İYİBİR UYGULAMA OLMUŞ. UMARIM SATIŞLARDAKİ TEDİRGİNLİKLERİ BİR NEBZEDE OLSUN AZALTIR..
Sadece açılan başlıklar mı mesajdan sayılacak, yani başlık altına yazılanlar sayılmayacak mı bu konuya bir açıklık gelse. Bence de en uygunu o.
Aynı ilanın ard arda açılmaması da güncelleme seceneği ile aşılabilir, birkaç gün içinde tekrar acılmasına izin vermemek çözdüğü sorundan daha cok sorun yaratır kanımca...
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
Rütbe kasma nasıl oluo normalde forumda görüyorduk..Artık ikinci eldede görücez bu tip arkadaşları..Bunun önüne gecilemez kolay kolay..
değişik bir uygulama..
Aynen katılıyorum bundan sonra gereksiz yorumlar dahada artacaktır önüne geçilemez olacaktır.
Konuyla alakasız ama önemli olduğunu düşündüğüm bir mevzuyu dile getirmek istiyorum. Alışveriş yapacağımız kullanıcıları seçmekte yarar sağlayabilecek bir husus olan Sabıka Kaydı düşüncem var. Kullanıcının sabıka kaydına baktığımızda ne zaman, hangi sebeple ne kadar ceza aldığını öğrenebileceğiz. Mesela şahsen, forumda ana avrat düz kayabilecek kadar alçalmış ve bu sebeple bir süre uzaklaştırılmış bir adamla alışveriş yapmak istemem. Yada sabıkasında hiç bir sorunu olmayan, en ufak bir ceza dahi almamış kulllanıcılar da gözümde ayrı bir değere sahip olur. Kısaca fikir böyle, iyi günler dileklerimle...
çok güzel oldu ama eski satışlarımız ve ref göz önüne alınarakta belli güncelllemeler yapılmalı
quote:
Orjinalden alıntı: Miharbi
Konuyla alakasız ama önemli olduğunu düşündüğüm bir mevzuyu dile getirmek istiyorum. Alışveriş yapacağımız kullanıcıları seçmekte yarar sağlayabilecek bir husus olan Sabıka Kaydı düşüncem var. Kullanıcının sabıka kaydına baktığımızda ne zaman, hangi sebeple ne kadar ceza aldığını öğrenebileceğiz. Mesela şahsen, forumda ana avrat düz kayabilecek kadar alçalmış ve bu sebeple bir süre uzaklaştırılmış bir adamla alışveriş yapmak istemem. Yada sabıkasında hiç bir sorunu olmayan, en ufak bir ceza dahi almamış kulllanıcılar da gözümde ayrı bir değere sahip olur. Kısaca fikir böyle, iyi günler dileklerimle...
talebinizi üst yönetime ileteceğim, bu konuda açıkçası kendim de muzdaribim, zira geçenlerde bana bir ürünü satıp da randevu veren arkadaş, daha sonra baluşma saati gecikince aradığımda, ürünü sattım başkası 5ytl daha fazla verdi dediğinde inanılmaz sinirlendim nickini burada zikretmeyeceğim ama bu tarz tavırlar hiç hoş değil, pazarlık yaparken 5 lira vs önemlidir tamam ama pazarlık bittikten,randevu verdikten sonra 5ytl için başkasına mal satılmaz..
kaldı ki arkadaşla daha sonra msn de görüştük sana ne mal benim değil mi istediğime satarım,sen kaçırdığına yan vs vs şeklinde konuşması tuzu biberi oldu, aramızda böyleleri de varken alışveriş olayı gerçekten zorlaştı, bunları bi şekilde profil de vs görünmesi için girişimleri başlatacağım, zira siz ne sıkıntı yaşıyorsanız bizler de yaşıyoruz,
bu yukarıda anlattığım olay size önemsiz gelebilir ama bahse mevzu şahıs bir hafta kadar önce evime kadar gelip kasa alıp giden birisiydi, ve ben düşündüm bu adamımı evme aldım da misafir ettim diye, aranızda benim gibi hassas olanlar varsa bu hususlara da dikkat etsinler,
Benim bi önerim var...Forumda alıcıda satıcıda aynı yerde başlık açıyor...Bence "ALINIK" ve "SATILIK" diye ayrı başlıklar altında ilanlar verilirse yani "ALINIK FORUMU" ve " SATILIK FORUMU" diye 2 ayrı bir forum olsa daha düzenli hale gelir...
DESTEKLEYENLER?????????????????
2.EL bölümünün büyük problemlerinden biriydi fakat ister istemez bölümün kalitesini düşürecektir. Umarım gereken sertliği ve titizliği gösterir yönetim.
Hayırlı olsun. Ah! birde şu dolandırıcılar konusunda daha radikal kararlar alınsa.
Güzel oldu hayırlı olsun valla.Benim de rütbe düştü bi baktım yüzbaşı olmuşuz.
ohh bee en sonunda dogru karar bu bence
güzel uygulama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme