Arkadaşlar Ben 1 sene önce ismi lazım değil bir internet sitesinden 2.eltelefon almıştım.Telefonu yaklaşık 6 ay kullandıktan sonra bir arkadaşa sattım.Sattığım arkadaşta ablasına küçük bir mebla karşılığında satmış.Ablasıda bu telefonu çaldırdı galiba.Savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gittiklerinde telefonun kimin üstüne olduğunu sormuşlar babasıda bilmediği için söylemedi ve daha bügün yanıma gelip bişeler afkurdu.Bu işin ucu bana dokunurmu onu sormak istiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: aslkerf3
Arkadaşlar Ben 1 sene önce ismi lazım değil bir internet sitesinden 2.el telefon almıştım.Telefonu yaklaşık 6 ay kullandıktan sonra bir arkadaşa sattım.Sattığım arkadaşta ablasına küçük bir mebla karşılığında satmış.Ablasıda bu telefonu çaldırdı galiba.Savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gittiklerinde telefonun kimin üstüne olduğunu sormuşlar babasıda bilmediği için söylemedi ve daha bügün yanıma gelip bişeler afkurdu.Bu işin ucu bana dokunurmu onu sormak istiyorum..
Faturasıyla Sattıysan Ucu Sana Dokunmaz Eğer Faturasız Sattıysan Başın Yanar.
faturası varmıydı bilmem kutusuyla sattım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme