Şimdi Ara

2. el motosiklete ruhsat çıkarttırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beğendiğim kafama yatan bir motor buldum, ama ruhsatsızmış. motor 5bin km'de. buna ruhsat çıkarma adımları nelerdir? çıkarılır mı? ne kadara malolur?

• Ne kadara mâl olur, nasıl çıkartılır bilmem ama başına büyük belalar açabilir.

Plakada yoktur büyük ihtimal motor çalıntı olabilir, hacizli olabilir, vergi, muayene borcu olabilir... her şey olabilir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Ne kadara mâl olur, nasıl çıkartılır bilmem ama başına büyük belalar açabilir.

Plakada yoktur büyük ihtimal motor çalıntı olabilir, hacizli olabilir, vergi, muayene borcu olabilir... her şey olabilir yani

ruhsatla plaka aynı anlama geliyor sanıyordum :) ruhsatsız plakalı olabiliyor mu? farkı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordinaryus1

quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Ne kadara mâl olur, nasıl çıkartılır bilmem ama başına büyük belalar açabilir.

ruhsatla plaka aynı anlama geliyor sanıyordum :) ruhsatsız plakalı olabiliyor mu? farkı ne?

ruhsatsız plaka olmuyor ama adam motoru çalıp ruhsat yok diyecekse plakayı sökecek kadarda akıllıdır
    Hocam onların ne olduğu belli değil biraz daha para biriktirip ruhsatlı plakalı al

• motorsikletin şase numarasından bulunabilir üzerine herhangi kayıtlı bir ruhsat varmı yokmu gibisinden biraz araştırma yapın, motor köyde kulannılmışsa plaka çıkartırmadan kullanan çok fakat hırsızlık malı olabilme ihtimalide olabilir dikkatli olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.