15bin-19bin TL civarı bir araç almak istiyorum. Ancak seçim yapamadım, tam neye göre seçilir nasıl olur bilemiyorum. Çok yol yapmayacağım, haftada 1-2 kez binerim anca... Dizele gerek yok o yüzden diye düşündüm. En fazla 1-2 sene kullanırım bu aracı. Satarken de çok kayıp vermeden satabileceğim bir araç olursa iyi olur.
İlk arabam olacak :) Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür.
Sahibinden'de biraz araştırdım gözüme çarpan araçlar aşağıda. En çok içime sinen araç Cordoba oldu. Fiyatı da uygun geldi.
Bunların dışında Stilo ve Fiesta var. Onların da fiyatları 18bin ve 16bin civarı. Başka öneriler varsa da açığım. (gerçi neredeyse tüm araçları listeledim yukarıda :)
cordoba hem tipsiz hemde parasına göre sınıfı ufak...
megane hoş duruyor...
clio tek kapı 1.4 bende 1.5 dci ı var gecen sene 20 ye veriyordum snra vazgectim yani 18 benzinli arabaya çok...
grande punto neden amortisorleri degismiş sormak lazım bana saçma geldi... genel bir arıza yoksa alınabilir..
ben fiattan hep uzak durdum gene durururm... bir ara bu aracımı almadan once bravo alacaktım brava falanda baktım... ustam sakın alma devamlı mekanik parası odersin dedi... bu aracı aldım 2 bucuk sene oldu ustaya gitmedim adam unuttu beni
puntoyada bakarken direksiyn arızaları var bunların kronik ona dikkat et... internette arat bulursun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme