< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2. EL EKRAN KARTI ALMAYIN (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Emin değilim ama 3090ın giriş seviyesi ve üst seviyesi arasında bileşen farkı olduğundan dolayı ömrü erken bitebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyice arastırıp yorum yapmakta fayda var 7 24 calısan kart 45 50 derecedede calısabılıyor 1gunu senın 3 4 saat 85 90 derecede oyun oynadıgın zamana bedel :D
-
Yanlış yorum yapmış gibi mi duruyorum oradan? :) O zaman neden bu kadar beğeni aldı sence? İki yorumda da bu konuda düşünlerimi paylaştım, fazladan diyecek bir şeyim yok. Ama şunu söyleyim, benim ekran kartı hiçbir zaman 85-90 dereceyi görmedi. Sağlıklı bir ekran kartıda oyunda o sıcaklıklara kolay kolay çıkmaz zaten. Ben bu olaya bir süreç, akan sayaç gözüyle bakıyorum. Her şeyin bir ömrü vardır, kullanım süresi vardır anlayışına sahibim. Benim için bir ürün 7/24 çalışıyorsa bu süreden fazlasıyla yer. Belki yanılıyor olabilirim, daha öncede dediğim gibi bu paradoksu sadece uzmanlığı onaylanmış elektronikçiler çözer. Herkesin bakış açısı kendisine göre doğrudur ve herkes kendi doğrusundan gider. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 4 Ocak 2023; 23:55:9 > -
Madencilerin patlaması bir noktada işe yaradı, piyasa 2. el ekran kartı doldu taştı. Sağlamlığı tartışılır ama uygun fiyata RX 580 8 GB dolmuş sahibinden, bu gün hala iş görür sağlam güzel kart, ihtiyacım olsa düşük bütçeye ben alırdım.
-
Baya ikinci el ekran kartı kullandım (15'den fazla). Tek bir tanesi sorun çıkardı, 2 yıl içinde bozulan 1080ti olmuştu. Diğerleri hala çalışıyor. Termal macun yenileyip devam ediyor.
-
Hangi macunu kullanıyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X