Arkadaşlar 2 gündür modemi kuramıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Nerede hata yapıyorum.Sistem Windows Xp..Turk telekomu aradım,hattım açık. Yeşil ışıkta yanıyor ama hata veriyor.(hata 678.karşı bilg.cevap vermiyor) kuruluştaki ayarlarım: Driver:Wan driver PPPoE LLC Seçilecek(bilgisayarım->donanım->aygıt yöneticisi->ağ bağdaştırıcıları->adsl modem e çift tıkla-> gelişmiş->framingten değer olarak LLC yi seç. Sorular:PppoeFrameSize ne olacak Modulation aşağıdakilerden hangisi olacak: T1.413-G.Lite- G.DMT- Multimode- Alcatel Annex-B VPI=8 olacak VCI=35 olacak sonra ağ bağlantıları-> Yeni Bağlantı Oluştur -> Internet'e Bağlan ->Bağlantımı Ben Ayarlayayım -> Kullanıcı Adı Ve Parolası Gerektiren Geniş Bantlı Bağlantı -> Iss adı: kullanıcı adı:kendi adımız@ttnet parola:123456 sonra bağlantıya çift tıkla->özelliklere çift tıkla->ağ iletişimi->internet ilrtişim kuralları(TCP/IP) altındaki özelliklere tıkla -<aşağıdaki dns adreslerini kullan Yeğlenen DNS sunucusu: 212.156.4.4 ve İkincil DNS sunucusu: 212.156.4.20 ip adresi almak için ise başlat-komut istemi ni tıkla c:/ dizinine ipconfig yaz ve enter la verilen ip adresini aşağıdaki ip adresini kullan kısmına yaz ayrıca istenirse Seçenekler kısmında Ad, Parola sertifika gibi bilgileri iste tıkını kaldırın. Şimdi bağlantıya iki kere tıkladığınızda Bağlan demenize gerek kalmadan otomatik bağlanacaktır.+ Bu bağlantıyı başlangıca at bu şekilde her açılışta otomatik açılır.
[stmd]
Modemin markası ne? Parola genelde 7 haneli olur, 1234567yi bir dene... Bağlantıyı görüyosa ya kullanıcı ismi yanlıştır ya da parola yanlıştır...IP adreslerini de otomatik olarak ayarlat... Byle bir dene, olmazsa modemin markasını söyle başka tavsiyeler vereyim..