Şimdi Ara

2. el cx300 II ya da sıfır cx280? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pea.

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Bu arada 120tl civarına alınabilecek en iyi kulaklık cks70 diye kesin bir dille söylenemez. Aynı fiyat aralığında Fischer Audio Eterna V1, Hippo VB, Silver Bullet, Xears TD100 II, Visang R02 gibi kulaklıklar cks70'ten daha iyi olarak görülüyorlar.

visang r02 dışında haklısın.ki zaten onun da kulvarı farklı.
    bi aralar fischer audio ürünlerini bulmakta sıkıntı vardı.son durum ne oldu bilmiyorum.hippo'lar da çok güzel , ama onların da bulunabilirliği sıkıntılı diye biliyorum.xears'ı da ilk kez duydum.
    kulaklık alırken kalitenin yanında kolay ulaşılabilirlik de önemli bana kalırsa , bu yüzden en iyi olmasa da alınabilecek iyi kulaklıktır denir rahatça.tabi bence

Visang R02 40$ fiyatıyla çok iyi kulaklık ya niye öyle diyorsun O fiyata vibe II alıyor millet. Vibe'den daha kaliteli olduğuna emin olabilirsin. Forumda birşeyin modası çıkınca herkes onu almaya çalışıyor. Cks70 fiyatını hakediyor ama kendi fiyat aralığının kralı falan değil kesinlikle. Fischer Audio ürünleri ebay'de bulunabiliyor rahatlıkla. Hippo da öyle. Xears ise kendi sitesinde 90euro fiyata sahip olsa da 60-100$ arası bulunabiliyor. Gerçi ben 45$'a aldım ama 60$ civarı genelde. Aynı fiyatlara söylediğim kulaklıklar bulunabildiği için cks70 en iyi seçenek değil. Yoksa senin de dediğin gibi bu kulaklıkar bulunamasaydı cks70 en iyi alternatif olurdu. Tabi bu kulaklıkların dışında yine böyle F/P olarak çok iyi kulaklıklar var ama ben bu ürünleri araştırdım ve hippo vb ile xears td100 II var şimdilik. En çok denemek istediğim eterna yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kertenkene

Son mesajıma bir ekleme yaptım arkadaşlar. Bu arada kafam feci halde karıştı :) Ben bir tarz kulaklığı aramıyormuşum okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Ayrıntı seçtirebilen bir kulaklık hoş olur gözlerimi kapatıp zevkle her enstrümanı seçe seçe dinleyebileceğim. Biraz daha genel bir kulaklık yani. Rock biraz daha ağırlıkta ve EQ ayarı da her tür şarkıda Rock'ta genelde dediğim gibi. Tiz seslerde ses çatlaması, boğulma gibi sorunlar yapmamasını isterim kulaklığın özetle. Sadece bass'larıyla öne çıkmasın yani. Ulaşılabilirlik de elbette önemli ve tabi sahte- orijinal sorunsalı :) Kulaklıkları tecrübe etmiş arkadaşlar bu dediklerim kapsamında sıralayabilirlerse tavsiyelerini iletebilirlerse gerçekten sevineceğim :)

Ekleme: Bu kulaklık nasıldır peki arkadaşlar? Dediğiniz kulaklıkları unutmadan bunu da kısaca değerlendirebilir misiniz :)
    http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=38

O zaman silver bullet denemelisin. Süper sahnesi ve enstrüman ayrımı varmış. Tabi hiç dinlemedim ama olumsuz bir yoruma rastlamadım hiç. Hatta herkesin seveceği bir kulaklık yorumları da vardı. Aşağıdaki adresten inceleyebilirsin. Baya kulaklık var. Hiçbirini deneme şansımız olmadığına göre en iyi yol tecrübeli kulakların yorumlarını okumak

http://www.head-fi.org/forum/thread/478568/multi-iem-review-128-iems-compared-earsonics-sm3-added-12-20

• quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Visang R02 40$ fiyatıyla çok iyi kulaklık ya niye öyle diyorsun O fiyata vibe II alıyor millet. Vibe'den daha kaliteli olduğuna emin olabilirsin.
    En çok denemek istediğim eterna yalnız.

iyi evet ama 60-70 dolar seviyesine gitçeğini sanmıyorum , bi de eğlencelik kulaklık olduğunu okumuştum.visang serisine antipatim var nedense
    vibe ii tipi için alınan bi kulaklık bana göre.aksesuar , tip ve mikrofon o fiyata çok iyi bence.kalitesi pek iyi değil ama tabi
    benim de hippo serisinde gözüm var

quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

ebay'de kolayca bulunabiliyor mu söylediğiniz kulaklıklar ya da hangi kaynaklardan alınabilir?

