Şimdi Ara

2.El Çalınan Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben 1 sene önce ismi lazım değil bir internet sitesinden 2.el telefon almıştım.Telefonu yaklaşık 6 ay kullandıktan sonra bir arkadaşa sattım.Sattığım arkadaşta ablasına küçük bir mebla karşılığında satmış.Ablasıda bu telefonu çaldırdı galiba.Savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gittiklerinde telefonun kimin üstüne olduğunu sormuşlar babasıda bilmediği için söylemedi ve daha bügün yanıma gelip bişeler afkurdu.Bu işin ucu bana dokunurmu onu sormak istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: aslkerf3

Arkadaşlar Ben 1 sene önce ismi lazım değil bir internet sitesinden 2.el telefon almıştım.Telefonu yaklaşık 6 ay kullandıktan sonra bir arkadaşa sattım.Sattığım arkadaşta ablasına küçük bir mebla karşılığında satmış.Ablasıda bu telefonu çaldırdı galiba.Savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gittiklerinde telefonun kimin üstüne olduğunu sormuşlar babasıda bilmediği için söylemedi ve daha bügün yanıma gelip bişeler afkurdu.Bu işin ucu bana dokunurmu onu sormak istiyorum..

Faturasıyla Sattıysan Ucu Sana Dokunmaz Eğer Faturasız Sattıysan Başın Yanar.
  • faturası varmıydı bilmem kutusuyla sattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.