Şimdi Ara

__ 2. ele özel rütbe düzenlemesi __ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son yazdığım iki mesajı göremiyorum..

Allahım sabır ver.. gene silmişler.. sinirlerim oynadı ciddiyim ya..

@blur demişki:
    iyi olmus hayırlı olsun da mesajın gerekli ya da gereksiz olduguna kim karar werecek? Sizin icin gereksiz bir mesaj benim için gerekli olabilir mesela :)

sence kim karar veriyor hocam?

ufacık bir eleştiriye bile tahammülü olmayan bir foruma benimde tahammülüm kalmadı..
  • ciddi bir problem yaratır bu sistem ,
    neden dersen
    sitede her topiğe slm verenler dışında
    6 ay öncenin topiklerine post çalışıp
    ben burada güvenilirim diye kendini ortaya atan
    3 kuruşluk zibidiler var
    bu adamların önünü açmış oluyorsunuz
    eğer gerçek bir güven ortamı istiyorsanız
    2.ci ele postu kapatın
    ilanpanosu haline getirin
    gerçekten iş yapanlar çıksın ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilslieutenant -- 1 Aralık 2006; 2:57:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

ciddi bir problem yaratır bu sistem ,
    neden dersen
    sitede her topiğe slm verenler dışında
    6 ay öncenin topiklerine post çalışıp
    ben burada güvenilirim diye kendini ortaya atan
    3 kuruşluk zibidiler var
    bu adamların önünü açmış oluyorsunuz
    eğer gerçek bir güven ortamı istiyorsanız
    2.ci ele postu kapatın
    ilanpanosu haline getirin
    gerçekten iş yapanlar çıksın ortaya

Arkadaşın dediğide mantıklı.
    Ama uygulama bir bakımada güzel bakalım sonuç ne olacak hayırlı olsun...
  • Güzel bir uygulama olacağına inanıyorum.Fakat heryerde görüldüğü üzere bunu kullanmaya çalışan kişiler mutlaka olcaktır.Bunlarda zamanla düzelecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Geçende elemanın biri 2. el bölümüne garson aranıyor ilanı vermiş şikayet ettim ikinci el garson mu arıyor diye hiçkimse tınmadı yönetime güvenim sarsıldı bunun gibi defalarca yaşadım şikayet et sadece 'görüntüde' var

Şikayetler konusunda şikayet sonucunu bir iki kelimeyle açıklayan modlara teşekkür ederim ancak hiçbirşey yazmadan boş mail gelmesinden ben rahatsızım. Şikayet durumu mesajlarının en azından şablonlar oluşturularak tüm modlar tarafından kullanılmasını rica ederim.
  • bende bu uygulamadan bu gereksiz msjlar kısmına değinmek istiyorum.....

bir kart hakkında yada bir ürün hakkında yapılan açıklama eksik olabiliyor..bunun hakkında bilgi veriyorsak da gereksiz msjlar diye mi görülüyor bu??

NEYSE HERKESE HAYIRLI OLSUN...GÜZEL UYGULAMA...
  • İlanlara gereksiz yorum yapan üyelere kesin ceza uygulanacak mı ?

Forum kurallarına göre ilk seferde ceza verilmesi gerekiyor, ancak forumun birçok bölümünde olduğu gibi ikinci el bölümünde de kurallar uygulanmıyor tam anlamıyla.

Bir de şunu söylemek isterim ki, benim için mesaj sayısı önemli değil.
    Karşımdakinin kullandığı kelimelerden, ilanı veriş biçiminden bile anlarım iş yapıp yapmama gerektiğini.

SON OLARAK, bence istenen sonucu veremeyecektir, çünkü post kasmaya çok müsait.
    Bu niyette olan birisi, almak gibi bir niyeti olmadığı halde ilanlara tek cümlelik sorular yazarak mesaj sayısını arttırabilir.

Ayrıca ikinci el mesaj sayısı fazla olan birisi bu işi ticaret olarak yapıyordur büyük ihtimalle;
    yani alırken düşük fiyat, satarken yüksek fiyat teklif eder; kelepir ürün bulma veya iyi fiyatta satma şansınız da azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 1 Aralık 2006; 9:21:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xpress

bu ne biçim iş dün 2070 mesajım vardı yarbaydım bugün 1970 var binbaşıyım sanki biri çalmış mı ne

bu sistemin gereksiz olduğunu düşünüyorum hatta görüldüğü kadarıyla madem mesajlarım yavaştan azalıyor (100er 100er) hepsinin silinmesini talep ediyorum mümkünse 2.el postlarımın 0 olmasını istiyorum

rütbeyle,mesaj sayısıyla vs ile referans olunmaz rütbeli ve 2.el mesajı bol olan alışveriş yapan fakat sattığı yada aldığı malın arkasında durmayan kıvıran , ödemeyi geciktiren arkadaşları burada deşifre etmeye gerek yok zaten ( bakınız sorunlular listesi , sorunuz şahısların referansları yada geçmiş postları! )

haklısın abi benim de postların azalmasında bu uygulamanın bi alakası war sanıyorsam ...madem haktan,haksızlıktan bahsediliyor böyle birşey olduğunda da üyeye bir pm atılarak ahber werilmesi daha anlamlı olur gibime geliyor...

