Şimdi Ara

2. EL volvo V40 Cross Country hakkında sorular, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar altunizade arkas tan 2. el bir v40 cc alacağım, araç 10.000 de nisan ayı çıkışlı trafiğe fiyatta da anlaşıldı gibi.

Araçta boya hasar filan hiçbirşey yok diyorlar

Yalnız şöyle bir sıkıntım var, aracı müdürlerimiz(karşısındaki volcarstakileride kastediyor) kullandı diyorlar.

Fakat aracın test aracı olduğundan şüpheleniyorum, internetteki Türk v40 cc incelemesi yapan sitelerin birinde gördüm arabayı, plaka filanda aynı. Ama sadece bir sitede, ne kadar uğraştıysam başka bir yerde göremedim.

Şimdi diyeceğim o ki bu araç bir iki kişiye böyle inceleme test vs yapılması için verilmiş olsa ve bu kişilerde aracı hor kullanmış olsalar(genelde öyle olur çünkü) şanzıman yada diğer vb aksamlarda başıma çok bela olur mu?

Araç D2 powershift otomatik şanzımanlı.

Birde bunu ekspertiz için nereye götürmeliyim? Sonuçta karşıdaki volcarsta onların, güvenilemeyebilir. Ve bu ekspertizde aracın hor kullanılması ile oluşabilecek sıkıntılar belli olur mu?

Üstatlardan yardım bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkürler vaktiniz için.

• expertizde hor kullanımdan kaynaklanabilecek sıkıntıları önceden söyleyebileceklerini pek sanmıyorum zira bu falcılık olurdu..yani olmayan bir arızanın ileride ne zaman ne şekilde çıkacağını söyleyemezler.
    fiyatta uygun olduğunu söylüyorsunuz ancak sıfırı açısından söylemem gerekirse v40 kesinlikle parasının aracı değil tekrar değerlendirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

expertizde hor kullanımdan kaynaklanabilecek sıkıntıları önceden söyleyebileceklerini pek sanmıyorum zira bu falcılık olurdu..yani olmayan bir arızanın ileride ne zaman ne şekilde çıkacağını söyleyemezler.
    fiyatta uygun olduğunu söylüyorsunuz ancak sıfırı açısından söylemem gerekirse v40 kesinlikle parasının aracı değil tekrar değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Neden öyle düşündüğünüzü ve 100.000 civarı için alternatifinizi öğrenebilirmiyim?
  • 100 bine mi aliyosunuz araci?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dayim bmw hayrani ve araba alirken hep test araci alir, bugune kadar sorun yasamadi. Test aracini zaten gorevlinin yaninda kullaniyorsunuz cok yeni bir arac hem bence dert etmeyin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

100 bine mi aliyosunuz araci?

fiyat daha kesin değil fakat o civarda bişey olacak gibi, araçta alınabilecek tüm opsiyonlar ve paketler var. Neden sordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

quote:

fiyat daha kesin değil fakat o civarda bişey olacak gibi, araçta alınabilecek tüm opsiyonlar ve paketler var. Neden sordunuz?

Ben 100 bine ciksam 2.ele yonelmezdim. Her daim riski vardır ama alacaginiz arac T5 advance modeliyse 10.000 kilometre ve 100k iyi para temizse alinabilir. Tam modeli öğrenebilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben 100 bine ciksam 2.ele yonelmezdim. Her daim riski vardır ama alacaginiz arac T5 advance modeliyse 10.000 kilometre ve 100k iyi para temizse alinabilir. Tam modeli öğrenebilir miyim?

model V40 Cross Country D2 Powershift Advance+ Comfort+ Driver Support plus ve bazı opsiyonlar

Cross country olmayan v40 ların sıfırları aynı donanıma sahip olduğunda 110.000 i geçiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

model V40 Cross Country D2 Powershift Advance+ Comfort+ Driver Support plus ve bazı opsiyonlar

Cross country olmayan v40 ların sıfırları aynı donanıma sahip olduğunda 110.000 i geçiyor

Ben olsam bu arabanin 2.eline 100k vermem.
    Fiyati biraz artırabilirseniz sifir 3.20d bakabilirsiniz. Illa hatchback olcaksa da bmw 1 serisine bakin derim.

• Bence "bu arac test araci ve bana soylemediniz" diyerek fiyati biraz kirmaya calisin.

Donanimi her ne olursa olsun , 2.el ve 10bin km kullanilmis 1.6 dizel araca 100bin kulaga hos gelmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

expertizde hor kullanımdan kaynaklanabilecek sıkıntıları önceden söyleyebileceklerini pek sanmıyorum zira bu falcılık olurdu..yani olmayan bir arızanın ileride ne zaman ne şekilde çıkacağını söyleyemezler.

