Şimdi Ara

__ 2. ele özel rütbe düzenlemesi __ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

ciddi bir problem yaratır bu sistem ,
    neden dersen
    sitede her topiğe slm verenler dışında
    6 ay öncenin topiklerine post çalışıp
    ben burada güvenilirim diye kendini ortaya atan
    3 kuruşluk zibidiler var
    bu adamların önünü açmış oluyorsunuz
    eğer gerçek bir güven ortamı istiyorsanız
    2.ci ele postu kapatın
    ilanpanosu haline getirin
    gerçekten iş yapanlar çıksın ortaya

2. fikrine değil ama ilk fikrine kesinlikle katılıyorum.. eski ilanlara post çalışacak bir sürü kişi olacaktır..
    ya anlamıyorum yeni gelen arkadaşlar neden güven kazanmak için rütbe peşindeler yaw.. ben normalde de yüzbaşıydım yine öyle kalmışım ve de beni bilenler bilir genelde teknik yardım konularında yazarım ve rütbe için bir çabam olmadı hiç dahası rütbe peşinde koşanlara söylüyorum o kadar alışveriş yaptım kimse bana
    "haa sen yüzbaşıymışsın tamam o zaman al malzemeyi parayı bir ara gönderirsin!" diyen olmadı..

rütbeyle güven düşüncesi çok saçma en azından bence ama bunu peşinde koşacak çok adam olacak malesef..

• çok yerinde bir karar olmuuş

heyttt bea sonunda binbaşı olmuşum
  • Güzel bi uygulamaya 2000 mesajı olanların hakkı yeniyodu,gerçi rütbenin ne önemi varki herkes doğru dürüst işini yaptıktan sonra.Forumda Yarbaydık bu düzenlemeden sonra binbaşı olduk burdada binbaşıyız gönüllerin binbaşısıyım ben be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 1 Aralık 2006; 15:37:33 >
  • evet bu sekilde kim neci daha iyi anlasılır ellerinize saglık
  • arkadaşlar yeni sistemdeki suistimalleri hep birlikte önleyeceğimize inanıyoruz,
    siz şikayet ediceksiniz,
    bizler bakacağız ve gerekli müdahaleyi yapacağız,

yok şunu var mı bunu var mı gibi sorular ulu orta yerine,
    pm den yapılıcak,
    satıcı da eklemek istediği bilgiyi ilk mesajına ekleyecek,
    ki böylece her ekleyeceği özellik için yeni post atmış olmayacak,
    bu otokontrol sistemi ile post kasma gibi faaliyetlerde bulunanlar,
    diğer bölümlerde nasıl gerekli cezayı alıyorlarsa,
    burada aynı cezayı alıcaklar ve o mesajları silindiği için hiç bir işlerine de yaramayacak,

bu konuda hep birlikte mevcut düzeni daha iyi hale getireceğiz,
    ayrıca yeni uygulamalarda kapıda,
    sizlerin teklif ve önerilerini de sıralıyoruz,
    tabi ki 3-5 art niyetli kişinin çığlıkları değil,
    çoğunluğun fısıltıları bizim için önemli,
    onun için bu topic altında isteklerinizi açık bir şekilde belirtiniz,
    2. eli daha güzel,
    daha kullanışlı hale getirmek için hep birlikte çalışalım,

beyazbüyü nün dediği gibi bizlerde insanız,
    ardında sizler gibi forum üyesiyiz,
    bu iş için ekstra bir para yada maddi-manevi karşılık almıyoruz,
    yarın bir gün siz de buralarda olabilirsiniz,
    ama bulunduğunuz yerden de katkılarınız olabilir,
    insandır hata yapar, hatasız kul olmaz,
    hatalarımızı da bizi irite etmeden bir pm ile bildirirseniz,
    emin olun hepimiz adına daha olumlu sonuçlar ortaya çıkar,
    öteki türlü ulu orta yanlış da yapılmış olsa bunu haykırmak,
    çözümsüzlükten başka bir şey getirmez,

lütfen hep birlikte 2.el için çalışalım,
    özellikle "şikayet et butonu" nu kullanmaktan çekinmeyelim,

ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder,
    hepinize iyi forumlar iyi, sorunsuz alış verişler dilerim..

