Şimdi Ara

2.el jant lastik takımı. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracıma takım olarak jant-lastik almam gerekiyor. Fakat bütçem sıfırını almaya yetmiyor. 2.el beğendiğim bir jant lastik takımı var. Lastikler kış lastiği. Markası: Bridgestone Blizzak LM005 Ebatlar: 205/55r16. Üretim tarihi: 2022 yılı 36.hafta. Lastikler iyi durumda. Sahibi 10.000 km civarı kullanıldığını söylüyor. Lastiğin sıfırı 3.000._TL civarı. Jantların markası Kormetal. Jantlar da iyi durumda, herhangi bir sıkıntı yok. Kormetalin beğendiğime benzer 16” jantları takım olarak 16.000 – 18.000 TL civarı. Fotoğraflarını paylaştığım jant-lastik takımına peşin 16.000 TL fiyat çekildi. Sizce fiyat nasıl? Çok araştırdım gezdim dolaştım. Daha düşük fiyatlara var ama bunlarla kıyaslarsam kötü durumdalar. Fiyatın uygun olup olmadığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turabituran -- 24 Eylül 2024; 13:43:38 >

• 16 kara jantların takımı 4 bin civarı lastikler de 2020 2021 olanlara durumuna göre 5-6 bin çekiyorlar
    Eğer illa alaşım olacak diye bir tutumunuz yoksa kara jant alınıp ona lastiği sıfır alabilirsiniz hemen hemen aynı paraya gelir
  • Kışı uzun yaşayan şehirler, Erzurum, Kars gibi şehirlerde yaşamıyorsan kış lastiği için çok erken. Ayrıca fotoğraftaki jant lastiğin ederi 5-6 bin lira. 16 bin lira uçmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.