bazıları evet.
    visang yerine mp4nation'dan brainwavz marka kulaklıklar da alınabilir.aynı şeyler zaten
    www.accessoryjack.com 'dan da audio technica alınıyo genellikle

quote:

Orijinalden alıntı: kertenkene

Ekleme: Bu kulaklık nasıldır peki arkadaşlar? Dediğiniz kulaklıkları unutmadan bunu da kısaca değerlendirebilir misiniz :)
    http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=38

amfin yoksa re-zero bakabilirsin(gerçi bunun da jack sorun çıkarabilir).re0'ı amfisiz kullanamazsın.amfiyle milletin hasta olduğu ayrıntılı , düz bi kulaklık.

ekleme : re-zero ile normal jack adaptörü de geliyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 30 Aralık 2010; 1:47:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: undergroundfasulye
    kayra tam sövüyodum birden seni görünce durumu anladım

Aman Hüseyin,banlanırsın sonra,dikkat et.
  • Bana kalırsa re0 alma. Hem amfi istiyor hem de soğukluğundan dolayı dinlerken hiç zevk alamayabilirsin. Mutlaka 79$'a alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri ama dediğim gibi pişman olabilirsin. Gerçi pişman olsan bile aynı fiyata veya çok az bir zararla satabilirsin sanırım. Sonra bu kulaklıkta hiç bass yok diyebilirsin.
  • Amfi kullanmayacağım. Bilgisayarımda ve 5800 cep telefonumda kullanacağım. Anladığım kadarıyla cx280 arzu ettiğim dengeli ses yapısı ve 80 TL'lik fiyatıyla tavsiye ediliyor. Cx300 II ise iptal :)

Bu arada Brainwavz M2 $59.50 fiyatla satılıyor mp4nation sitesinde. Uygun mudur amacıma?
    http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=62_69&products_id=390
    Aynı sitedeki kullanıcı yorumlarının özeti şu şekilde:

Review by ClieOS:
    "When I first joined HF, sound quality like that of the M2 would have been well over $150, and yet today it is priced far under $100. It is incredible that newer IEM in the lower price range continue to surprise us with better and better sound."

Review by PolloLoco:
    "The CX500's from a reputable source are about the same price as the M2's - and the M2's best them in almost every category. Build quality, sound stage, bass, mids are all owned by the M2."

Review by dragon2knight:
    "They caught me a bit off guard with the way they handled certain types of music, especially Jazz and Opera, and I would highly recommend them to anyone looking for a high quality and well made pair of In Ear Headphones"

Özetle yorumları da bunlar.

Ve _ AWESOME _ bu sorum sana: Xears nasıldır peki bu dediğim genel ihtiyacı karşılayacak doğrultuda, yani birçok enstrümanın birlikte çaldığı kısımlarda sesin karışmayacağı, sahnesi geniş ve bass mid ve tiz dengeli bir kulaklık mıdır kendileri? Bir de bu kulaklık için dediğin fiyat aralığı baya bi geniş ebay gibi yerlerden alırsak sahte çıkma riski büyük anladığım kadarıyla doğru mudur?

Son olarak bir Türk sitesinde inceleme yapan 100$ üstü kulaklıkların değerlendirmesini yapan bir arkadaşın dayanamayıp :) listeye soktuğu kaliteli, dengeli bir kulaklık dediği Fischer Audio Aleph (30$ demiş fiyatı için). Yorumu alıntılıyorum:

"Aleph: Şimdi aslında bu rehberi 100$ üstü olarak tasarlamıştım ama bu kulaklığı dinleyince dayanamadım, bu sitedekilerin bu kulaklığın mevcudiyetinden haberi olması lazım. Şimdi öncelikle kulaklık sanırım 30$, bana denemem için gönderildiği için fiyatını tam olarak bilemiyorum. Daha tam burn in bile olmadı aslında ama gene de yazıcam. Ses rengi olarak dengelinin üzerine bas eklenmiş gibi. Hiçbir şeyden eksik kalmıyor, baslar diğerlerini ezmiyor. Sahnesi fena değil. Gayet hızlı. Rahat. Tipi güzel. Kalite olarak tabii ki eksikleri var ama kesinlikle rahatsız olacağımız türden değil. Sadece basları biraz odunumsu vuruyor, yumuşak değil, tek problem bu. 3 saattir dinliyorum, haala bu kulaklığın 30$ olduğuna inanmıyorum. Sanırım bizim gibi kafaüstü kullanıcılarının rahatsız olmadan dinleyebileceği, hatta seveceği en ucuz kulaklıktır. Ben sevdim :)"

Kulaklığı övenler fazla sayıda ama ben fiyatını doğrulayabileceğim bir yer göremedim nette. Bilen ya da zaten kullanmakta olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim.