• quote:

Orjinalden alıntı: xpress

bu ne biçim iş dün 2070 mesajım vardı yarbaydım bugün 1970 var binbaşıyım sanki biri çalmış mı ne

bu sistemin gereksiz olduğunu düşünüyorum hatta görüldüğü kadarıyla madem mesajlarım yavaştan azalıyor (100er 100er) hepsinin silinmesini talep ediyorum mümkünse 2.el postlarımın 0 olmasını istiyorum

rütbeyle,mesaj sayısıyla vs ile referans olunmaz rütbeli ve 2.el mesajı bol olan alışveriş yapan fakat sattığı yada aldığı malın arkasında durmayan kıvıran , ödemeyi geciktiren arkadaşları burada deşifre etmeye gerek yok zaten ( bakınız sorunlular listesi , sorunuz şahısların referansları yada geçmiş postları! )

benimde 120 mesajım silinmiş nedense 100 mesajlı biri olsaydım -20 olacaktı heralda

• quote:

Orjinalden alıntı: muho06

quote:

Orjinalden alıntı: xpress

bu ne biçim iş dün 2070 mesajım vardı yarbaydım bugün 1970 var binbaşıyım sanki biri çalmış mı ne

bu sistemin gereksiz olduğunu düşünüyorum hatta görüldüğü kadarıyla madem mesajlarım yavaştan azalıyor (100er 100er) hepsinin silinmesini talep ediyorum mümkünse 2.el postlarımın 0 olmasını istiyorum

rütbeyle,mesaj sayısıyla vs ile referans olunmaz rütbeli ve 2.el mesajı bol olan alışveriş yapan fakat sattığı yada aldığı malın arkasında durmayan kıvıran , ödemeyi geciktiren arkadaşları burada deşifre etmeye gerek yok zaten ( bakınız sorunlular listesi , sorunuz şahısların referansları yada geçmiş postları! )

benimde 120 mesajım silinmiş nedense 100 mesajlı biri olsaydım -20 olacaktı heralda

bir topiğe mesaj attınız ve daha snra topic silindi,
    ya da sadece mesajınız silindi,
    bunlar daha sonra sayacınızdan düşülür,
    ancak 2.el de daha önce mesaj sayısına göre rütbe sistemi olmadığı için,
    bunlar düşmüyordu,
    şimdi rütbelerde 2.el mesja sayıları esas alındığı için
    bugüne kadar silinmiş olan post larınızın tamamı silindi,
    daha doğurusu tüm üyelerin silinmiş olan postları sayaçlarından düştü otomatik olarak

• sizin yine msjlarınız gidiyor dua edin benim ilanlarımı siliyorlar hiç bir sorun yokken.
    bi bakıyom verdigim ilanlar yok.

Mod arkadaşlara sorunları söliyim;

quote:

bu otokontrol sistemi ile post kasma gibi faaliyetlerde bulunanlar,
    diğer bölümlerde nasıl gerekli cezayı alıyorlarsa,
    burada aynı cezayı alıcaklar ve o mesajları silindiği için hiç bir işlerine de yaramayacak,

peki her konu altına ilan açarsa eliniz kolunuz baglı kalcak buda post kastmanın tek yolu olcak zaten olan yine ilan verenlere olcak millet post kasmak için ardarda 10 ilan vercek tabi alttaki ilanlarda 2. sayfaya.örnek olarak 10 ilan diyorum ilan olarakda verdigi hiç birşey belki elinde olmıcak yada faiş fiyatlarda ilan vercek.yani kısacası kolpa ilan olcak. ve sizde buna sadece bakmak zorunda kalacaksınız zaten herşey kurallara uygun olmuş olcak.

