Şimdi Ara

2 GB SD KARTIMA FORMAT ATMADAN RESİMLERİ NASIL KURTARABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba panasonic fs3 fotoğraf makinamda sd kartına kaydettiğim fotoğraflara bakmak için başka makinaya taktım...ama taktığım makinanın megapikseli düşük olduğundan resimler görünmedi daha sonra sd kartı kendi makinama taktığımda resimlere ulaşamadım...resim makinamda kulanabilmem için format atma uyarısı çıktı ...kartı pc ye taktığımdada aynı sorunu yaşadım format istiyor ...format atmadan resimleri kurtarmam mümkünmü veya format attıktan sonra kurtarabilirmiyim..recuva kurtarma programını denedim ama ordada format atmamı istiyor..cevap bekliyorum teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 27 Kasım 2010; 22:47:43 >

• sakın formatlamayın .
    windows ta SD kartınıza sağ tıklamaya çalışın , bu olursa özellikler deyin ve şimdi denetle yapın ,
    dosya sistemi hatalarını otomatik düzelt deyin ,
    sonra herhangibir undelete proğramı ile jpg lerinizi kurtarın .
    bu işlemler bir bilgisayarda olmuyorsa SD kartınızı başka bilgisayara takıp deneyin.
    umarım kurtulur .
  • pm attım
  • ayni problemi bende yasiyorum internette cozum ararken sitenizle tanistim 2 gb sdkartimi formatlamami istiyor Nikon Coolpix marka makinem ayrica bilgisayardada ayni formatlama islemini yapmam istiyor kart nasil kurtarabilirim fotograflarimi yardimci olursaniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.