Sabrınıza teşekkür ediyor ve görüşlerinizi bekliyorum :)

• Bu kulaklıkların hepsinin ses karakteri farklı olduğu için ve bu yüzden de denemeden alacağımız için yukarıda da dediğim gibi böyle kişilerin yorumlarına güvenmemiz gerekiyor. Tabi onlar beğendi diye kulaklıklara bayılacağız anlamına gelmiyor ama yine de kulaklıkların çoğu şeyi doğru yaptığı ve fiyatlarını aşan performanslarının olduğu sonuçlarını çıkarabiliriz. Brainwavz M2 de benim söylediğim kulaklıklar gibi fiyatına göre çok iyi performans veriyor. Benim yukarıda verdiği ve lJokerl'in incelemesinde şöyle bir ifade geçiyor:

"Soundstage depth is actually one of the few areas in which the R03 could stand improvement before they take down some of the big players in the mid-range segment. Soundstage width is about average, around the level of the RE0, and imaging is rather good for what they cost..."

Bu yazdıklarından önce fiyatını aşan performansından bahsetmiş ama bu yazıda kısaca şöyle diyor: " Sahne derinliği, R03'ün daha yüksek fiyatlı rakiplerini alt edebilmesi için geliştirilmesi gereken birkaç alandan biri. Sahne genişliği vasat, RE0 seviyesinde, ve enstrüman ayrımı fiyatına göre baya iyi...".

Bu yüzden sahne olarak kötü olmasa bile çok iyi olmadığı gözüküyor.

Xears TD100 II iki için ise pek bir olumsuz yorum belirtilmemiş. Ben phonak pfe kadar analitik olmayan ve Ie8 kadar basslı olmayan ama en az ie8 kadar eğlenceli, genelde dışarıda kullanacağım izolasyonu iyi olan bir kulkalık arıyordum ve bu tür fiyatına göre çok iyi performans veren kulaklıklardan birini alacatım, Xears'ı seçtim. Hiçbiri pişman etmez sanırım ama Xears için yapılan "R03 ve Hippo Vb karışımı bir ses rengi var" yorumu almamda baya etkili oldu. Ben zaten bu fiyat aralığında Phonak veya ie8 kadar iyi bir kulaklık istemiyorum (zaten öyle olursa onlara verdiğim paraya yanarım ) ama dediğim gibi işin biraz daha eğlenceli tarafına yönelik,ayrıntılı,yorucu olmayan ve bazen sanki yüksek fiyatlı bir kulaklık dinliyormuş hissi veren bir iem aradım. Yani bir kulaklıklığa 500 lira verince o ne kadar iyi performans verse bile "500 lira verdim o kadar olsun diyorum" ama mesela elime Hippo Vb geçtiğinden beri "70$'lık kulaklık ile Ie8 arasında baya az bir performans farkı var" diyorum ve bu daha zevk veriyor açıkçası.

Kısacası demek istediğim şey şu; bu kulaklıklar fiyat olarak en fazla 100 lira falan olsa bile performansları çok daha yüksek. Yani Cx300 II'de 100 küsür lira olduğu ama onun gibi ses değil de daha çok 200-300 liralık gibi performansları var. En azından şu ana kadar dinlediğim kadarıyla hippo vb öyle. Xears da öyle olacak büyük ihtimalle. Umarım açıklayıcı olmuştur. Bu arada Aleph'i hiç araştırmadım ama fiyatına göre iyidir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 30 Aralık 2010; 18:08:00 >

• O zaman tam kararımı sen Xears TD100'üne kavuşunca vereyim :) Head-fi.org'daki incelemeleri okudum. Xears TD100 (Xears TD100 II ile farklı modeller midir bu arada?) (Sonud 7.5/10, Value 8.5/10 notlarını almış, fiyatı $60) ve yorum da özetle şöyle:
    Detail is quite good but the TD100 has a certain thickness to it that causes clarity to lag slightly behind the R03 and Hippo VB. All in all, for an earphone with the bass power of the TD100, the overall sound is surprisingly well-balanced and enjoyable.

