Bildirim
2 GB RAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bütce nedir arkadaşım..
ama GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 172 USD+KDV
VERITECH - 1 GB DDR2 800x2 126 USD+KDV olabilir.. -
corsair ram lerde güzel..2*1 Gb ..ama bütçen ne ???quote:
Orijinalden alıntı: Yiğit_1903
bütce nedir arkadaşım..
ama GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 172 USD+KDV
VERITECH - 1 GB DDR2 800x2 126 USD+KDV olabilir.. -
corsairquote:
Orijinalden alıntı: lpark
corsair ram lerde güzel..2*1 Gb ..ama bütçen ne ???
Alıntıları Göster -
Kingston 1Gb 667 Mhzquote:
Orijinalden alıntı: Gakko$
corsair
Alıntıları Göster
zaten diğer arkadaşların dediğide aynı ama Kingston a karşı hep bi sempatim olmuştur. Hiç Bozulmadığından olsa gerek.
"Veritech,Multimedya" Bu 2 markaya kesinlikle Önermem!
-
bütcem valla su an 170 var ama gerisini tamamlicamquote:
Orijinalden alıntı: Arda
Kingston 1Gb 667 Mhz
zaten diğer arkadaşların dediğide aynı ama Kingston a karşı hep bi sempatim olmuştur. Hiç Bozulmadığından olsa gerek.
"Veritech,Multimedya" Bu 2 markaya kesinlikle Önermem!
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: B-o-o-G-e-Y-M-a-N
arkadaslar ben 1+1=2gb ram almayi düsünüyorumda hangi marka ve ne özellikte alayim acil lazim vede hangi marka yardimci olursaniz sevinirim
hocam ram al iyidir de nasıl bir ram istiyorsun oc yapaack mısın yoksa takınca stabil olarak calıssın yeter mi. kullanım amacını ve sistemini belirtirsen daha iyi olur. -
anakartın ne ?quote:
Orijinalden alıntı: BeniAdemquote:
arkadaslar ben 1+1=2gb ram almayi düsünüyorumda hangi marka ve ne özellikte alayim acil lazim vede hangi marka yardimci olursaniz sevinirim
hocam ram al iyidir de nasıl bir ram istiyorsun oc yapaack mısın yoksa takınca stabil olarak calıssın yeter mi. kullanım amacını ve sistemini belirtirsen daha iyi olur.
ona göre yorum yapılmalı bence..kaç MHz lik ram alacan...
-
ya arkdaşlar bu dual ram ile diğer ramlerin ne farkı varquote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
anakartın ne ?
ona göre yorum yapılmalı bence..kaç MHz lik ram alacan...
Alıntıları Göster
örneğin bnde 1gb 2 tane kingston var ama dual mi değilmi bilimorm bi açıklarsanız sevinirim -
quote:
dostum anakartının özelliklerini bilmeden sana yardımcı olunamaz, ama ddr2 800 desteği varsa ya geil yada kinghston derim -
Arkadaşlar yeni konu açmamak için bu konuda devam etmek istedim.quote:
Orijinalden alıntı: muratsen87quote:
dostum anakartının özelliklerini bilmeden sana yardımcı olunamaz, ama ddr2 800 desteği varsa ya geil yada kinghston derim
2*512 Kingston 533mhz ddr2 ram'im var. Geçen gün nette fiyatlara bakınca şaşırdım fiyatlar epey düşmüş.
Bende bu 2 ram i satıp yerine 2*1 667 mhz ram almak istiyorum. Bazı arkadaşlar 130$+ kdv ye 2*1 800mhz ramlar var demiş, ama o ramler ne kadar kaliteli?
Şu ana kadar Kingston'da hiç sorun yaşamadım, ama farklı bir marka alırsam Knigston kadar performans alır mıyım?
O.C yapmayacağım, bunu belirteyim...
Sadece oyun oynamak için düşünüyorum...
Anakartım Asus P5LD-2 , 800mhz ram leri destekler mi?
-
ben 1 hafta önce VERITECH - 1GBDDR800- 1 GB, 800 MHz, DDR II 2 adet aldım okuma yazma ve gecikme değerleri orta seviye henüz oc yapmadımquote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
Arkadaşlar yeni konu açmamak için bu konuda devam etmek istedim.
2*512 Kingston 533mhz ddr2 ram'im var. Geçen gün nette fiyatlara bakınca şaşırdım fiyatlar epey düşmüş.
Bende bu 2 ram i satıp yerine 2*1 667 mhz ram almak istiyorum. Bazı arkadaşlar 130$+ kdv ye 2*1 800mhz ramlar var demiş, ama o ramler ne kadar kaliteli?
Şu ana kadar Kingston'da hiç sorun yaşamadım, ama farklı bir marka alırsam Knigston kadar performans alır mıyım?
O.C yapmayacağım, bunu belirteyim...
Sadece oyun oynamak için düşünüyorum...
