Şimdi Ara

2.el Jetta 2007 Jetta dizel sıfırından pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el Jetta 2007 Jetta dizel sıfırından pahalı
    http://www.sahibinden.com/52000_km_2007_model_WQQaXQQ10647674WQQpXQQdisplayitem
    İlanda sahibinden.com'da en düşük dizellerde 41 isteyen var yani en insaflısı.
    Şimdi de vw.com.tr'ye girdim.Sıfır araç listesini açtım.2008 eski sıfır araçlar var.2009 değil 2008leri.42000ytl'ye veriyolar.pazarlıkla asılsan 40'a da anahtar teslim verebilirler...
    http://www.vw.com.tr/models/binek/genel_fiyat_listesi/index.htm 2008 fiyat listesini tıklayın...

Şimdi size soruyorum.Rakamlar bu kadar pahalıyken 2.el alınır mı?Yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar

2.el Jetta 2007 Jetta dizel sıfırından pahalı

• Herkes uçmuş gidiyo işte malesef ...
  • Keriz avlamaya çalışıyor millet.
    Bu arada aktemur,ibrahim erkal dinlemeye devam diyosun
  • jettanın 2.eli abest derecede pahalı zaten son zamanlarda dayımda jettalara taktı 2.el ama ben uyarıyorum onu 2 3 daha ver passat al diyorum bana diyorki passat daha pahalı ya dedim ne pahalı pahalı olan jetta ben şahsen 2 3 daha verip passat almak varken jettanın 2.eline asla ve asla bakmam

1.6 fsi comfortline jetta ile 1.6 fsi comfortline passat arasında 2.elde çok büyük farklar yok, jettanın bir kerametimi var bizim bilmeyipte milletin bildiği bişeymi var bu arabada anlamadım gitti passatla arasında şu kadar fark var dediğimde de çok kişi bana inanmıyor ama internette ilanları açınca harbi la öyleymiş diyorlar bana..
  • 41'e 52.000 km'deki Midline'ı alacağıma 42'ye 2009 Primeline alıırm varsın sunroofu olmasın.Hatta onu da yapmam gider en düşük 1.6'sını alırım 33'e;bir de lpg atarım;mis gibi binerim.Cebimde de fazladan 7-8 milyar para kalır.
  • 2-3 senelik arabalara 2. el de çok fazla önem verilmemeli bence...bir kaç milyar için 2. el e bulaşmak yersiz..
  • Aynı şeyi Seat Leondada görmüştüm ve adama msj atmıştı arkadaşım

cevap olarak öle şey olmaz diyip küfürler yağdırmıştı devamında

var böyle terbiyesiz insanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 2.el ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulurum bi enayi mantığı başka bir şey değil.
  • ilandaki midline , ve midline 0'ı 45,5 imiş.Tabii 2009lar piyasaya çıkınca 2007 modeller 2. yaşında olmuş oluyor.
    2.yaşındaki bir arabaya 0'ının 4 milyar eksiği verilirmi derseniz, varsa bir keriz verir.Bence 35ten fazlası etmez.
  • tok satıcı
  • İnternette 2. el araçlar çok pahalı zaten. Aracı yokya millet abartıy o biraz aklı sıra pazarlık payı koyuyolar. Bide bazıları pazarlığa yanaşmıyo, sanki sadece onda temiz araç varda başka böyle araba bulamazsın diyolar..
  • adamın satmaya niyeti yokturki öylesine koymuştur aracı.zaten bu saatten sonra tsı motor varken tdı alanlara üzülürüm.ne performans var ne ekonomi.
  • aasıl sorulması gereken soru,

bu fiyatı isteyen adamın hiçmi haberi yok piyasadan ve bu fiyata satabilirmi.
  • sıfır astralar 35,000 e düştü
    adamlar 40 a astra satmaya çalışıyor
    neymiş ektra zenon varmış
  • wv kalitelidir konforludur ama dizeli 50 metreden sesi duyulanda tek araçtır
  • bu aracı baştan alan adam işbilir birisi olmadığıdığı için herkesi de kendisi gibi zannediyor olmalı,

baştan 8000 ytl fazla vereceksin üstüne bir de her sene 1000 lira fazladan vergi ödeyeceksin, 105 hp otomobil alacaksın...
  • Okulda bir hoca var.Adamda 2006 model (2005 yazında aldı) önceki kasa 1.6 Corolla var.Geçen satracam falan diyor.Kaç istiyorsun diye sordum.28-29-30 gibi verecem diyor Hocam dedim şu anda 0 km 2009 model dizel yeni Corollayı adamlar 37 ye veriyorlar diyorum.Ben o zaman 30 a aldım şimdi daha aşağı veremem hem benim arabam çok temiz falan diyor ...
  • jetta sahipleride hakli dogustan zamaninda yediğini simdi cikarmaya calisiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

bu aracı baştan alan adam işbilir birisi olmadığıdığı için herkesi de kendisi gibi zannediyor olmalı,

baştan 8000 ytl fazla vereceksin üstüne bir de her sene 1000 lira fazladan vergi ödeyeceksin, 105 hp otomobil alacaksın...

herkes arabadan anlasa onlar satılmazdı zaten.yaşlı emekli amcam yazık gidiyo ekonomi yapacam diye dizel alıyo..zaten 5-0 geriden başlıyon güzel amcam ne ekonomisi??
  • bizim insanımızın vw takıntısı o kadar . birçok kişi biliyorum vw yi mercedes le aynı kefeye koyuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.