Şimdi Ara

2 hafta önce Annem vefat etti :( (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
25.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
524 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin kardeşim... Ben de annemi 2 sene önce kaybettim ve çok iyi anlıyorum seni :(
  • Başın sağolsun hocam. Yaşanabilecek acıların en büyüğü neredeyse. Göz açıp kapamaktır hayat. Kısacık bir serüven. Mekanı cennet olsun.
  • Başınız sağ olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Okurken duygulandım 10 sene önce de babamı kaybetmiştim. Allah sabrını veriyor. Allaha dondurulecegiz eninde sonunda. İmanlı gitmek daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun kardeşim acıların çok büyük geçecek ama hayatında çok büyük doldurulamaz bir boşluk oluşacak. ilk 2 sene sonra hafifleyecek ve bir an unutup gülüp eğlendiğin sırada aklına gelecek ve tüm günün kötü geçecek.. bunlara hazırlıklı ol dicem ama olamazsın yaşayıp göreceksin. öte yandan acıların en büyğünü yaşamışsın artık ufak tefek dertler sana pek etki edemeyecek.

ben 2013 yılında dedemle dayımı kaybettim, 2014 te annemi sapasağlam halde arabasını kullanırken geçirdiği ani kalp krizi sonucunda kaybettik hastaneye bile kaldırmadılar, ondan 1 ay sonrada anaannemi kaybettik acısına dayanamadı. hepsinin cenazesini kaldırıp mezarlarına girdim, indirdim, toprak attım. çok zor zamanlardı, tarifi mümkün değil. keşke ben ölsem annem yaşasa diye haykırdığım zamanlardı.. geçiyor inanki ama çok zor geçiyor normal hayatına devam etmen 1-2 seneyi alabilir allah acını hafifletsin söyleyecek çok birşey yok.

• RoIF kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin allah mekanını cennet etsin tüm günahlarını affetsin kardeşim . Acısını bilemeyiz allah da yaşatmasın sana ve tüm yakınlarına allah sabır versin..

• Allah rahmet eylesin, basınız sağolsun.

• Allah rahmet eylesin güzel kardeşim,
    Mekanı cennet olsun,toprağı bol olsun,
    Okurken ağladım anlatamam.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
  • Valla hocam ailedekiler "bizlere evlat acısı gösterme" diye dua ederken bende tam tersi şekilde dua ediyorum. Başınız sağolsun. Allah hepinize sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 27 Mart 2020; 18:47:26 >
  • Başınız saolsun çok üzüldüm kendi annemmiş gibi gözleim doldu
    Umarım kendinizi en kısa zamanda toparlarsınız daha büyük acılar görmezsiniz
    Anne konusunda bende çok hassasımdır
  • Kardeşim başın sağolsun ,Bende benzer bir şekilde annemi 150 gün önce kaybettim.Halen acısınçok taze ve sıcak .Rabbim mekanlarını cennet eylesin anne kaybetmek tarifsiz bir acı.

• Mekanı cennet olsun forumdaşım. Üzdün bizi.

• Allah mekanını cennet etsin
    Geriye pırlanta gibi sizleri bırakmış ne mutlu ona.

• tr.link
    Suni teneffüs ve kalp masajı nasıl yapılır? - YouTube
    https://tr.link/o3Weu
    ilk yardım ve acıl sağlık videosu arkadaşlar sevdiğiniz kişiler kalp krizinden kaybetmek istemiyorsanız lütfen kalp masajını öğrenin linkte

• Başınız sağ olsun size ve ailenize sabır dilerim.
  • Başın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun hocam. Başınız sağolsun :(
  • Allah rahmet eylesin güzel kardeşim. Allah sabır versin sana.

• sabır diliyorum dostum.yalan dünya işte.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.