• Bence güzel bi etkinlik deniyecez görücez. Arkadaşlar çalışmışlar yapmışlar. Bi teşekkürü esirgemiyelim değil mi
    Teşekkür Ediyorum.
  • Bence başlıklara mesaj atılma özelliği kapatılsın.
    Hem gereksiz polemiklerin önüne geçilir.Hemde mesaj sayısı gerçekten bır referans teşkıl eder.Yoksa 1000 mesajı olupda sattığı urun 20yı geçmeyen uyeler var ıkıncı elde...
  • @sercany,
    paylaşım forumu olan dh de böyle bir şey mümkün gözükmüyor şu an,
    ayrıca bu biraz kaçmak olur hepimiz açısından,
    biz elele vererek kötü niyetlileri elimine edebilceğimize inanıyoruz

@corny,
    birisinin kuralı ihlal etmesi için illaki yazılı olan kuralları çiğnemesi gerekmez,
    İngiltere de yazılı anayasa yoktur,
    hatta polisler silah taşımaz,gelenek örf ve adetler her kanunun üstündedir,
    dediğin şekilde girişimde bulunanları sen bir şikayet et,
    bakalım forumda bulabiliyorlar mı?
    eğer bir kişi dediğin şekilde davranırsa az çok kendini belli eder,
    çözülemeyecek ya da aşılamayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum,

ayrıca şu an açıklayamayacağım bazı yeniliklerle kural dışı yaklaşımlar en aza indirilmeye çalışılacak...
    size şikayet etmek kalıyor,
    elinizden geldiğince kural dışı durumları, hatta şüphelendiklerinizi şikayet edin, biz ilgilenelim

• Aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Hayırlı olsun,
    böyle bişey gerekiyordu zaten,
    2000 2.el mesajı olup er rütbesiyle gezenler vardı.

yalnız bi anda yarbaylıktan yüzbaşılığa düştüğümü görünce şok oldum.
  • çok iyi bir uygulama teşekkürler
  • Bu kadar kasmaya ne gerek var alan alsın satan satsın bukadar yok rütbeymiş yok referans olurmuş bence gereksiz şeyler bunlar, iki kişi anlaşırsa satış olur bukadar basit...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@corny,
    birisinin kuralı ihlal etmesi için illaki yazılı olan kuralları çiğnemesi gerekmez,
    İngiltere de yazılı anayasa yoktur,
    hatta polisler silah taşımaz,gelenek örf ve adetler her kanunun üstündedir,

keşke burasıda ingiltere olsa birde sanal degil de gerçek olsa öyle deilmi.
    ozaman sana evet haklısın derdim ama şuan içi konumuzla alakası yok.
    sonuçta forum kuralların gerektigi şekilde herkez istedigi şeyi yapabilir diye düşünüyorum.

herneyse hayırlı olsun forum üyelerine.

• Neye yarayacak.Burada yarbay rütbeliler de hiç rütbesi olmayanlar da dolandırıcılık yaptı.Rütbeye bakarak alışveriş yapmak insanı yanıltabilir.Önemli olan başka bir şeklide güven vermek.
  • rütbe ile güvenilirlik eş anlamlı zannediyosanız çok yanlış bir uygulamaya imza atmış bulunuyosunuz. bu şekilde kesinlikle dolandırıcılıkların önüne geçilemez, thedevilslieutenant 'ın dediği gibi adam açar 6 ay önceki 1 sene önceki ilanlara bir dünya mesaj yaza al sana rütbe sonra bu ada forumun en güvenli satıcısı mı olacak, satıcılıktaki güven bolcana boş vakti olup rastgele mesaj yazmakla mı kazanılıacak
  • bugün 'e kadar olması gerekiyordu

ellerinize saglık adminlerim beni
  • kontrolü sizin için zor olabilir

bir arkadaşın dediği gibi foruma kayıt günü ve referanslarının esas alınması çok uygun. tabii kafadan referans yazana direk ban gelsin !
  • En azından forumun daha iyi olması için çalışıldığını bilmek güzel. Güzel oldu. Ben zaten arkadaşların rütbeye göre değil referanslara ve kişinin güvenilirliğine göre alışveriş yapacaklarına inanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.