Anakartım Asus P5LD-2 , 800mhz ram leri destekler mi?
Alıntıları Göster
fiyatıda bakın görün inanamıcaksınız çok düştü çok
http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=44430&idCategory=393&topnavCategory=632
-
şimdi benim anakart 800mhz i destekler mi? Asus P5LD-2quote:
Orijinalden alıntı: impossible
ben 1 hafta önce VERITECH - 1GBDDR800- 1 GB, 800 MHz, DDR II 2 adet aldım okuma yazma ve gecikme değerleri orta seviye henüz oc yapmadım
fiyatıda bakın görün inanamıcaksınız çok düştü çok
http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=44430&idCategory=393&topnavCategory=632
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
şimdi benim anakart 800mhz i destekler mi? Asus P5LD-2
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MegaWolt38
Maalesef hocam 667mhz destekler -
VERITECH - 1GBDDR800- 1 GB, 800 MHz ramlerin oc potansiyelini gördükten sonra marka ramlerden nefret etmeye başladım (özellikle şimdi kullandığım geel 1000 mhz ramler gibi) bu rame verdiğim paraya acıdım şimdi veritechleri 800 mhz den 1045 mhz çalıştırabildim everst programında ortalığı dağıttı tavsiye olunur bu fiyata daha iyisi şamda kayısıquote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİSTquote:
Orjinalden alıntı: MegaWolt38
Maalesef hocam 667mhz destekler
Alıntıları Göster
-
ben de veritech 2*1gb çiftimi 980mhz ye timingleri elleşmeden çikarabildim. cpu daha gitse ramler de gider saniyorum, 1ghz üstüne. bu ramler 52 dolara muhteşem.quote:
Orijinalden alıntı: impossible
VERITECH - 1GBDDR800- 1 GB, 800 MHz ramlerin oc potansiyelini gördükten sonra marka ramlerden nefret etmeye başladım (özellikle şimdi kullandığım geel 1000 mhz ramler gibi) bu rame verdiğim paraya acıdım şimdi veritechleri 800 mhz den 1045 mhz çalıştırabildim everst programında ortalığı dağıttı tavsiye olunur bu fiyata daha iyisi şamda kayısı
Alıntıları Göster
-
bu OC nedemek ne ise yariyor ve nasil yapiliyor bilen biri varsa lutfen aciklasin bendede laptop var cok iyi bir laptop degil zaten. Bende yeni pc kurmak istiyorum pcye olan merakim iyice artti.Bu ocyi aciklarsaniz cok sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: BeniAdemquote:
hocam ram al iyidir de nasıl bir ram istiyorsun oc yapaack mısın yoksa takınca stabil olarak calıssın yeter mi. kullanım amacını ve sistemini belirtirsen daha iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: haspko39
quote:
hocam ram al iyidir de nasıl ram istiyorsun oc yapaack mısın yoksa takınca stabil olarak calıssın yeter mi. kullanım amacını ve sistemini belirtirsen daha iyi olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: insomnia1985
bu OC nedemek ne ise yariyor ve nasil yapiliyor bilen biri varsa lutfen aciklasin bendede laptop var cok iyi bir laptop degil zaten. Bende yeni pc kurmak istiyorum pcye olan merakim iyice artti.Bu ocyi aciklarsaniz cok sevinirim
quote:
quote:
hocam ram al iyidir de nasıl ram istiyorsun oc yapaack mısın yoksa takınca stabil olarak calıssın yeter mi. kullanım amacını ve sistemini belirtirsen daha iyi olur.
Alıntıları Göster
en kaba tabiriyle aldığın bi işlemcininin hızını arttırmak.quote:
Orjinalden alıntı: insomnia1985
bu OC nedemek ne ise yariyor ve nasil yapiliyor bilen biri varsa lutfen aciklasin bendede laptop var cok iyi bir laptop degil zaten. Bende yeni pc kurmak istiyorum pcye olan merakim iyice artti.Bu ocyi aciklarsaniz cok sevinirim
quote:
quote:
böylece bi üst modellerine bi tomar para bayılmadan onların performansını yakalamak.hatta geçmek.
oyalayıcı-uğraştırıcı güzel bi hastalık.
ama bilinçsizce yapılırsa sonu hüsranla bitebilir......
-
uzunca da böyle :quote:
Orijinalden alıntı: metin abi
quote:
quote:
böylece bi üst modellerine bi tomar para bayılmadan onların performansını yakalamak.hatta geçmek.
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/forumid_18/tt.htm
-
peki ben benim laptopun islemcisini nasil hizlandirabilirim hp celeron 2.8 192 mb ram var yardimci olursaniz cok sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: metin abi
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: metin abi
quote:
quote:
Benzer içerikler
- sodımm ram nedir
- windows 7 hızlandırma
- patriot ram alınır mı
- corsair garanti sorgulama
- ram cl değeri öğrenme
- camm2 ram
- lpddr5 nedir
- telefonda ram ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X