Şimdi Ara

__ 2. ele özel rütbe düzenlemesi __ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce birisi ilan vermiş ve peşinden sohbet ortamı oluşuyor ve bunu yapan kiside Binbaşı demekki bazıları gereksiz pos kayarak Binbaşı olmuş anlamına geliyor olunca ne oluyor onuda cözemedim
  • Çok sık bir şekilde "PM attım" mesajı görünüyor forumda. Madem arkadaşlar ayrıca belirtmek istiyorlar PM attıklarını, ancak bunun mesaj olarak sayılmasını da istemiyoruz o zaman bazı forumlardaki "teşekkür botu" gibi bir PM botu bulunabilir. Kişi ona tıkladığında ilanda mesaj gibi "şu kişi pm atmıştır" diye bir yazı eklenebilir ve ilanı üst sıraya taşır ancak bu herhangi bir kullanıcıya mesaj sayısı olarak eklenmez.

İlan 
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    Mesaj/Yorum
    .
    "Miharbi PM atmıştır"
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    .
    .
    "AliVeli PM atmıştır"
    "Hasan Hüseyin PM atmıştır"
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    .

gibi bir görünüm olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miharbi -- 5 Aralık 2006; 3:57:24 >
  • Akıllıca. Teşkkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FcbAYERN

az önce birisi ilan vermiş ve peşinden sohbet ortamı oluşuyor ve bunu yapan kiside Binbaşı demekki bazıları gereksiz pos kayarak Binbaşı olmuş anlamına geliyor olunca ne oluyor onuda cözemedim

Sanırım yeni bir uygulamayla İkinci el de mesaj sayısının artması ilan açmak ile artıyor. Altına yazılan yorumlarda artmıyor gibi gördüm. Doğru mudur? Kimin aktif satış yaptığını görmek için güzel bir uygulama olabilir post kasma olayını bir ölçüde azaltır ama fake ilanlar çoğalabilir.
  • pm botu aslında mantıklı fakat bu haliyle bile iyi çalışma teşekkür ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomic

quote:

Orjinalden alıntı: FcbAYERN

az önce birisi ilan vermiş ve peşinden sohbet ortamı oluşuyor ve bunu yapan kiside Binbaşı demekki bazıları gereksiz pos kayarak Binbaşı olmuş anlamına geliyor olunca ne oluyor onuda cözemedim

Sanırım yeni bir uygulamayla İkinci el de mesaj sayısının artması ilan açmak ile artıyor. Altına yazılan yorumlarda artmıyor gibi gördüm. Doğru mudur? Kimin aktif satış yaptığını görmek için güzel bir uygulama olabilir post kasma olayını bir ölçüde azaltır ama fake ilanlar çoğalabilir.

Bende böyle olduğunu düşünüyorum. Ancak bu durumda her gün aynı ilanı tekrar açarak mesaj sayısı artışı planlayan arkadaşlar olacaktır. Bunların önüne geçmek için bir ilanın tekrar açılması için bir kaç gün yada bir hafta gibi bir zaman sınırı getirilmesi şarttır. Ayrıca şimdiye kadar atılan mesajların da incelenmesi ve ilan sahibi olmayan mesajların rütbelerden düşürülmesi gereklidir. Tabi bunu yaparken bazı ilan sahiplerinin aynı ilanı her gün ısıtıp ısıtıp yeniden açmış oldukları çok kolaylıkla görülebileceği için yine haksız bir ortam oluşacaktır ancak inşallah bir yolunu bulup düzeltirler (1 haftada aynı ilanlardan sadece 1ini mesaj saymak gibi)

Ayrıca eski sistem de uygulanabilecek bir güncel botu fikrim de var. Bu da yukarıdaki bota benzer çalışacak ve sadece ilan sahibi tarafından belli aralıklarla (günde 1 kere mesela) kullanılabilecek. Mesaj sayısına eklenmeyecek ama ilanı yukarıya taşıyacak.

