Şimdi Ara

2. el cx300 II ya da sıfır cx280? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet 5800 XpressMusic isimli bir telefon sonuçta, ses olarak ödülü de varmış bildiğim kadarıyla. Ama nasıl telefon kameraları en iyi deyişle 'yeterli' ise ses olarak da böyledir diye tahmin ediyorum o yüzden öneri istedim. Hem batarya ömrü gibi konularda 5800 çok da iyi değil maalesef, hele de şehirlerarası yolculuklarda yedek batarya şart telefonla uğraşayım dersen. Ve benim için çok da önemli olmasa da kulaklık çıkınca sesi hoparlörlerden veriyor evet.
    Sansa Clip önerin ideal gibi geliyor kulağa benim için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertenkene

Kime dediğini anlamadım ama ben Brainwavz M2 aldım. Creative EP-830 nasıldır bilemiyorum ancak ikisinden de iyi olduğu gibi kesin bir görüş için iki kulaklığı da dinlemen gerekir diye düşünüyorum. Kast ettiğin kulaklıkları ve dinleyip dinlemediğini belirtebilir misin?

Ekleme: Ayrıca Creative EP-830 gibi modellerde gördüğüm kadarıyla sahte çıkma olasılığı büyük. Burada sözü geçen kulaklıklar zaten pek bilinmeyen marka ve modeller olduğundan sahte çıkması olasılığı çok daha düşük. Bir de sahte ürün sıkıntısı çekmek istemez kimse. Üstelik EP-830 devri yavaş yavaş kapanan eski bir kulaklık. Tüm kulaklıkları dinlemiş olsan ve dediğin gibi daha kaliteli olsa bile bu sahtelik ve daha eski olması gibi konulardan önceliğimde olmazdı açıkçası EP-830. Alacak arkadaşlar değerlendirir elbette. Tavsiyen için teşekkürler.

Şahsen hepsini de kullandım. CX300 II bas ve db yönünden daha iyi ama EP-830'la ses kalitesi olarak kıyaslamak zor. Daha önce kullandın mı bilmiyorum ama EP-830'dan memnun kalırsın bence. Ayrıca CX 300 II, CX 280'den tartışmasız üstün.

quote:

Orijinalden alıntı: pea.

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Creative EP-830 al. İkisinden de daha iyi ve daha ucuz.

philips'in 3tl'lik kulaklıklarından al.hepsinden de daha iyi ve daha ucuz.
    bilmeden yorum yapmayalım?

Sen de beni bilmeden yorum yapma istersen. Ben CX300-CX400-CX500, EP-830 vs. hepsinin satışını yapıyorum ve hepsini de kullandım ayrıca. Philips'in 3 tl'lik kulaklıklarını da kullandım,iğrenç... Kendince espri yapmaya çalıştın herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 11 Ocak 2011; 1:03:56 >

• kısacası işin özüne değinmem gerekirse şu güne kadar rahat bi 10 tane kulaklık kullandım bunlardan

7- 8 tanesi fiyatı 20 liraya kadar olan kulaklıklardı ve çoğu en fazla 4 aydan sonra çöpe gitti.

şu an 2 tane kulaklığım var ikiside orjinal cx 200 ii ve cx 300 ii

arasındaki farkı söylemem gerekirse sadece şarkıdan şarkıya değişiyor mesela sen sadece ibrahim tatlısesi dinliyorsan yada türkçe ağırlıklı normal bişiler dinliyorsan cx 200 al derim yok sen

sürekli techno müzik dinliyorsan david gueatta dinliyorsan. steve angello dinliyorsan full baslı şarkılar dinliyorsan cx 300 iyi bi seçim olur.
  • kertenkele, d&r'da cx280 72tlye aldım, 2-3 gün içinde elime ulaşır. kargo parası yok cx200 fiyatına cx280 almış oldum ordan bak bence websitesindeki fiyat bu tabi.

bu arada ibrahim tatlıses dinlemek için cx200 tavsiyesi iyiymiş. ben polyanna'ymışım meğerse, çünkü cx200'le 1,5 sene house,electro house,progressive trance dinledim ..
  • Öneriler için teşekkürler batistuta83 ve soon, ancak 89 TL'ye Brainwavz M2 (Diğer adıyla Visang R03) aldım yaklaşık iki hafta önce. İlk IEM tecrübem olduğundan ilk şoku atlatmam pek kolay olmadı ama oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Mp3 dinlerken bile "Ben daha önce ne dinlemişim" dedirttiriyor gerçekten. Herhangi bir şikayet çıkarmadı sağolsun ne ses ne ergonomi ne de başka bir konuda. Mp3 dinlerken bariz farklar beklemek de çok mantıklı değil zaten ama AAC ya da FLAC gibi formatlarda daha iyi belli edebiliyor değerini kulaklık.
    enginco06 kulaklığı tavsiye ederim kesinlikle dediğim gibi rock olsun diğer türler olsun sorunsuz şekilde çıkıyor kulaklıktan. Elbette karşılaştırabileceğim başka bir kulaklık olmadığından bariz yorumlar yapamayacağım. Ancak fiyatına göre güçlü kablo yapısı, berrak ve dengeli ses, Y kablo (ergonomi açısından rahat diye düşünüyorum), kablo kalitesi, taşıma çantası ( sert yapıda ve gerçekten kaliteli) uzun süre takıldığında kulağı rahatsız etmemesi gibi açılardan tavsiye edebilirim kesinlikle. 89 TL'ye daha iyileri var mıdır bilemem tabi. Ancak araştıma sürecime şahit olduğun için bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi adaylardan biri olduğunu sen de biliyorsun zaten.

