Şimdi Ara

2 gün 14 er saatten tyt fizik bitirme challenge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde karekök tyt fizik var elektrik akımı ve fizik bilimine giriş i bitirdim
    Cuma Cumartesi evdeyim full tyt fizik denicem
    Youtube 'de Benim Hocam isimli youtube kanalından video izleyeceğim 30 video var toplam 15 saat falan videoların uzunluğu.Hızı 1.5 a alıp anladığım yerleri sardırarak geçeceğim.Kitap 360 sayfa bakalım kaça kadar gelebileceğim.
    Başlangıç
    18.01.2019
    Bitiş
    19.01.2019
    Süre : 48 saat
    Hortlatın arkadaşlar cuma ve cumartesi akşamları son durumları yazarım
    Fizik tyt temelim iyi değil başarabilirsem birçok insana umut olabilirim diye düşünüyorum

• kaanatimce bir moka yaramayacak uygulamadır. Optik, dalgalar ve elektrik gibi köklü konuları kısa sürede bitirmeye çalışmak, bitirdiğini ''zannetmek'' ten öte gidememektir gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 18 Ocak 2019; 0:13:8 >
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Elektrik bitti optik temelim var
  • Sağlıklı değil.Beyne kısa sürede o kadar bilgi zarar verir beyin almaz bence.
  • Peki 4 güne falan yaysam
  • 2 gunde bitirince eline ne gececek? 3 ay boyunca "KonuLaRiM bittİ biTirMeYen 20k unutSuN" diye gezecek misin? Ne yani olayi 2 gunde bitirmenin. 2 haftada bitirince ne kaybediyorsun
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladyuss

Zamanı

Boyle hizlica bitirmek konulari cok grreksiz bana kalirsa. Cok cabuk unutuyorsun. Bu sefer de geriye donup tekrar ugrasman gerekebiliyor.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Dediğinize katılıyorum 2 gün çok az bir süre bitirilse bile tam olarak pekişmez onun yerine tyt-ayt fizik bir götürülürse daha mantıklı olur diye düşünüyorum zaten elektrik manyetizma dalgalar filan direkt ayt ile bağlantısı olan konular yani tyt -ayt fizik 2 haftada bitirilirse daha sağlıklı olur arkadaşı da anlayabiliyorum 5 ay kaldı kısa bir süre fakat 2 hafta komple fizik için gözden çıkarılabilir bence
  • hnn

Ben bi ayda ygs yapmıştım galiba

Bilfen ygs fizik sb alıp onu bitiemiştim

Sabah Kahve dünyasında bile tek başıma çözmüştüm

Güzel zamanlardı
  • başlamadan önce bir denemedeki fizik sorularını çözüp kaç net yaptığınıza baksaydınız 2 günün sonunda bir fizik denemesi daha çözüp gelişmeyi daha net görebilirdin gibi geliyor.

temelin varsa olurda yoksa o iş olmaz gibi ha 2 günde izlersin 15 saatlik videoyu,kitaptan çözersin soruları ama ne kadar kalıcı olur bilmem.
  • Anılarım canlandı. Bende zamanında YGS-LYS kimya konularını 1 haftada bitirmiş süre gelen 2 hafta boyunca en fazla 2-3 yanlış ile testleri tamamlardım. Sonra ne mi oldu aradan belirli bir süre geçtiği için Kimya'dan beklentimi karşılamayacak bir net ve şu anda hiç hatırlamadığım bir ders olarak üniversite eğitimime devam ediyorum. Matematik, Fizik, Biyoloji öyle mi? Candır onlar severim onları sık sık ilişkili herhangi bir konuda aklıma gelir ve bu bilinç sayesinde büyük bir keyif alırım. Öyle 2 günde şunu bitiriyorum gibi bir düşünceniz asla olmasın. Özellikle mühendislik okuyacaksanız bu tarz bir girişimi sakın ha matematik, fizik, kimya ve geometri de yapmayın. Çünkü kitap, defter, notlar, formüller açık sınava girip kalıyorsunuz. Test çözmeye benzemiyorlar

• İkinci mezun yılımda bazı sebeplerden nerdeyse yılbası calısmaya baslamıstım ve fizikten kısa zamanda dersaneye yetismek icin cok konu bitirmistim. Sınavda hızlıca bitirdiğim coğu konuyu yapamadım cünkü unutmustum. Bi kere basta hevesli baslasan bile 6 saate kalmaz sıkılacaksın. Sıkıldığın bir fizik dersini anlamak, kavramak cok güc. İnsanlar fiziğe özellikle zaman ayırıp bosuna mı bu kadar zamandır fiziği bitiremedi? (Bitiren arkadasların da çoğunluğu iki günde bitirmemistir herhalde.)
  • 2 senenin konusunu 2 günde nasıl bitireceksin
  • Madde ve özellikleri bitti kaldı 13 konu
  • Edit : Fizikten sıkıldım başka derse geçtim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.