• TÜM FORUM KATILIMCILARI İÇİN BAYA HOŞ BİR UYGULAMA DİYE DÜŞÜNÜYORUM. FORUMDA SORUNLARI BİR NEBZEDE OLSUN AZALTIR. HERKEZE HAYIRLI OLSUN..
  • diğer forum arkadaşlarıma özürlerimle...

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Geçende elemanın biri 2. el bölümüne garson aranıyor ilanı vermiş şikayet ettim ikinci el garson mu arıyor diye hiçkimse tınmadı yönetime güvenim sarsıldı bunun gibi defalarca yaşadım şikayet et sadece 'görüntüde' var

şimdi... madem çok gocunmuşsun, uluorta her yere yazma ihtiyacı hissettin... ben de cevabını buradan vereyim...

1. eleman dediğin benim. burada kimse yokken, 2002 den beri burdayım. sadece bir hobi olarak, kar amacı gütmeden, belki yüzlerce alım satım yaptım. bilen bilir...
    2. sen kimsin? bu şekilde her bir tarafa mesaj yazma hakkını nerden buluyorsun?
    3. şikayetini yapmışsın. daha ne? zorun nedir? şikayet ettin diye bravo mesajı mı bekliyosun?
    4. bilgin olsun bari... mesajı özellikle ikinci el bölümünde açmamın bir mantığı vardı (ki bu mantığı biraz düşünürsen sen bile! anlayabilrsin ya neyse...) ancak, senin şikayetin sonucunda (ikinci el garson mu arıyosun gibi saçma sapan bir de yazmışsın) yöneticiler mesajı konu dışına açmamı istediler. (konu dışına açmak mantıklı gelmese de yöneticiler öyle uygun görmüşler, sorun değil...)
    5. yöneticiler öyle yada böyle işlerini yapıyorlar veya yapmaya çalışıyorlar. ama senin yöneticilere güvenin sarsılmışmış... yöneticiler de üzülmüştür eminim...
    6. senin gibiler bu forumda çoğalmaya devam ettikçe foruma karşı güvenim azalmıyor ama çok üzülüyorum bu duruma...
    7. bu mesajından ötürü de ben seni şimdi şikayet edeceğim... umarım yöneticiler benim güvenimi de sarsmazlar...

@yöneticiler
    bu mesajı sileceğinizi ve belki de bana ceza vereceğinizi bilerek yazıyorum.
    ama ufacık da olsa bana hak verirseniz ve diğer arkadaşa da gereğini uygularsanız sevinirim.

saygılarımla...

• sayın yetkılı arkadaslar benımde bır ısteğim ve bır sıkayetım war

1- dukkanıma ekledığım ılanı tek tus ıle 1 kac gun sonra tekrar forumda mesaj olrak gorunmesını ıstıyorum boyle bıseyın yapılması mumkunmu ?

2- sadece donanım haberde olan bır problem bu : farklı bılgısayarlarlada basıma gelıyor donanım haberde gezerken bırden bıre flash hata yaptı dıe bı uyarı cıkıyor sonrasında explorer exe hata mesajı werıyor vede butun sayfalar kapanıyor baska arkadasların basınada gelıyormu bılmıyorum ama ben bu sorunu sıkca yasıyorum sızden rıcam bu sorun duzeltmenız

ben farklı farklı bılgısayarlardada bu sorunu yasadım oncelerı kendı bılgısayarımdan suphelenıordum artık anladımkı sorun sıtede!

saygılar
  • Bu forumu seven insanların yazdıkları ve forumu sevmeyen her fırsatta yönetime karşı iğneleyici sözler sarf edenlerin de burada nasıl bir tavır takındıkları ortada, şunu unutmayın lütfen buradaki yöneticileri sevmek zorunda değilsiniz sizlere böyle bir şart böyle bir zorunlulukta getirilmiş değil.

Bu gün bu forumda bizler varsak yarın içinizden her hangi bir üyede bu görevde olabilir, burada bizler işimizi dört dörtlük yaparız yada yapamayız bu tamamen eleştiriye açıktır ancak bu eleştirinizi forumun orta yerinde değil bizlere PM atarak yapmanız herkes için doğru olandır.

Bizlerin size yada diğer üyelere karşı yapmış olduğumuz bir yanlışlığın (eğer böyle bir yanlış varsa) düzeltilmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz,
    günlük yaşantımızda çalışan yada eğitim gören insanlarız her daim bu forumu takip etmemiz burada olan biten her şeyden haberdar olmamızı beklerseniz bu da yanlış olur.