• quote:

Öneriler için teşekkürler batistuta83 ve soon, ancak 89 TL'ye Brainwavz M2 (Diğer adıyla Visang R03) aldım yaklaşık iki hafta önce. İlk IEM tecrübem olduğundan ilk şoku atlatmam pek kolay olmadı ama oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Mp3 dinlerken bile "Ben daha önce ne dinlemişim" dedirttiriyor gerçekten. Herhangi bir şikayet çıkarmadı sağolsun ne ses ne ergonomi ne de başka bir konuda. Mp3 dinlerken bariz farklar beklemek de çok mantıklı değil zaten ama AAC ya da FLAC gibi formatlarda daha iyi belli edebiliyor değerini kulaklık.
    enginco06 kulaklığı tavsiye ederim kesinlikle dediğim gibi rock olsun diğer türler olsun sorunsuz şekilde çıkıyor kulaklıktan. Elbette karşılaştırabileceğim başka bir kulaklık olmadığından bariz yorumlar yapamayacağım. Ancak fiyatına göre güçlü kablo yapısı, berrak ve dengeli ses, Y kablo (ergonomi açısından rahat diye düşünüyorum), kablo kalitesi, taşıma çantası ( sert yapıda ve gerçekten kaliteli) uzun süre takıldığında kulağı rahatsız etmemesi gibi açılardan tavsiye edebilirim kesinlikle. 89 TL'ye daha iyileri var mıdır bilemem tabi. Ancak araştıma sürecime şahit olduğun için bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi adaylardan biri olduğunu sen de biliyorsun zaten.

evet bil.ımı garantiden aldım sonunda hocam nerdesin gözüm yollarda kaldı yaa dedim adam buldu kulaklığı unuttu bizi hayırlı olsun tekrardan..

• kulaklığını almadan önce bu mesajı yazıyor olsaydım kesinlikle tiz ağıırlıklı müzik için cx serisi alma derdim...iyi ki de cx serisine bulaşmamışsın....

kullandığın markayı bilemem ama tiz denince aklıma AKG markası geliyor....Bi arkadaşta ep 830 demiş

creativein ep serisi sennheiserin cx serisinden bile berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

quote:

Öneriler için teşekkürler batistuta83 ve soon, ancak 89 TL'ye Brainwavz M2 (Diğer adıyla Visang R03) aldım yaklaşık iki hafta önce. İlk IEM tecrübem olduğundan ilk şoku atlatmam pek kolay olmadı ama oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Mp3 dinlerken bile "Ben daha önce ne dinlemişim" dedirttiriyor gerçekten. Herhangi bir şikayet çıkarmadı sağolsun ne ses ne ergonomi ne de başka bir konuda. Mp3 dinlerken bariz farklar beklemek de çok mantıklı değil zaten ama AAC ya da FLAC gibi formatlarda daha iyi belli edebiliyor değerini kulaklık.

evet bil.ımı garantiden aldım sonunda hocam nerdesin gözüm yollarda kaldı yaa dedim adam buldu kulaklığı unuttu bizi hayırlı olsun tekrardan..

Yok unutma değil de kulaklığın tadını çıkarma sürecine girdim sizden de ses çıkmayınca uzadı biraz Kulaklığı burn in sürecine sokmadım kulağımda olduğu kadar oldu artık. Dediğim gibi karşılaştırabileceğim kaliteli bir kulaklık olsa daha iyi yorum yapabilirim ama AAC ya da FLAC formatlarında test ettiğimde oldukça başarılı olduğunu gördüm kulaklığın. Bass ağırlıklı olmadığını zaten biliyorsun ama yeterli olduğunu söyleyebilirim. Güm güm vuran bass istemediğini zaten biliyorum öyle bir kulaklık arayan varsa bass performansı övgü alan Audio Technica CKS90 ya da CKS 70'e yönlensinler. Özetle oldukça yeterli geldi bana kulaklık. Rock ağırlıklı dinlediğimi söylemiştim. Çok seslerde çok az da olsa çok enstümanlı seslerin karıştığını, -ya da boğulduğunu mu demeliyim- hissettim. Kulaklığın parasını hakettiğini düşünüyorum özetle. Yeteri kadar FLAC ses (rock tarzı) bulamadığım için MP3 formatı üstünden konuşuyorum tabi. Amfisiz performansından memnunum kısaca. Arkadaşta amfi vardı onda amfili şekilde de test edeceğim bakalım. Almak istersen tavsiye ederim özetle.

Evek okanbay CX serisi eski bir seri ve tavsiye eden de çok olmayınca tercih etmedim. AKG markasını bilemiyorum ancak şeytan dürtmüyor da değil diaframsız kulaklıkların sesi nasıldır acaba diye Uygun fiyatlı bir diyaframsız (monitör diye de geçiyor sanırım) kulakiçi kulaklık bilen duyan var mıdır ve amfisiz şekilde dizüstü, mp3 çalar ya da telefonda kullanmak için uygun olur mu yoksa fazla profesyonel mi kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkene -- 27 Ocak 2011; 14:08:03 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.