Şimdi Ara

2. el telefon alırken sözleşme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2. el telefon alacağım kutusu hiç açılmamış ama faturası başka birinin üstüne şimdi
    ince nokta şurası adam diyorki faturayı ben sana vericem garantisi devam ediyor 23 ay daha

kendimi garantiye almak için (telefon çalıntı olabilir, yada telefonu ben aldıktan sonra zor bir ihtimal ama 3ay sonra adam telefonum çalındı diye polise basvurursa diye) sözleşme yapmak geldi aklıma

internette kimisi, satıcının adıyla faturadaki adın aynı olmasına dikkat et ve satıcının kimlik fotokopisinin üzerine şu tarihte şu isime şu bedele sattım diye yazdır ve imzalat diyor

kimiside satış sözleşmesinden bahsediyor ama bu sözleşmeden bulamadım ben

sizin düşünceleriniz ne ?
    yadımcı olurmusunuz?

• koskoca forumda bu işlerden anlayan yok mu ?
  • Hocam kendini korumak istemeni anliyorum. Ama satan kiside kendini sakinmak isteyecektir. Hic tanimadigi sadece telefonunu sattigi bir kisiye kendi bilgilerinin oldugu evraki vermeyecektir. Cunku disarida bunu talep etmeyen pek cok kisi olacaktir. Sizin yada baska birinin o bilgilerle ne yapacagi muhim degil muhim olan bir telefon icin bunun riskine girecekmi bence girmeyecek. Burda diger alternatif olarak guvenilir bir telefoncudan ikinci el almak gibi bir alternatif ortaya cikabilir. Cunku cogu yer satan kisiden bu bilgileri alir ve olasi bir durum icin saklar. Sizde telefon alirken belgeyi gormek istediginizi soylersiniz ve bir sikinti oldugunda tekrar orada o bilgilere ulasabilirsiniz tabi o bilgiler gercekse ve telefoncu hala elinde tutuyorsa. Ama tabiki bunun icin guvenilir ve tanidiginiz bir telefoncu bulmaniz ve sikintili bir durumda sizi zor durumda birakmayacagina inanmaniz gerekli.
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    abi adamın telefon mağazası yok bizim gibi normal elden satıyor
    zaten telefonu bulsam sıfırını alırım sıfırıda yok :D
    telefoncularda 2. eli bulsam ordanda alırım ama ordanda alamıyorum

oda doğru adamda kendi bilgilerini vermek istemeyebilir ama bugun aradım problem yok tamam yaparız dedi

kimlik bilgileri bu kadar önemli mi onu bilmiyorum ama kimlik bilgileriyle neler yapılabilir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakeupksk

abi adamın telefon mağazası yok bizim gibi normal elden satıyor
    zaten telefonu bulsam sıfırını alırım sıfırıda yok :D
    telefoncularda 2. eli bulsam ordanda alırım ama ordanda alamıyorum

oda doğru adamda kendi bilgilerini vermek istemeyebilir ama bugun aradım problem yok tamam yaparız dedi

kimlik bilgileri bu kadar önemli mi onu bilmiyorum ama kimlik bilgileriyle neler yapılabilir ki ?

Satan kişi sorun etmemişse diyecek bir şey yok. Hayırlı olsun
  • wakeupksk W kullanıcısına yanıt
    Kimlik bilgisiyle aklina gelebilicek her sey yapilabilir abicim adi ustunde tc no bu! Adina sirket bile kurarlar mazallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar basit olacağını düşünmüyorum ben o zaman şu anda bu ülkede o kadar
    üç kağıtcı varken bu tarz olaylar çok olur yani tek tük duymuştum tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    sorun etmedi ama telefonla konuştum onunla sanki oda benim kimliğin fotokopisini istiyor :D kimliğin üstüne yazsak telefon satışı için diye nasıl fikir sence?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.