Şimdi Ara

2 hafta önce Annem vefat etti :( (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
25.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
524 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktorunda ustasını bulmak kolay iş değildir, başınız sağ olsun.
  • Başın sağolsun kardeşim, mekanı cennet olsun.
  • 2 gündür forumda başlığı görüyor ama cesaret edip açamıyordum. Bugün ise 'hepimizin büyük ihtimalle yaşayacağı' durum diye kendime cesaret vererek tıkladım. Öncelikle Allah rahmet eylesin, başta siz ailesine sonra tüm sevdiklerine sabırlar versin. Başınız sağolsun.. Ben de 1 yıl önce babamı kaybettim, ayrıydı bizimkiler, baba sevgisi, koruması görmeden büyüdüm, şu an 30 yaşında kariyer sahibi bir insanım, her şeyi canım anneme borçluyum. Babaları bilemem ama ANNELERİMİZİN kıymetini bilelim arkadaşlar. Unutmayalım ki dünya hayatı göz açıp kapayıncaya kadar..
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bosu kullanıcısına yanıt
    Çoğu vefat etti ,55 ve üstü doktorlar çok iyiydi ben her zamanı gördüm o yüzden kıyaslayabiliyorum ,Annemi 2014 de ameliyat eden doktor da kanserden vefat etti mesela adam zıpkın gibiydi 68 yaşında suratı nur gibiydi hayat kurtarmaktan ,Allah onada rahmet eylesin.

Lürfen her ameliyat olmalısınız diyene kulak asmayın ,kendinizi sevdiklerinizi kurcalatmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 27 Mart 2020; 14:21:24 >
  • Empati yapamadım. Hayali bile o kadar ağır geldi ki..
    Gözlerim dolu dolu yaziyorum başınız sağolsun. Keşke elimizden bişey gelse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, umarım başka bir zamanda başka bir yerde tekrar görüşürsünüz.
  • Kardeşim, başın sağolsun, başka da yazacak bir şey yok, ne desek boş, ateş düştüğü yeri yakıyor

• Bazen düşünüyorum annem vefat ederse ne yaparım diye, düşüncesi bile gözlerimi dolduruyor ruhumu daraltıyor. Allah senin yardımcın olsun kardeşim annenin mekanı cennet olsun. Hepimiz birgün öleceğiz hiçbirimiz ölümsüz değiliz.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Başın sağolsun allah sabır versin . Moralin çok bozuksa psikolojik destek alman gerekiyorsa ve durumun elvermiyorsa randevu alıp ücretini ödemeye hazırım .

• Başın sağolsun allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.

• başınız sağolsun hocam, Allah rahmet eylesin

• Annene Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sizin de başınız sağ olsun. Allah sabır versin size. Hayatta olan annelerimizin kıymetini bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24772A474 -- 27 Mart 2020; 16:26:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun, okurken gözümden yaş geldi.
    ben de babamın bağırsak kanseri olduğunu öğrendiğimde şok yaşadım, aniden çöktü babam, ameliyat falan oldu, çok zor zamanlardan geçiyoruz ve muhtemelen babam bir kaç sene içinde vefat edecek.
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.Hiç tanımıyorum sizi gözlerim doldu.Allah sabır versin.

• Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun

• 5 dk once arkadaslarla kahkaha icindeyken su anda gozyaslari icindeyim. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeY_oĞLu -- 27 Mart 2020; 16:47:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.