Hippo VB (Sound 8/10, Value 8.5/10) ve fiyatı $79, Silver Bullet ise (Sound 8.25/10, Value 8/10) fiyatı $67.50. (Silver Bullet için yorum olarak da: "incredibly airy and three-dimensional sound, very good all-rounder" denmiş). Hippo VB'nin fiyatı benim bütçemin üstüne çıkıyor burada yazan fiyatına göre (140 TL'ye geliyor). Eğer daha uygun fiyatlı ve orijinal bulabileceğim bir yer bilen varsa çok makbule geçer. Hatta ikinci el satan arkadaş varsa o da olabilir. :) Ve Silver Bullet ile Xears TD100 arasındaki ufak fiyat farkına değer mi diye de düşünüyorum. Her kulaklığın ses rengi farklı olur demiştin doğrudur. Bana ayrıntı seçebileceğim, seslerin karışmadığı ve bass ağırlıklı olmayan daha genel ve eğlenceli bir kulaklık lazım anladığım kadarıyla. Hangisi daha uygun olur acep :) Xears'ı senin yorumlamanı bekleyeceğim _ AWESOME _. Ya da kulaklığı kullanmış ve yorum yapabilecek başka birisi de olabilir elbette. Bu iki kulaklık dışında tavsiye edebileceği olan varsa da yardımlarını seve seve kabul ederim tabi :)

• akşam üstü vatan dan cx300 II aldım , stereo genişletildiğinde önceki standart kulaklık boğarken , şimdi rock ayarını editleyip istediğim şekilde ve stereo genişletilmiş durumda tatmin olduğum bir ses alıyorum. Evet başlangıç için ideal bir kulaklık , test imkanım yoktu , iyi olduğunu duydum ve uzun süredir takip ediyordum , bugüne kısmetmiş.

cx300 II yada diğerleri , emin olun şimdilik bu aradaki ileri düzeyde anlayamayız. O yüzden abartmamak kaydıyla tarayın etrafı ve son sözü söyleyin
  • Td100 II 2. versiyon oluyor. Td100'deki bazı kablo ve uç problemlerini çözmüşler. Sound 8/10'du ben aldığımda ama listeye SM3 eklenince tüm puanlar 0.25 düştü ve şu anda 7.75 O puanlara çok takılmamak lazım bence. Yani 8.25 ile 8 arasındaki farkı anlamak çok güç olur herhalde. Yani aradaki 1 puanlık farkları çok düşünmemek lazım. Önemli olan ses rengi ve senin seste ne aradığın olmalı.

"Detail is quite good but the TD100 has a certain thickness to it that causes clarity to lag slightly behind the R03 and Hippo VB" dediği kısım benim td100 satın almamda baya etkili oldu.

Hippo Vb bass olarak çok çok iyi ama çok eğlenceli bir kulaklık değil ve bence bir bass kulaklığı olarak clarity'si çok fazla. O yüzden dinlemesi inanılmaz zevkli bir kulaklık denemez. Değişik baya yani. Hem bass yoğunluğu çok olup hem de clarity çok olunca işin eğlence yönü biraz azalıyor. Hatta ljokerl'nin karşılaştırmasını okuyunca hippo vb için kafam karışmıştı çünkü böylesine muhteşem basslara sahip olan bir kulaklık nasıl renksiz,ruhsuz olarak nitelendirilebilir diyordum ama dinleyince anladım ki gerçekten ruhsuz olmasa bile sürekli dinleneeck bir kulaklık değil.

Ben yorucu olmayan, hafif karanlık bir kulaklık istediğim için Hippo Vb biraz ters bana ama yine de çok iyi olduğu gerçeği değişmiyor. Td100'ü, Hippo Vb ve R03 karışımı dedikleri aldım demiştim zaten. Hippo'nun bassları ve R03'ün tizleri karışımı gibi düşünüyorum. Hippo kadar berrak değil de biraz daha karanlık ve eğlenceli olacağını düşünüyorum. Hatta Monster Turbine'den daha iyi bile olabilir. Ama Turbine 2 katı kadar pahalı, nasıl olur? gibi bir soru geliyor insanın aklına fakat Hippo Vb Ie8'in 5'de biri fiyata sahip olmasına rağmen bass alanında daha iyi. Fiyat her zaman ses kalitesiyle orantılı olmuyor yani.

