Şimdi Ara

2 Gb RAMI NEDEN 1 Gb GÖSTERİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KASA DA TAKILI OLAN ANAKARTIM VE RAM AŞAGIDA YAZDIM SORUNUM İSE 2 Gb RAMI NEDEN 1 Gb GÖSTERİYOR Bİ ÇÖZÜM YOLU VARMI VARSA NEDİR ve uyumlumudur ekran kartımı da yazıyorum

bunları vatan computer den aldım faturamda yazanın aynısını yazıyorum aşagıya

ANAKARTIM : P43 Neo DDR2 1066MHz 1600FSB

RAMLARIM : 2 Gb (2*1) Kit 1066MHz Ftatalltv ddr2 pc 8500

EKRAN KARTIM : 9500GT DDR2 512Mb 128 Bit

UYUMLU OLUP OLMADIKLARI HAKKINDA DA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

• Arkadaşım neden aynı konudan 3 tane açıyorsun.Görüyoruz heralde kör değiliz..Yardım eden çıkacaktır elbet.
  • büyük bi ihtimal ram ile anakart arasında uyumsuzluk vardır tekrar kontrol et dostum yada ramlari tek tek farklı sltotlarda dene
  • laptop mı ?
  • 9000 serisinin bir çok ekran kartı ram den kullandığı için 1 gb ram in gözükmez bu bir sorun değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Arkadaşım neden aynı konudan 3 tane açıyorsun.Görüyoruz heralde kör değiliz..Yardım eden çıkacaktır elbet.

fare sogolsun 4 bastı bı tıklamada 2 konu actı ama degiştirecem yarın fareyi haklısın ama kasti yapmadım ordada ben haklıyım faremi dövmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: heydude!

9000 serisinin bir çok ekran kartı ram den kullandığı için 1 gb ram in gözükmez bu bir sorun değildir

1 gb fazla degılmı ekran kartı ıcın konuyu acmammın sebbı pc cok yavaş panda da tarattım CA Internet Security Suite tarattım genede hızlı degil agır yani ama teşşekkürler bir de cvp için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxiicaN

büyük bi ihtimal ram ile anakart arasında uyumsuzluk vardır tekrar kontrol et dostum yada ramlari tek tek farklı sltotlarda dene

ramlarda uyumsuzluk derken vatandan aldım ve zaten 2 tane veriyorlar ddr2 isteyince anakarta uyumlu ama uymuyormu nedense dedigim gibi göstermiyor diger anakartımdada aynısı şekilde idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

laptop mı ?

masaüstü
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_arikan_22

KASA DA TAKILI OLAN ANAKARTIM VE RAM AŞAGIDA YAZDIM SORUNUM İSE 2 Gb RAMI NEDEN 1 Gb GÖSTERİYOR Bİ ÇÖZÜM YOLU VARMI VARSA NEDİR ve uyumlumudur ekran kartımı da yazıyorum

bunları vatan computer den aldım faturamda yazanın aynısını yazıyorum aşagıya

EKRAN KARTIM : 9500GT DDR2 512Mb 128 Bit

UYUMLU OLUP OLMADIKLARI HAKKINDA DA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

BİRDE PC AÇILIŞTA 512 YAZIYOR RAM DEGERİ OLARAK GÖSTERİYOR RAM SLOTLARINI DEGİŞTİRDİM
    AMA BİLGİSAYIMDAN ÖZELLİKLERE TIKLAYINCA 2 GB OLDU ÖNCEDEN 1 GB TI ŞİMDİ DÜZELDİ AMA DOS EKRANINDA PC ACILIRKEN 512 OLARAK OKUYOR BİOS AYARI FELAN VARSA ANAKARTIM MSI MARKA YUKARIDA YAZIYOR

• ¿¿¿ Yazı benim tarafımdan silinmiştir Kasap1988

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGa21sk -- 4 Temmuz 2009; 0:46:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasap1988

murat_arikan_22, arkadaşım kulandığınız 2 ram aynı mı?

evet vatatn computer den aldım anakarta uyumlu dedıler

ramlarımın ikisi de aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_arikan_22

BİRDE PC AÇILIŞTA 512 YAZIYOR RAM DEGERİ OLARAK GÖSTERİYOR RAM SLOTLARINI DEGİŞTİRDİM
    AMA BİLGİSAYIMDAN ÖZELLİKLERE TIKLAYINCA 2 GB OLDU ÖNCEDEN 1 GB TI ŞİMDİ DÜZELDİ AMA DOS EKRANINDA PC ACILIRKEN 512 OLARAK OKUYOR BİOS AYARI FELAN VARSA ANAKARTIM MSI MARKA YUKARIDA YAZIYOR

Açılışta gördüğün 512MB Ram değeri ekran kartının ram değeridir. Kafaya takılacak birşey değil.
    Kısaca ekran kartın 512MB'lık. Sende açılışta onu görüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansarikok

quote:

Açılışta gördüğün 512MB Ram değeri ekran kartının ram değeridir. Kafaya takılacak birşey değil.

4 Temmuz 2009;

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

Orijinalden alıntı: ozansarikok

quote:

4 Temmuz 2009;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.