Her zaman yapıcı olmaya çalışmanızı ben şahsım adına buradaki üyelerimize tavsiye ediyorum en ufak bir olumsuzlukta insanlara karşı kırıcı olmamak gerekir. Bizler size zarar verecek bir oluşumun içerisinde değiliz olamayızda size şahsi, keyfi ve kendi çıkarlarımızı düşündüğümüzü gösteriyor ve bu sebeplerden dolayı sizlere zarar veriyorsak bunu adminlere yada forumdestek@donanimhaber.com adresine iletebilirsiniz.

Üyeliğime atılan bir PM yada bir olumsuzluğu düzeltme isteği her zaman cevaplanmış ve olumsuzluklar giderilmiştir bu konuda diğer tüm yönetici arkadaşlarım da aynı özen ve hassasiyeti göstermektedir.

Bu konu altında bu açıklamaları yapmış olmam tarafımca doğru olmasa da sizlerin bilgilenmesi için açıklama yapmayı uygun buluyorum.

Herkese anlayışı ve özverisi için teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu forumu seven insanların yazdıkları ve forumu sevmeyen her fırsatta yönetime karşı iğneleyici sözler sarf edenlerin de burada nasıl bir tavır takındıkları ortada, şunu unutmayın lütfen buradaki yöneticileri sevmek zorunda değilsiniz sizlere böyle bir şart böyle bir zorunlulukta getirilmiş değil.

Bu gün bu forumda bizler varsak yarın içinizden her hangi bir üyede bu görevde olabilir, burada bizler işimizi dört dörtlük yaparız yada yapamayız bu tamamen eleştiriye açıktır ancak bu eleştirinizi forumun orta yerinde değil bizlere PM atarak yapmanız herkes için doğru olandır.

Bizlerin size yada diğer üyelere karşı yapmış olduğumuz bir yanlışlığın (eğer böyle bir yanlış varsa) düzeltilmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz,
    günlük yaşantımızda çalışan yada eğitim gören insanlarız her daim bu forumu takip etmemiz burada olan biten her şeyden haberdar olmamızı beklerseniz bu da yanlış olur.

Her zaman yapıcı olmaya çalışmanızı ben şahsım adına buradaki üyelerimize tavsiye ediyorum en ufak bir olumsuzlukta insanlara karşı kırıcı olmamak gerekir. Bizler size zarar verecek bir oluşumun içerisinde değiliz olamayızda size şahsi, keyfi ve kendi çıkarlarımızı düşündüğümüzü gösteriyor ve bu sebeplerden dolayı sizlere zarar veriyorsak bunu adminlere yada forumdestek@donanimhaber.com adresine iletebilirsiniz.

Üyeliğime atılan bir PM yada bir olumsuzluğu düzeltme isteği her zaman cevaplanmış ve olumsuzluklar giderilmiştir bu konuda diğer tüm yönetici arkadaşlarım da aynı özen ve hassasiyeti göstermektedir.

Bu konu altında bu açıklamaları yapmış olmam tarafımca doğru olmasa da sizlerin bilgilenmesi için açıklama yapmayı uygun buluyorum.

Herkese anlayışı ve özverisi için teşekkürler.

erdal abi çok iyi bir açıklama ama BENCE GENEL İSTEK VE ÖNERİLER ADI ALTINDA BİR TOPİK AÇSANIZ ÇOK İYİ OLMAZMI ...herkes istek ve önerilerini oraya yazsa...mesela konu dşı gibi bit topikte yeralsın...post artışı yapmıycak şekilde...

• quote:

Böyle bir yer var

http://forum.donanimhaber.com/m_5893860/tm.htm

DAHA YENİ HABERİM OLUYOR...TEŞEKÜRLER..sık kullanılanlara ekledim..

• Eski Düzene Geri Dönüldü Yine. Böle Daha Güzel Bence
  • quote:

Böyle bir yer var

http://forum.donanimhaber.com/m_5893860/tm.htm

ÖNERİ: Bu konuyu İkinci El kısmında Ayda bir üst konu yapsakta yöneticiler ve kullanıcılar şikayetleri ile ilgili konuları 1 gün dahi olsa konuşabilseler. Haberi olmayan çok kişi var bildiğim kadarıyla...

• Ben böyle bi uygulamayı desteklemiyorum yine gereksiz ve önemsiz mesajlar artacaktır bunu denetlemek daha zor olucak giriş günü esas alınsa daha iyi bir uygulama olacak.
  • Uygulama çok güzel olur diye düşünüyorum. Gereksiz mesaj kısmına gelince başlangıçta belki biraz artar ama sistem oturunca gereksiz mesaj olayı kalkar merak edilmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejdero -- 1 Aralık 2006; 17:05:59 >
  • emeği geçen herkese teşlekkürler. gerekliydi...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.