Gelince yorumlarımı yazarım. Belki Hippo VB satılığa çıkabilir. Ben Xears'ı aşağıdaki adresten yaklaşık 45$'a aldım. Hippo Vb ebay'de kargo dahil 81.54$ Silver Bullet ise 77$ şu anda. Visang r03 ise 59$. Artık ses rengine ve fiyatına göre seçimini yap. Xears'ı 45$'a bulamazsın yalnız. Kampanya yapmıştı adam.

• Geldiğinde kulaklığı yorumlarsan sevinirim _ AWESOME _ duruma göre ben de alabilirim. Ya da uygun bir fiyatla satışa çıkarırsan belki de Hippo'yu. Bir de şunu soracağım ebay'da tüm fiyatlar kargo dahil fiyatlar mıdır? Ve oralarda çok olduğundan soruyorum ebay gibi yerlerdeki sahte kulaklık ilanları (aşırı düşük fiyatla satılanlar haricindekiler) nasıl anlaşılır?

Şu anki duruma göre seçimim Xears, Visang r3 ve çok küçük bir ihtimal de olsa cx280 arasında olacak gibi duruyor. Silver Bullet pahalı geldi biraz :)

Haklısın M`Shinoda çok profesyonel olmadığımı başta da söylemiştim yani küçük farkları anlayamam. Ama zevkime uygun bi kulaklık almaya çalışıyorum çünkü bozulmazsa yıllarca kullanacağım alacağım ürünü. Kulaklıkların ses renklerini bilme şansım da olmadığı için sizden yardım istiyorum zaten. Müzik zevkimi ve durumumu söyledim yine söyleyeyim. Birçok türde şarkı var şu an listemde mesela ama dinlerken hepsini Rock EQ ayarında dinliyorum. Tüm sesleri karıştırmadan ya da bass ya da başka birini öne çıkarmadan "doğal" bir şekilde verebilecek genel, yormayan ve "eğlenceli" bir kulaklık aradığımı söylemiştim. Belirlenen kulaklıkları dinleyen arkadaşlardan da yardımlarını istedim ses rengini ve bana uygunluğunu öğrenebilmek için. Bu kadar uğraşıyorum evet çünkü alacağım kulaklık bozulmazsa ömrünün sonuna dek kullanılacak :)

• Ebay'de bir ürünü ararken Sort by kısmından price+shipping: lowest first kısmına işaretlersen ürünün fiyatı+kargo ücretinin toplamında artan şekilde sıralar. Veya ürün sayfasına gidip shipping and payment kısmından ülkeyi eçersen kargo ücretini görebilirsin.

Bu kulaklıkların sahtelerinin olduğunu hiç sanmıyorum. Genelde sennheiser,monster gibi markaları taklit ediyorlar. Taklit edilecek kadar ün salmış kulaklıklar değil zaten. Yani bu tür kulaklıkları anca araştıran kişiler bilir ama sennheiser veya monsterları herkes tanıyor.

Ayrıca arada çok küçük farkları olan kulaklıklar bunlar. O yüzden birinin fiyatı diğerinin 2 katı iken tercih etmek çok mantıklı değil bence de. Hele bir gelsin de ben güzelce yorumlarım ve karşılaştırma falan yaparım. Gerçi 10 gün oldu neredeyse ama hala posta takibinde " Turkiye'ye yola çıktı" gibisinden birşey yazıyor. Geldiği yer Almanya. Amerika falan olsa neyse derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 30 Aralık 2010; 23:50:24 >

• Anladım. Peki forumda bu son karar verdiğimiz kulaklıkları kullananlar var mıdır bildiğiniz arkadaşlar. Onlarla iletişime geçmeye çalışayım ön bilgi olarak karar verirken faydası olacaktır diye düşünüyorum. Bir ürünün özelliğini en iyi kullananlar bilir sonuçta.