--------------------------------------------------------------------- 
    İlan
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    "Miharbi PM atmıştır"
    Mesaj/Yorum
    .
    "İlan güncellenmiştir: 01.01.2006"
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    .
    .
    "İlan güncellenmiştir: 05.01.2006"
    "AliVeli PM atmıştır"
    "İlan güncellenmiştir: 06.01.2006"
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    .
    "HasanHüseyin PM atmıştır"

• Bence de çok güzel olmuş. Hadi hayırlısı...
  • çok yerinde bir karar olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazkedicik

Bence 2. el için rütbe bir sınıflandırma veya güvenirlilik kıstası olmamalı. Sonuçta işin içinde para olduğu müddetçe kimseye güvenmem. Herkes parası dahilinde hareket eder.

Sadece şuna değinmek istiyorum. Farzı misal kendimi baz alacak olursam forumda fazla aktif olmayı sevmiyorum. İhtiyacım olanı pm yolu ile giderme amacındayımdır. 2. el forumunu çeşitli başlıklara ayırmışlar sağolsunlar. İşlemciler, boardlar, ramler, ekran kartları falan fişman diye. Ama görüyorum ki ister Binbaşı, Yarbay olsun isterseniz Er olsun bir çok kullanıcı hem ilgili alanlarda ilanlarını ayrı ayrı veriyorlar, hem de tek bir topic altında bütün ürünlerini yeniden listeleyerek bir anda 4-5 başlıkla satışa çıkıyorlar. Benim kanaatimce bu bir terbiyesizlik ve kendi akıllarınca bir uyanıklıktır. Öncelikle bu tarz davranışlara bir önlem getirilmeye çalışılsa daha faydalı olur kanaatindeyim.

O TARZ İLANKAR VERENLER 24 SAAT KURALI İHLALİNDEN 4 GÜN CEZA ALIYORLAR Kİ KURALLARA DA BAKICAK OLURSANIZ YASAK OLDUĞUNU GÖREBİLİRSİNİZ

• Bu uygulamadan sonra 2. el postum sabit kalmaya başladı(402). Farketmem de biraz zor oldu gereksiz mesaj yazmamak zorunda olunca.

Pek sorun değil ama çözülse iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Bu uygulamadan sonra 2. el postum sabit kalmaya başladı(402). Farketmem de biraz zor oldu gereksiz mesaj yazmamak zorunda olunca.

Pek sorun değil ama çözülse iyi olur.

şu an için sayaçlar sabitlendi,
    yeni bir sistem uygulamaya koyuyoruz ve bu geçici aksaklıktan dolayı özür diliyoruz
  • Walla bencede iyi olmuş birdenbire erden teğmen oluvermişim :) ama gerekliydi bencede oturup rütbe almak için dolaşamazdım bazılarının işi sadece 2.el diğer bölümlere vaktimiz yok...
  • güzel uygulama. İnşallah yararlı olur. Hem bu şekilde kime güvenip güvenmeyeceğimizi de kolay anlarız.
  • İyi Bir Uygulama.Düşünenlee

Teşekkür Ederim
  • çok iyi bir uygulama olmuş arkadaşlar , hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

Çok sık bir şekilde "PM attım" mesajı görünüyor forumda. Madem arkadaşlar ayrıca belirtmek istiyorlar PM attıklarını, ancak bunun mesaj olarak sayılmasını da istemiyoruz o zaman bazı forumlardaki "teşekkür botu" gibi bir PM botu bulunabilir. Kişi ona tıkladığında ilanda mesaj gibi "şu kişi pm atmıştır" diye bir yazı eklenebilir ve ilanı üst sıraya taşır ancak bu herhangi bir kullanıcıya mesaj sayısı olarak eklenmez.

İlan 
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    Mesaj/Yorum
    .
    "Miharbi PM atmıştır"
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    .
    .
    "AliVeli PM atmıştır"
    "Hasan Hüseyin PM atmıştır"
    Mesaj/Yorum
    .
    .
    .

gibi bir görünüm olabilir

Çok güzel bir öneri bu ve gereksiz şekildede pm attım pm gibi şeylerde yazılmaz bu sadece uygulamaya geçilir inşallah

• TÜM DH KULLANICILARINA HAYIRLI OLSUN , SAYFALARIN KİRLENMESİ BİR NEBZE OLSUN AZALIR UMUDUYLA.
  • takdir ettim valla sizi
  • güzel uygulama olmuş
  • hayırlı olsun
    iyi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.