİYATA BAKMAYIN DSG DEĞİL MANUEL FİYATI BU !

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi?

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi?

46500TY fiyatı var. dsg olsa 50bin üzeri isterler. sadece extradan portpagaj+yan basamaklar+iç döşeme plastik gibi ama hoş bişey var.

• 50 milyara neler alınır çok para yaaa !
  • Fırsatçılığın daniskası..
    İki Port bagaj çelik jant içeride aksesuar ve kaplama fiyat nerdeyse 10.000tl daha pahalı hele bir de dsg olsa eşeğin kulağına su kaçırır bunlar. Ama malasef sırf desinler diye buna da eşek yüküyle para veren olacaktır. Zaten satılmasa alıcısı olmasa yapmazlardı dimi..
  • arkadaşlar her ülkede araç modellerinin çoğunlukta olması değişiklik gösterir, şu araba daha çok tututlur diye bir şart yok. mesela ben almanyada 10 sene yaşadım, wolkswagen yollarda çok, mercedes bmw opel bunların ana vatanı oldugu için kaynıyor.. ford'da az miktard olsa var, pejo'da azımsanmıycak ölçüde çok, ama fiat arabası yok denecek kadar az..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john mclane -- 20 Haziran 2009; 15:09:35 >
  • quote:

arkadaşlar her ülkede araç modellerinin çoğunlukta olması değişiklik gösterir, şu araba daha çok tututlur diye bir şart yok. mesela ben almanyada 10 sene yaşadım, wolkswagen yollarda çok, mercedes bmw opel bunların ana vatanı oldugu için kaynıyor.. ford'da az miktard olsa var, pejo'da azımsanmıycak ölçüde çok, ama fiat arabası yok denecek kadar az..

bizim vatanımımızdada zafer etox var %100 türk malı araç. binilecek olanı 85milyardı. bize valla yazık yaw

allah peugeot,citröen,ford ve fiattan razı olsun ne diyelim. bizde 7 sene fiat kullandık sonuçta

• Partner tepee 90 lık premimum siyah 23600 e aldım.

Kesinlikle caddyler parasının arabası degil.
  • Arkadaşlar bende bir tepee kullanıcısı olarak,şu an 22.000 deyim maşallah hala bir şikayetim yok.rutin bakım haricinde servişle işim olmadı.dönüp dolaşıp geldiğimiz nokta aracın snıfı donanımı ve fiyatı ve ülkemiz şartları...özet budur.
    quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

50 milyara neler alınır çok para yaaa !

• quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Arkadaşlar bende bir tepee kullanıcısı olarak,şu an 22.000 deyim maşallah hala bir şikayetim yok.rutin bakım haricinde servişle işim olmadı.dönüp dolaşıp geldiğimiz nokta aracın snıfı donanımı ve fiyatı ve ülkemiz şartları...özet budur.
    quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

50 milyara neler alınır çok para yaaa !

bu ne hız ne çabuk 22bin km yaptın yaw. araba hiç durmuyor galiba.

• quote:

arkadaşlar sıfır km araç varken neden 2. el alınsın? tepee'nin caddy'den aşşağı kalır bir yanı yok.. Hem yıllardır söylenir, yok wolkswagen kalitesi şöyle yok wolkswagen kailtesi böyle, eminim çoğu insan ordan burdan almancı gürbetçilerden duydukları laflarla bunu yayıyorlar kulaktan kulağa.. ama sorsanız (herkes için söylemiyorum) ömründe 4-5 kereden fazla binmemişlerdir falan filan.. sonuçta burda bir mercedes yada bir bmw kıyaslamıyoruz.. wolkswagen'de sonuçta piyasadaki kaliteli araç üreticilerinden biri, ama şu anki peuegot yada opel, veya fiat neyse wolkswagen'de o.. Herkes caddy çok sağlam çok iyi falan diyo, ama diğer araçlar nasıl arıza yada çürüme belirtileri gösteriyorsa, aynı problem caddy'dede mevcut.. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 6 ileri dsg şanzımanı öve öve bitiremezler ama sevise gittinmi selamün aleyküm cebindeki parayı yerler bitirirler.. Geçin bu işleri, caddy'nin türkiyede en fazla beğenilmesinin sebebi geçen seneye kadar, eli yüzü adam akıllı düzgün piyasada caddy vardıda ondan.. Hakkını yemeyelim gerçekten dış görünüş olarak çok güzel çok karizma duruyor ama geçen seneye kadardı bunlar.. artık caddy'ninde sıkı bir makyaja ihtiyacı var, 2004 yılının teknolojisi ve donanımından gidiyor.. birde aradan life diye bir iki ekli özelliklerle aynı kasayı yeniden satışa sürmeler felan var (aynı connetc olayı gibi dışı aynı içi değişik).. Şu bir gerçekki tepee 2009 model bir araç, ve her yönü ile caddy'den daha üstün... heee yeni caddy çıkar o zaman ayrı konu.. Birde fiyatı pahalı o yüzden caddy'de bir hikmet var diye söyleyenler var.. tamamen yanlış, ne yani biri altın kaplama öbürü gümüş kaplamamı? herşey aynı değişen hiç birşey yok.. Caddy'nin türkiyede pahalı olmasının tek sebebi doğuş otonun saçma sapan izlediği bir fiyat politikasıdır... yoksa aracın ederinden değil.. Yurt dışındaki caddy satış fiyatlarna bakın bakalım birde sınırı geçtikten sonra türkyede ne kadar?

