Şimdi Ara

2 hafta önce Annem vefat etti :( (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
25.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
524 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anne baba güçten düşünce insanı korku sarıyor. Zaten hiç bir zaman hazırlıklı olamayacağın acıyla aniden çarpışmak daha üzücü. Allah sizlere sabır versin. Annenizin mekanı cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 26 Mart 2020; 23:18:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınız sağolsun.

• Ben de üç ay önce babamı kaybettim. Çok zor.

Kanserdi ve inanılmaz zor dokuz ay geçirmişti o da biz de.

Gerçek miydi o günler diyorum şimdi

• Dostum Allah rahmet eylesin, o durumu çok iyi bilirim hele o annemizin adının söylenip çağırılmamız ve haberin verilmesi. Ne desek boş yaşayan bilir acısını Allah kimseye ana baba evlat acısı vermesin genç yaşta. Ama şunu bil öyle hemen geçmiyor acısı yüreğine oturuyor. Kaç defa sabahları fırlayarak kalktım. Allah sana ve ailene sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basın sagolsun kardeşim
  • Başın sağolsun. Kimsenin erken yaşta bu acıyı tatmama dileğiyle.

• Başınız sağ olsun.
  • Başın sağolsun kardeşim çok ağlattın beni bende öz annemden uzağım anne baba ayrılmıştı ben ilkokuldayken ne zaman bir anne hikayesi okusam izlesem gözyaşlarımı tutamam Allah mekanını cennet eylesin

• okurken gozlerim doldu, Allah rahmet eylesin hocam cok uzuldum adiniza. Dunya cok bos
  • Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.Allah sabırlar versin.

• Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 26 Mart 2020; 23:58:57 >
  • Başın sağolsun. Hepsini okudum. Üzücü gerçekten. Umarım atlatırsın bu zor zamanları.
  • Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

• İlginç bir şekilde ben de 26 yaşımda 55 yaşındaki annemi kanserden kaybettim. Ve ben de kendi ellerimle toprağa verdim. Annesiz bir hayat yarım yaşanıyor ne yazık ki. Hiç bir şey anneden daha yakın olamıyor çünkü. Başın saolsun.

• Başın sağolsun, Mekanı cennet olsun.Allah sabır versin.
  • İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
  • Kardeşim başın sağolsun bende babamı gençken kaybettim acının kıyası olmaz ama anne gibi yar olmaz . Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin Allah sabır versin çok zor bir durum.

• Kardeşim başın sağ olsun, illaki acin azalacak. Hayata devam edeceksin. Lakin içini sevgi ile dolduran annen aklina her geldiğinde için burkulacak. Bende babamı kaybettim. Giden deri gelmiyor. Umarım çabuk atlatırsin.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. 25 yaşındaki kardeşim için gecelerce beklediğimiz yoğun bakım geceleri geldi aklıma ve onuda kaybetmiştik. Gece gece moraller altüst oldu. Gözüme yaş doldu. Rabbim sabır versin sizlere.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.