Bildirim
2.elde şok !
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çin'de virüs sonrası otomobil fiyatları % 40 civarında düşmüştü. Malum sitedeki ilanların fiyatları sizi yanıltmasın. Adama "son fiyatınız nedir?" diye soruyorum. "Sen ne kadar verirsin?" diye cevap veriyor :)
Gerisini siz düşünün... -
-
Biraz sabredip 2. El almazsak mecbur düşücek.
Ama sabır konusunda pek umudum yok. -
km yi düşürüp satıyorlar çoğu 2. el arabayı. -
Satışların bu denli düşmesi çok normal S2K ya 500.000 TL istenilen bir ortamda satışların düşmesi çok normal. Geçen sene mayıs ayında yurt dışına taşınacağım için 71.000 TL sattığım Focus 3 1.6 TDCI Titanium Smart Paket aracım ki o zaman ki piyasası 75.000 TL civarındaydı. Bugün benim sattığım arabaya en yakın kondisyondaki araba 120.000-TL hal böyle olunca satışların durması çok normal belki uç bir örnek olacak ama sene 2007 de yanlış hatırlamıyorsam 2.000-TL civarında bir paraya scooter almıştım keeway arn125 o zaman 1.400-1800 TL fiyat aralığında Fiat 126 bis alabiliyordum. Bugün fiat 126 bislere 35.000-TL, beğenmediğimiz teneke dediğimiz şahinlere 50.000-TL para istiyorlar.
Kardeşim gayrimenkul değerleme uzmanı böyle dağa taşa gitmek eşek niyetine kullanmak için 65.000-TL Peugeot 301 satın aldı. Daha dün konuştuk, abi 90.000-TL için pazarlık yapıyorlar ne diyorsun satayım mı ne dersin diye soruyor. Otomobil bizim ülkemizde maalesef altından ve dövizden daha çok kazandırıyor. Ben Hollanda'da yaşıyorum, burada otomobil piyasası tam tersi dip yaptı. Tam pandemi döneminin başlangıcında takip ettiğim 14.000 - 15.000 Euro bandında E92 BMW 325 ler vardı. bugün fiyatları 10.000 - 11.000 Euro bandında, Türkiye de ise bir kaç kişi favorilerine ekleyince adam fiyat arttırıyor.
Bu nedenle Türkiye'de otomobil satışları daha çoook düşer.
-
Herkes ikinci el fiyatlarına giydirmiş. Arkadaşlar ekonomik kriz var istediği gibi faizler düşük olsun millet alamıyor,
fabrikalar işçi çıkarıyor. Bana göre eylül ekim ayı patlama yapıcak işsizlikte. Olan işçiye oluyor fakir fukaraya oluyor.
Biride çıkıp demiyorki patron evini arabasını satsın ödesin isçinin maaşını. O zengin yaşadığı hayattan fedakerlık etsin yok hep isçiden fedakarlık
istiyorlar. Hükümet bile patrondan yana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 30 Mayıs 2020; 22:16:52 > -
Satılık otomobil ilanı olanlar bu tür mesajları sevmiyor :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X