Ekleme: Evet haklısın çok çok bariz farklar olduğunu ben de zannetmiyorum. Zaten son söylediğim kulaklıkların fiyatları da birbirine oldukça yakın. Çok daha fazlasına ne gerek var ne de ben kulaklığı takacağım üründe ve kayıplı bir tür olan mp3 dinlerken net şekilde fark edebilirim o farkları.
    Evet senin karşılaştırman benim de kafamdaki soru işaretlerini yok edecektir bekliyorum bu anlamda incelemeni :) Evet geç kalmış ürünün en kısa zamanda eline ulaşır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkene -- 31 Aralık 2010; 0:03:11 >
  • Xears veya R03 kullanan bulman biraz zor ama cx280 kullanan biri çıkabilir belki. Bu bölüme giriyorsa bu başlığa bakıp cevap yazar zaten.
  • Bir de Ebay'daki ilanlardan sadece birinde kulaklık "VISANG Bass Boost Professional Earphones IEM R03" diye geçiyor. Kulaklığın birden farklı versiyonu mu vardır yoksa tüm r03 kulaklıklar "Bass Boost" diye mi geçiyor? Dolayısıyla bass özellikli olduğu anlamına mı geliyor. Son olarak ebay'de Xears diye arattığımda bir sonuç çıkarmadı acemisi olduğumdan ben mi göremedim bu uykusuzlukla yoksa cidden yok mudur. Sabırla cevapladığın için teşekkürler _AWESOME_.
  • Bir farkı olmaz sanırım. Bass boost diye de bir ismi vardır belki. Ben şu aşağıdaki adamdan aldım. Şu anda td100 ilanları bitmiş ama tekrar satışa koyar sanırım.

http://cgi.ebay.com.au/Xears-Turbo-Devices-TD100-II-Highend-Ear-Kopfhorer-/290511962527?pt=MP3_Player_Zubehör&hash=item43a3dcc19f

Rica ederim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Aralık 2010; 0:44:40 >
  • _ AWESOME _ biz Brainwavz M2'yi neden çıkarmıştık listeden :) Dante isimli arkadaş 14 Aralık'ta SE_GuRu adlı üyeden 89 TL'ye M2 almış. Ben o fiyata bulamayacağım büyük ihtimalle ama Dante'ye yorumlarını sormak için ihtiyacımı ve bir kulaklıktan beklentilerimi de belirttiğim bir PM attım. Verdiği cevap
    ise şöyle:

"Selam. 2 haftada kulaklık aşırı derecede burn in oldu diyebilirim. Çok çok beğendim ses kalitesini bass ları midleri tizleri çok detaylı. Yüksek seste tizler boğulabiliyor her kulaklığın sorunu bu sanırım. Tabii aşırı yüksek seslerde oluyor bu. Ben kesinlikle öneririm kısacası."

Bu fiyat için fena değil gibi duruyor. Boğulma sorunu ciddi olarak değerlendirilmeli mi emin değilim gerçi..

Sen hala listede olmaması yönünde mi görüş bildirirsin özetle? cx280'den kaliteli bir sesi var gibi görünüyor şu haliyle sanırım. Kullanan birini bulup sormak gerek tabi..

• Visang R03 ile Brainwavz M2 aynı kulaklıklar zaten M2'nin girişi 45derece ve kılıf ile bazı ek silikonları varmış. Ses olarak ise tek yumurta ikizleri. Bu arada Head-fi'daki birinin okumamı tavsiye ettiği 2 tane var. İkisinde de td100 ile alakalı derin muhabbetler var sanırım. Daha okumadım ama birazdan göz atıcam. Birisi inceleme aynı zamanda. Diğeri ise Playaz N1 konusu olmasına rağmen baya td100 konuşulmuş. Olumsuz yönleri de ele alınmıştır mutlaka.

http://www.head-fi.org/forum/thread/500742/playaz-and-xears-review-six-models-tested

http://www.head-fi.org/forum/thread/452037/playaz-n1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Aralık 2010; 16:02:26 >

• Td100 ile alakalı yorumlar 11. sayfada başlıyor ama N1 hakkında bilgi almak istersen ilk sayfalara da bakabilirsin.
  • Vay arkadaş şu yukarıda verdiğim playaz n1 konusunda miow isimli kullanıcı 20 avroya Playaz N3 almış ve habire cevap yazıp N3 Ie8'den iyi demiş. Deli oldum resmen. Biz 20 avro verip de 300 avroluk kulaklıktan daha iyisini beklemiyoruz ki. 20 avroluk bir kulaklık eğer fiyatının çok üstünde performans veriyorsa (100 avro diyelim mesela) tabii ki Ie8'e yakın performans verecektir ama daha iyi demek biraz garip kaçar. Ses rengi bence daha iyi denebilir tabi ve ses kalitesi olarak da çok yakın performans veriyor denebilir. Ie8'i dandik bir kulaklık gibi göstermiş resmen.

Adamın mantığa bak: N3 Ie8'e çok yakın performans veriyor ve Ie8 Pfe'den iyi olduğuna göre N3 Pfe'den iyi olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Aralık 2010; 16:50:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.