Şimdi Ara

2 gardrop arasında kalite farkı çok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler içinizde belki mobilyacı vardır şu dolabı kaça yaptırabilirm.Derinlik 51cm diyor burada gömlekleri ve kaban mont falan düz şekilde alır mı?

Eşyalar rahat düz bir şekilde sığıyor,bu 51 cm de yanlamasına mı durur acaba.Hepsiburada ya baktım ama 44-47 cm derinlik falan hiç olmaz.

Bez dolap falan mı alsak idarelik ne yapsak acaba,önerirmisiniz.

NOVADO GARDIROP 130 CM DERİNLİK 51 CM (EVDEKİ GARDROPUN DERİNLİĞİNİ ÖLÇTÜM 57-59 CM FALAN)

http://www.vivense.com/yatak-odasi-mobilyalari/yatak-odasi-takimlari/gardirop-ve-dolap/novado-gardirop-130-cm-modeli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 15 Ekim 2016; 17:40:48 >

• Beyler F/P bir ürün arıyorum,şu ikisi arasında kalite farkı çok mudur,yada önerebileceğiniz mobilya fırsatı var mı?

Metalia Novado 4 Kapı 2 Çekmeceli Gardırop 270 tl
    http://www.hepsiburada.com/metalia-novado-4-kapi-2-cekmeceli-gardirop-p-MBMETGM070

Adore 4 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop 329 tl
    https://www.adoremobilya.com/4-kapili-2-cekmeceli-gardirop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 15 Ekim 2016; 17:48:38 >

• up
  • İkisi aradında hiç bir fark yok. İkisi de melamin. İkisi de elbise dolabında en önemli olgu olan 60 cm derinlik standardını karşılamıyor.
    Gardrobun yüksekliği, ceket ve gömlekler için en az 110 cm; manto ve elbiseler için en az 160 cm ; derinliği ise en az 60 cm olmalı. İkisi arasında temel işlevler ve kalite açısından pek bir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 50 cm iç derinliğ varmış adore olanı 280 tl ye aldım,bakalım inşallah üzmez bizi. Diğerini alacaktım ama hepsiburada attığım mesaja dönüş yapmadı,2-3 hafta kargo süreci çok uzun, o yüzden adore aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 20 Ekim 2016; 17:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Teşekkürler 50 cm iç derinliğ varmış adore olanı 280 tl ye aldım,bakalım inşallah üzmez bizi. Diğerini alacaktım ama hepsiburada attığım mesaja dönüş yapmadı,2-3 hafta kargo süreci çok uzun, o yüzden adore aldım.

Dostum hayırlı olsun nasıl dolap memnun musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19sng19 kullanıcısına yanıt
    Sağol. Evet memnunum. Fiyatı ben daha uyguna aldığım için tercih ettim .279 falandı galiba.Hepsi buradada satılan benzeri dolaplarda var ,onlar daha ucuz ama arasında fark olduğunu sanmıyorum. Suntalem , çekmeceler mdf sanırım,arka kontarplak kalın sayılır ,tamamı kalın tahta değil yani.İşimi rahat görüyor genişliği iyi gömlekler falan rahat sığdı.Genişlik bunun altında olmamamlı bence.Diğer yönden malzemeler iyi sayıır fakat kargoda sıkıntı oluyor,özen göstermiyorlar.Mutfak dolabıda almıştım kenarları vuruk ezikti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.