Şimdi Ara

2 hafta önce Annem vefat etti :( (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
444
Cevap
8
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
524 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olur inşallah.
    Benim annem de yoğun bakımda. 15 Mart Pazar günü durduk yere kalbi duruyor. Ambulans çağrılıyor ama 15 dakika boyunca beyne oksijen gitmemiş. 12 gündür hastanede yoğun bakımda uyuyor. Uyandırmaya çalışıyorlar o da olmuyor. Uyansa bile beyninde hasar olabilir diyolar.
    Net bir bilgi de alamıyoruz. Çünkü uyanmadan hiç bir şey belli olmaz diyor.
    Bunun haricinde yoğun bakımı geçtim, hastaneye ziyaretçiyi bırak, hasta bile kabul etmiyorlar virüsten dolayı.
    Anneme üzülen dedem, iki gün önce kalp krizinden vefat etti.
    Kız kardeşim MS hastası, oldukça moralli olması lazım, ne kadar olabiliyor belli değil.
    Babam çok üzüldü, yüksek tansiyon olmaya başladı.
    Zaten Malatya'da olduğumuz için depremden yeni çıktık.
    Bende şehir değiştirip yeni bir işe başlayacaktım ama bunlar olunca ertelemek zorunda kaldım ve haklı olarak başka birini işe aldılar.
    Off
    Kimseye bu şekilde anlatamıyordum, şimdi başlığı tesadüfen görünce yazdım.
    Allah sonumuzu hayır etsin.
    Her ne kadar bize yanlış gelen konuşmaları, hareketleri filan olsa da anne-babanizin kıymetini sağlıkları yerindeyken bilin lütfen. Yarın ne olacağı belli değil ve ömür boyu pişmanlık yaşamak eminim dünyanın en berbat duygusudur.

Edit; 28 Mart cumartesi saat 00:05'te kaybettik. Söz uçar yazı kalır diyerek buraya ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 28 Mart 2020; 17:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 kez okudum, her okuyuşumda gözlerimden yaşlar geldi. Bitirdin bizi dostum. ALLAH rahmet eylesin, mekani cennet olsun inşAllah, topraklar sıkmasın annemizi.
  • Abi başınız sağolsun. Yaşadıklarını hissederek okudum çok üzüldüm. Normal hayata dönmen zor olur ama anneniz de güçlü olmanızı isterdi tahminimce. Onun üzülmemesi için hayata sarılın.

• Allah rahmet eğlesin bende kuzenimi kaybettim trafik kazasında
  • Başınız sağolsun

• sıkıntıya girdim akşam akşam gene

• Başınız sağ olsun. Allah sabır versin sizlere.
  • başın sağolsun
    Allah sabır versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.
    Son 5 yıldır çok korkarım bazen cebimde para olmaz ya ailemden biri ölür'de cenazesini kaldıramaz mahcup olursam diye.
    ölüm bu kime ne zaman nerede gelecek Allah bilir son 5 yıldır kendimi alıştırmaya başladım.
    Artık babam olsun anam olsun kagva ve onları üzmemek için susuyorum haklı bile olsam çünkü son anda pişman ve keşke ile kalan ömrümü yaşamak istemiyorum.
    hayat her zaman sor sevdiklerinizi vakit varken sevin ,af dileyin affetin.
  • berden kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, umarım anneniz en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Konu sahibi arkadaşın da annesinin huzur içinde yatmasını diliyorum. Konuyu okurken çok fazla duygulandım, bir kez daha değerlerini anladım. Üniversitenin bu dönem kapatılması ile onlarla daha uzun süre yaşayabileceğim, umarım kalplerini kırmam.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun...

• Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun kardeşim.

• kortekes kullanıcısına yanıt
    Allahümme Amin.
  • Allah-u Teale Rahmet etsin hocam, sizlere de Allah'tan sabır ve metanet dilerim. Annenizin mekanı Cennet olsun İnşAllah. Allah-u Teale vefat etmiş tüm annelerimize Rahmet etsin, mekanları Cennet olsun, hayatta olanlara da hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin, Allahümme Amin.
  • Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin kardeşim. Rabb'im annenizi cennetiyle müjdelesin inşaallah.
  • Yazdığın her şeyi 22 yaşımda adım adım yaşadım. Benim annem kanserden vefat etti farklı olarak. 1,5 sene oldu. Allah rahmet eylesin. Geçiyor bu günler. Alışıyorsun.

• ALLAH rshmet eylesin, mekani cennet olsun.Ahirette kavusursunuz insallah.

• Ciğerimizi dağladın be abi. Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.

• Şu an çalıştığım iş yerinde Ahmet abi diye frezeci var. Çok şen şakraktır. Siniri 5 dakika sürer. Sabırsızdır ama karşısındakine zarar vermez. 1 sene boyunca birlikte çalıştık, hala çalışıyoruz. Bir perşembe akşamı haber aldık, babası beyin kanaması geçirmiş. Sapasağlam biriydi babası, hayatından sigara bile içmemiş. Yaşı 56 falandı. Salı günü öğrendik ki ameliyatta enfeksiyon kapmış. Doktorlar sadece bekledi. O şen şakrak adam işe geldi yinede, bir tabak yemek yeyip molada ağladı. Teselli bile edemedik. Bir anda hayatı tersine döndü. 2 hafta sonra babasının cenaze namazına gittim. Ölüm çok yakın. Hayatta unutamam bu olayı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.