Şimdi Ara

__ 2. ele özel rütbe düzenlemesi __ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: barabum

iyi fikirlere her zaman
    destek var
    benimde bi fikrim var
    ulaşabildiğimiz illerde güvendiğimiz birkaç elemanı sehir sorumlusu şeklinde seçebiliriz
    bi fikir
    güven sorununu ortadan kaldırır iyi bir organizasyon olur

Sorumlusu değil de belki zamanı olan arkadaşlar gönüllüsü olmak isterler. Satıcı malını bu arkadaşa yollar, alıcı gider gönüllü arkadaşla beraber cihazı açar incelerler. Cihaz tamamsa gönüllü arkadaş parayı teslim alır, cihazı teslim eder alıcıya ve parayı yollar satıcıya. Ama bu iş gönül işi, yönetimin işi değil

• sadelik ve kesinlik sağlıyacaktır.güzel
  • Artık Herkes ilanları tek tek veriyor neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

quote:

Orjinalden alıntı: mkoyuncu
    pm nin benim için ayrı bir degeride daha sonra hangi ilana baktıgımı yada hangi ürünle
    ilgilendiğimi hatırlamamı saglaması.
    Bence atılan pm lerinde mesajlara eklenmesi dogru bir uygulama olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@mkoyuncu nun belirttiği gibi hngi ilanlara bakıldığı konusu ise,
    e-mail ile güncelleme şeklnde takip edilebilir,

Dükkan konu başlığı altında yapmış olduğum önerimi yeniliyorum, fazla ilgi çekmedi herhalde ki yorum dahi yapılmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

Yine konuyla çok alakalı olmayan ancak çok işe yarar bir uygulama olarak düşündüğüm İzleme Listesi diye bir fikrim var.
    Nedir bu diyecek olursak, herhangi bir konuya çok kısa ve hızlı bir şekilde mesela tek bir klikle üye olabileceğimiz ve o konuya mesaj geldiğinde bizi uyaracak bir sistem. Gelen kutusu benzeri bir sistem olabilir, konular oraya eklenir ve üye olunan konulara yeni bir mesaj atıldığında 1-2-... Yeni Mesaj şeklinde bir açıklama belirebilir İzleme Listesi'nin yanında. Bu uygulama halihazırda mail yoluyla mevcut ancak takdir edersiniz ki her seferinde maili açmak ve takip etmek pek kolay değil.
    Yapılması mümkün ve kolay mıdır acaba diye öğrenmek ve faydalı bulup bulmadığınız hakkında görüşlerinizi almak isterim

bu fikriniz daha önce üst yönetime iletildi,
    teknik ve fikir olarak uyarsa elbete uygulama olarak da bişiler olucaktır

• 24 saatte bir aynı ilanları bir sıra halinde aynı isimin vermsi çok ilginç geliyor banada..Yazılı kurallar buna izin veriyor belki ama bence etik olarak yanlış..Yani aynı insanın 5 tane ilanı alt alta açık oluyor ve bunu her gün tekrrarlıyor... ne bilem günlük çaılacak ilanada bir sınırlama geitirlmesi gerek bence 25-30 ytl lik şeyler için bolu boluna ilna açıyor ve bunu haftanın her günü yapıyorlar...

Ben bunlara bir çözüm yapılmasını için yeni bir şey geliştiriyorum yakın bi zmaanda lansmanını yapıcam..
  • Bir başka bu tür forumda aynı ilanı açmak için 2 yada 3 gündü sanırım beklemek gerekiyor, hatta altına güncelleme mesajı dahi atamıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam. Bana biraz daha mantıklı geliyor o sistem ama düşünmek lazım yine de...
  • Parası olan konuşsun diyorsun yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: wwwengin

24 saatte bir aynı ilanları bir sıra halinde aynı isimin vermsi çok ilginç geliyor banada..Yazılı kurallar buna izin veriyor belki ama bence etik olarak yanlış..Yani aynı insanın 5 tane ilanı alt alta açık oluyor ve bunu her gün tekrrarlıyor... ne bilem günlük çaılacak ilanada bir sınırlama geitirlmesi gerek bence 25-30 ytl lik şeyler için bolu boluna ilna açıyor ve bunu haftanın her günü yapıyorlar...

Ben bunlara bir çözüm yapılmasını için yeni bir şey geliştiriyorum yakın bi zmaanda lansmanını yapıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwwengin

24 saatte bir aynı ilanları bir sıra halinde aynı isimin vermsi çok ilginç geliyor banada..Yazılı kurallar buna izin veriyor belki ama bence etik olarak yanlış..Yani aynı insanın 5 tane ilanı alt alta açık oluyor ve bunu her gün tekrrarlıyor... ne bilem günlük çaılacak ilanada bir sınırlama geitirlmesi gerek bence 25-30 ytl lik şeyler için bolu boluna ilna açıyor ve bunu haftanın her günü yapıyorlar...

Çok yanlış bir düşünce. 25-30 ytl'nin senin hayatındaki değerini bilmiyorum ama eminim ki önemseyenler çoğunluktadır. Kişisel yaklaşım olmuş bu, genel bir forum kuralı olmalı.

