Şimdi Ara

2. el coupe alfa almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kredi çekerek 2. el bir alfa coupe almak istiyorum 2005-2006 model.

Daha önce hiç arabam olmadı ama ilk arabamın alfa olmasını arzu ediyorum, yolların ustası alfa'nın hastası olmak istiyorum :)

Sizlerden ricam yorumlarınızı öğrenebilmektir. Ben arabadan pek anlamam, modelleri arasındaki farkları da bilmem..

Günlük kullanmayacağım için benzinli tercih edeceğim, 20.000 TL civarı bir araç almayı düşünüyorum, bir kaç coupe baktım sağda solda 2005 model 21 bin tl ye filan fiyat biçmişler sizce normal piyasası mıdır?

Ne almalıyım veya bana ne gibi tavsiyeleriniz olabilir?

Teşekkür ederim.

• 2005-2006 model coupe bir Alfa'yı 20binTL'ye bulabileceğinizi hiç sanmıyorum. Belki 3 kapılı 147'lerden olabilir ama onlar da coupe değiller.
  • Kasa tipi Hatchback 3 kapı yazıyor : Alfa 147 1.6 T. Spark Distinctive

Bu coupe değil dediğiniz gibi sanırım ama satıcı coupe diyordur :) Ok coupe değil se 3 kapı alırız bu da çok spor duruyor.

Ne gibi tavsiyeleriniz olabilir ben spor bir romeo istiyorum, alıp julietimi gezdireceğim :)
  • Yorum yazan kimse yok nasıl bir forum böyle :(

Ayrıca merak ettiğim,

1- şimdi ben bir Alfa alırsam ve bu makinenin mevcut bir kaskosu var ise bana kaskosuyla beraber mi geçmiş olur yoksa ben alınca yeni bir kasko mu yaptırmak durumunda kalırım?
    2- 21.000 TL civarında bir aracın kaskosu ne kadardır yıllık*

3- bu aracı almak istediğimde aracı üzerime almak için ne kadar masraf sizce?

Teşekkürler..
  • 1. Bildiğim kadarıyla eski araç sahibi belli oranda kaskosunu geri alıyor ve siz yeni kasko yaptırmak durumunda kalıyorsunuz.
    2. Aracına göre değişebiliyor sanırım o değer. Ben geçen yıl Mayıs ayında 17-18binTL değerindeki aracıma %60(veya %50 emin değilim) hasarıszlık inirimiyle 480küsür TL'ye kasko yaptırmıştım. Oranlarsanız yaklaşık 1000TL civarı çıkıyor hiç hasarsızlık indirimi falan olmadan.
    3. Aracı almak için sanırım 70TL civarı noter ücreti vardı, bir de yeni ruhsat için ödeme yapıyorsunuz, o da ayrıca 140TL miydi, yoksa ikisi toplam 140TL miydi emin değilim.
  • Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, sende ne var araç ?

Bir de hani artık noterler yerine emniyet bakacaktı bu devir işlerine ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.