Neden öyle düşündüğünüzü ve 100.000 civarı için alternatifinizi öğrenebilirmiyim?

cross country seçtiğinize göre crossover gibi bir araç istiyorsunuz sanırım.
    buna göre nissan qashqai'nin otomatik vites, cam tavan alınabilme artısı var.hatta manuel 1.6 dizel x-trail'e kadar gider.sizin için bunlar önemli değilse crv derim.
    yok crossover şart değil diyorsanızda,320d,c180 gibi araçların temizlerini bulabilirsiniz..
    açıkçası 100k tl ye kadar pek çok alternatif bulunabilir.
    işin özü ben olsam o civarlardaki parayı v40 gibi bir araca bağlamazdım.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-arkas-otomotiv-bursa-sb-2013-volvo-v40-cc-1.6-t4-premium-pwrshft-177182105/detay

Sizin alacağınız da bu tarz ise 75.000 TL altına alırsanız sorun olmaz herhalde.
  • Şimdiye kadar basın için verilen 100'den fazla test aracına bindim, bu araçları hor kullanan kişiler sınırları zorlayanlar mutlaka oluyor, özellikle Youtube'da ki Otomobil Dünyam adlı kanala sahip arkadaş, tüm araçları zorluyor, onun zorlamalarınıda videolarda görüyoruz, görmediğimiz kısımlarıda var elbet, ama 10bin km bir test aracı için normal denilebilecek bir km. Yıpranan araçların km'si genelde 20bini geçmiş oluyor, ama bu demek değildir ki 20bin üzerindeki tüm test araçları yıpranmış, ve şimdiye kadar hiç yüksek km'li bir test aracına binmedim. Golf'ün bile birkaç opsiyonla 95 100bine satıldığı memlekette, V40 gibi bir araç için o fiyat bence çok değil. Aracı görmüşsünüz, içinde veya dışında bir hor kullanım belirtisi yoksa, expertize sokup almanızı tavsiye ederim.

Edit: Önerilen diğe araçlara baktım, Qashqai'ye 100bin veren aklını kaçırmıştır benim gözümde, 100bine E90 320d'lerin boşları bulunuyor, BMW'ye ilk sahibi biner, ikinci ve daha sonraki sahiplerine ise BMW biner. C180 9-10 litre yakıt tüketen bir araç. Belirttiğiniz doluluktaki bir V40'ın fiyatı uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 13 Eylül 2014; 22:08:27 >

• V40 Cross Country benimde düşündüğüm bir araçtı ama özellikle bagaj hacminin küçüklüğü o araçtan soğuttu ve S60'a yöneldim.
    100 bin az bir para değil.
    Cross düşünüyorsanız birşey diyemem ama o paraya D sınıfı bir araç daha uygun olurdu bence..
    2. el, 2012-2013 temiz ve Advance+dolu bir S 60 olur, temiz 3.20 olur..
    Siz bilirsiniz..
  • bmw 3,20 öneren arkadaşlar acaba devletin cebimizden beleşe aldığı yıllık 2.385 tl kendilerimi ödeyecek çok merak ediyorum
    araç hiç pahalı değil bence bir çok opsiyonu var kendi sınfının birincisi bir araç

full Renault Fluence bile 75 bini geçmiş volvoya çok diyenler bence 2ci el kafasını yaşıyor
  • sen v40 kullandınmı hiç o paraya hemde ikinci el spor bişey alırım .b sınıfı bir araç. crossu falan hikaye .

b suv bile değil sadece b segment bir araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-makam-araci-emsalsiz-skyactiv-mazda-6-donanimi-ile-tek-168891584/detay

alırım böle hem üst segment hem çok daha donanımlı çok daha konforlu ve güçlü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 14 Eylül 2014; 0:06:30 >
  • quote:

100bine jetta cilar passatcilar gelir şimdi hocam. V40 gelmiş geçmiş en güzel araçlardan bir tanesidir bence. Her yönüyle mükemmele ulaşmak adına yapılmış. S serisi kalitesinde malzeme ve parçalar kullanılmamış olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez. O fiyat bandındaki kardeşlerinden çoğu yönüyle üstündür benim için. V40 siparişimi iptal ettim ama bir gün mutlaka alacağım araçlardan biri.

Dipnot bahsi geçen araç muhtemelen o tarihlerde daha ucuza satılıyordu. Bence fiyat fazla ama hesaplı olanı bulabilirsiniz. V40 tan vazgeçmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkemalyigit -- 14 Eylül 2014; 0:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

sen v40 kullandınmı hiç o paraya hemde ikinci el spor bişey alırım .b sınıfı bir araç. crossu falan hikaye .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-makam-araci-emsalsiz-skyactiv-mazda-6-donanimi-ile-tek-168891584/detay

v40 bsınıfı mı?

• Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

SUV olmak zorunda değil hatta normal v40 alacaktım fakat bunun fiyatı uygun geldiği ve ekstra özellikleri için yöneldim sadece(27 Yaşındayım ve bekarım o yüzden bagaj vs ilgilendirmiyor beni pek :))

Evet fiyatı D sınıfı olmadığı için fazla gibi duruyor ama bu arabanın bu paket ve extralarla şu an sıfırı 130.000 TL'yi geçiyor bunuda göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim

Mercedes ve BMW düşünmüyorum çünkü bizim ailede biraz züppe arabası gözüyle bakılıyor aman kimse alınmasın :) Ama bunlar haricindeki her öneriye açığım.

Araç gerçekten güzel ve s60 la arasında tipi dışında neredeyse fark yok gibi anladığım kadarıyla, sınıflar arası uçurum olmasına rağmen.

Benim tek aklıma takılan eğer gerçekten bir hor kullanılma durumu varsa başıma sorun çıkarıp çıkarmayacağı birde bir kaç sene sonra satarken ne kadar değer kaybedeceği. Bu konularda da fikirlerinizi bekliyorum.

Tekrardan teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

sen v40 kullandınmı hiç o paraya hemde ikinci el spor bişey alırım .b sınıfı bir araç. crossu falan hikaye .

v40 bsınıfı mı?

tamam b buçuk olsun

kimse beni c olduğuna inandıramaz sanırım en dar c sınıfı araç olur :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.