• işte dh farkı
  • bence hiç iyi olmamış çünki ben gereksiz mesaj atmıyordum pm attım gibi felan şimdi rütbem düştü sizce normal mi?
  • ben ufak bir şikayette bulunacam ben çavuş rütbesi aldıktan sonra attığım mesajlar sayılmaz oldu benim için mesaj sayısı önemli değil işimi yapayım yeter bana ama nedenini bir yetkili açıklarsa sevinirim...(trabzonlu olsam aslında mesaj sayımın iyi bir havası olacak:)
  • evet katılıyorum gereksiz insanlardan kurtulmaya bakalım ama yinede rütbeme üzüldüm
    quote:

Orjinalden alıntı: xpress

bu ne biçim iş dün 2070 mesajım vardı yarbaydım bugün 1970 var binbaşıyım sanki biri çalmış mı ne

bu sistemin gereksiz olduğunu düşünüyorum hatta görüldüğü kadarıyla madem mesajlarım yavaştan azalıyor (100er 100er) hepsinin silinmesini talep ediyorum mümkünse 2.el postlarımın 0 olmasını istiyorum

rütbeyle,mesaj sayısıyla vs ile referans olunmaz rütbeli ve 2.el mesajı bol olan alışveriş yapan fakat sattığı yada aldığı malın arkasında durmayan kıvıran , ödemeyi geciktiren arkadaşları burada deşifre etmeye gerek yok zaten ( bakınız sorunlular listesi , sorunuz şahısların referansları yada geçmiş postları! )

• Yerinde bir uygulama olmuş
    Umarız suistimal edilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

@miharbi,

[2.9] İkinci el bölümünde gereksiz "hayırlı işler, kolay gelsin, vs." türünde muhabbetler kesinlikle yasaktır. Unutmayınız ki burası konu dışı, gereksiz mesajlar bölümü değildir.

yukarıdaki kural gereği zaten gereksiz mesaj atanlar cezalandırılıyorlar
    ancak bu işlem sizlerin şikayetleri ile daha hızlı ve kolay bir şekilde oluyor
    öteki türlü biz de inanın her ilana bakmaya çalışıyoruz ama takdir edersiniz ki gerçekten zor bir iş,
    özellikle bu yeni rütbe sistemi ile bu konu daha da önem kazanacak zira gereksiz her mesaj rütbeyi etkilediği için
    otokontrolün artacağını düşünüyoruz,

ayrıca 2.el konularında yeni mesaj atıldığında konu üste taşınmaz,
    her ilan ilk açılma saatine göre sıralanır,
    o yüzden teklif ettiğiniz uygulama mümkün gözükmemekte

Anlatmak istediği mantıklı ama sanırım anlatımda bi hata olmuş.
    Arkadaş aynı ilanı 24 saat sonra tekrar vermek yerine güncelle diye bi özellik olsada( bu özellik sayesinde de aynı ilanı tekrar verebilicez )h onu kullansak demek istemiş ki bencede çok iyi olur böyle bi sistem.

bu olayda şöle olur bence hemen rütbe almak isteyenler çıkacaktır paso mesaj atacaktır bence günlük mesaj belirlemesi yapılsın mesela 2 elde 10 tane den fazla atamasın (örneğin)

bi baktım demin 10 başiyim

neyse vatana millete hayırlı olsun

• güzel uygulama umarım hayırlı olur
  • Bence 2. el için rütbe bir sınıflandırma veya güvenirlilik kıstası olmamalı. Sonuçta işin içinde para olduğu müddetçe kimseye güvenmem. Herkes parası dahilinde hareket eder.

Sadece şuna değinmek istiyorum. Farzı misal kendimi baz alacak olursam forumda fazla aktif olmayı sevmiyorum. İhtiyacım olanı pm yolu ile giderme amacındayımdır. 2. el forumunu çeşitli başlıklara ayırmışlar sağolsunlar. İşlemciler, boardlar, ramler, ekran kartları falan fişman diye. Ama görüyorum ki ister Binbaşı, Yarbay olsun isterseniz Er olsun bir çok kullanıcı hem ilgili alanlarda ilanlarını ayrı ayrı veriyorlar, hem de tek bir topic altında bütün ürünlerini yeniden listeleyerek bir anda 4-5 başlıkla satışa çıkıyorlar. Benim kanaatimce bu bir terbiyesizlik ve kendi akıllarınca bir uyanıklıktır. Öncelikle bu tarz davranışlara bir önlem getirilmeye çalışılsa daha faydalı olur kanaatindeyim.
  • öncelikle şunu sölemek istiyorum yapılan şeyim götüsü olmaz yalnız şimdiye kadar atılan mesajlara göre yapıldı ise bu uygulama ben tam okuyamadım kusura bakmayın gerekli gereksiz mesaj atanlar vardı sırf iş olsun die şimdiye kadar onların durumu ne oldu onlarda aynı şekilde ödüllendirildimi.buna örnekte verebilirim hatta bu topiğede yazmış ben kendimi bildim bileli bu forumda 4 tekerkeli bişiler satmaya çalışıyor
    ayrıca kardeş beni şikayette edebilirsin ama gerçek bu
  • yazılanları ve tavsiyeleri okuyamadım ama ilan verenlerin bence rütbe alması daha mantıklı olur gibime geliyo.2. elin rütbeye yardımı sadece ilan sayısı olmalı.yada mesaj sayısı gibi kaç ilan açmış diye bi yazı daha olursa en azından kişinin neler yaptığı ortaya çıkar.

ikinci el
    mesajı:150
    ilanı:50

gibi yazılabilir.sonuçta burda güven önemli.kişinin ne amaçla burda olduğu bilinmeli.rütbe gene verilsin.valla bu arada yüzbaşı olmuşum güzel oldu.
  • komserim iyi düşünülmüş bi uygulama, biraz geç ama olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.