Şimdi Ara

2. EL EKRAN KARTI ALMAYIN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
12.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emin değilim ama 3090ın giriş seviyesi ve üst seviyesi arasında bileşen farkı olduğundan dolayı ömrü erken bitebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

iyice arastırıp yorum yapmakta fayda var 7 24 calısan kart 45 50 derecedede calısabılıyor 1gunu senın 3 4 saat 85 90 derecede oyun oynadıgın zamana bedel :D

• TolunayTalha kullanıcısına yanıt

Yanlış yorum yapmış gibi mi duruyorum oradan? :) O zaman neden bu kadar beğeni aldı sence? İki yorumda da bu konuda düşünlerimi paylaştım, fazladan diyecek bir şeyim yok. Ama şunu söyleyim, benim ekran kartı hiçbir zaman 85-90 dereceyi görmedi. Sağlıklı bir ekran kartıda oyunda o sıcaklıklara kolay kolay çıkmaz zaten. Ben bu olaya bir süreç, akan sayaç gözüyle bakıyorum. Her şeyin bir ömrü vardır, kullanım süresi vardır anlayışına sahibim. Benim için bir ürün 7/24 çalışıyorsa bu süreden fazlasıyla yer. Belki yanılıyor olabilirim, daha öncede dediğim gibi bu paradoksu sadece uzmanlığı onaylanmış elektronikçiler çözer. Herkesin bakış açısı kendisine göre doğrudur ve herkes kendi doğrusundan gider. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 4 Ocak 2023; 23:55:9 >
  • Madencilerin patlaması bir noktada işe yaradı, piyasa 2. el ekran kartı doldu taştı. Sağlamlığı tartışılır ama uygun fiyata RX 580 8 GB dolmuş sahibinden, bu gün hala iş görür sağlam güzel kart, ihtiyacım olsa düşük bütçeye ben alırdım.

• Baya ikinci el ekran kartı kullandım (15'den fazla). Tek bir tanesi sorun çıkardı, 2 yıl içinde bozulan 1080ti olmuştu. Diğerleri hala çalışıyor. Termal macun yenileyip devam ediyor.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Hangi macunu kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.