Şimdi Ara

2. EL SUV TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Madem sıfır bilgi var o zaman bunu önereyim. 0 km ama 2. el sayılır heralde.

2. EL SUV TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 9 Ekim 2018; 14:36:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Madem sıfır bilgi var o zaman bunu önereyim. 0 km ama 2. el sayılır heralde.

2. EL SUV TAVSİYE
    Tank gibi suv maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 9 Ekim 2018; 15:15:53 >

• ford ranger güzel bence sınıfının en iyisi
  • quote:

2. EL SUV TAVSİYE
    harbiden tank gibi
  • quote:

2. EL SUV TAVSİYE
    harbiden tank gibi
  • amorok da iyidir iyi
  • Ben 4x4 tucson aldım 2017 model şimdilik memnunum. Bence ikinci ellere bakmalısınız.
  • Bu arada dizel alacam diye de tutturmayın bence. Artık bu iş mantık sınırlarını aşıyor çünkü. İnsanlar 40bin fazla verip dizel araç alma peşinde. Aradaki fark araç ömrünü tamamlayıncaya kadarki yakıt paranıza denk geliyor nerdeyse.
  • XT4 al geç..

2. EL SUV TAVSİYE2. EL SUV TAVSİYE2. EL SUV TAVSİYE2. EL SUV TAVSİYE2. EL SUV TAVSİYE

• G63 Amg al hocam
  • Ben daha absürt tavsiyeler bekliyordum, arkadaşlar insaflı davranmışlar, kriter belirtmezseniz gayet normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.