BU YORUMA DİYECEK LAF YOK AĞZINA SAĞLIK DARKBOYS KARDEŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sego-85 -- 21 Haziran 2009; 23:26:45 >

• ARKADAŞLAR BİRAZ MANTIKLI OLALIM BEN GALERİCİYİM WW CADDYDE SATIYORUM PEUGEOT PARTNERDE ANLIYCAGINIZ İKİSİNİDE KULLANDIM Bİ GİİİİDİN CADDY İN İÇ TASARIMINA BAKIN BİDE TEPENİNKİNE BAKIN TEPEE AÇIK ARA ÖNDE AYRICA TEPEE CADDYDEN DAHA HIZLI ÖZELLIKLE KALKIŞLARDA SÜPER TEPEE Bİ AT NASIL ŞAHLANIRSA ÖYLE SIÇRIYO YERİNDEN. GİT 110PS TEPEE AL MEMNUN KALMAZSAN İSE BEN BURDAYIM
  • aynen
  • quote:

aynen

Bir galerici neden imzasına bir araç modelini koysun?Hiç mi galerici tanımıyoruz.Memnun kalmazsam sana gelirsem ne yapacaksın bedava caddy mi vereceksin?

Bilgi ve tecrübe paylaşımı böyle olmaz.
  • artı galericiler pahalı ve cok tutan aracı överler. yada genel konusurlar satış için tarafsız olmalılar.

düşünsene ben bu arkadaşa gidiyorum diyorum şu caddy kaça abi bırak onu gel bunu satayım

millet kafayı sıyırmış hızlı kalkış hızlı gitme diye. git o zaman quattro audi al kardeşim kalkış gör bmw al. 110PS 240nm ile ne kalkışı ya
  • Fransız arabalarının süslü böcekler olduğunu ve uzun vadede gözle görülür şekilde yıprandıklarını düşünüyorum...

[piyasadaki bi 2002-2003 pejo 307 ye bakın bi de aynı modellerdeki bora lara bakın bu liste uzar gider isterseniz...]

tepee de şu anda albenili ve motoru(110 hp) iyi ancak bence soru işaretli bir araç
  • uzun vadede fransız olsun, ingiliz olsun veyahut alman olsun arabanın kullanımına bağlıdır yıpranması..en sağlam araç olsun hor kullandıktan sonra yıpranma her arabanın başına gelir. bende 2003 model ne fransız arabalar biliyorum hala taş gibi sağlam.. tepee'nin şu an soru işareti bir araba olmasını yanlış görüyorum.. yaklaşık 1 senedir tepee kullanıyorum ve şu an ticarilerin içindeki en konforlu araba şu an tepee..
  • Tepee Jeep havası verircesine yüksek.
    Çabuk hızlanıyor gittigi hızı kadrana bakmaktan anlamak çok zor.
    İçi inanılmaz geniş konforlu ve rahat araç
    Turbo dizel intercooler motor ile performansı kusursuz

Ayrıca Caddy 8 valve dir Tepee ise 16 valve

Wv parçaları inanılmaz pahalıdır.Keza bakımlarıda öyle.
    Bir Wv simgesinini 450 liraya alan polo sahibi tanıyorum.

En önemlisi

Tepee 28 milyar caddy 46 milyar

Neredeyse 2 katı gerisini siz hesaplayın.

quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

uzun vadede fransız olsun, ingiliz olsun veyahut alman olsun arabanın kullanımına bağlıdır yıpranması..en sağlam araç olsun hor kullandıktan sonra yıpranma her arabanın başına gelir. bende 2003 model ne fransız arabalar biliyorum hala taş gibi sağlam.. tepee'nin şu an soru işareti bir araba olmasını yanlış görüyorum.. yaklaşık 1 senedir tepee kullanıyorum ve şu an ticarilerin içindeki en konforlu araba şu an tepee..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 1 Ağustos 2009; 12:08:25 >

• caddynin neresi sağlam arkadaşlar :) tepee nin sağlam olmağını nereden biliyorsunuz? Caddynin bir artısını söyliyim Dsg Otomatik Şanzımanın olmasıdır.Diğer yönlerde tepee geçiyor.motor eski nesil motor ve hep sorun.yedek parça çok pahalı.donanım konfor performans yakıt tüketiminde tepee önde.Tip olarak bişi demiyorum tabiki herkesin zevki farklı.alıcağın araç 110hp premium pack olsun almışken tam al..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.