Şimdi Ara

2 hafta önce Annem vefat etti :( (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
25.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
524 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başınız sağolsun hocam. Merhuma Allah'tan rahmet diilerim.

@RoIF

• Başın sağolsun. Allah rahmet hocam. Mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin. Sizlere ve yakınlarına sabır versin.

Ben de uzun süredir Annem ve Babam ile yaşıyorum. Her gün onları kaybetme korkusu var içimde.
  • Allahü teala rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere sabır versin inşallah
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşim çok üzüldüm Allah sizlerde sabır versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • allah rahmet eylesin arkadasım
  • Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
  • Kardeşim Allah sabır versin. Nur içinde yatsın :(

• Başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ne yalan söyleyeyim ağlayarak okudum yazdıklarınızı. Annelerimizin kıymetini yaşayarak bilelim, sonrası yok maalesef...
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

• Okurken gözümden yaş geldi allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
  • Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
    Çok zor gerçekten. Ne desek boş. Ben başkasının cenazesine gittiğimde bile aile fertlerini görünce çok kötü oluyorum kaldı ki kendi canın paha bile biçilemez. Mekanı cennet olsun.
  • "Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne)." (Bakara Suresi, 156)

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz derler." (Bakara Suresi, 156)

Başınız sağolsun. Mekanın cennet olsun inşaALlah
  • okurken çok üzüldüm , içim sızladı. Başınız sağolsun . Gerçekten ailenin kıymetin bilmek gerek. Allah sabır versin
  • Aynı şeyi bende babam için yaşadım aradılar herkes ağlıyor baban dediler gel dediler babamın kalbinde sıkıntısı vardı kalp krizinden kaybettik mezara kendi ellerimle koydum Allah başka acılar yaşatmasın erken ölüm çok zor yaşlı olsa bu kadar üzülmeyiz ben kendi adıma söylüyorum çünkü kabullenmek zor Allah sabır versin

• Allah rahmet eylesin kardeşim.
    Benim annemde 4 yıl evvel 56 yaşında vefat etti. Genetik kalp rahatsızlığı var anne tarafımda, annem de hemen her yıl üç beş gün yoğun bakımda kalır çıkardı. Hemen her yıl yıllık iznimi onun hastaneye yattığı zamana denk getirdim.

Sonunda baya kötü oldu, Ankarada Numune hastanesinde yoğun bakımda yattı. 12 gün kalabildim yanında. Şimdi fotoğraflarına bakıyorum resmen erimiş yoğun bakımda ama ben yanındayken o derece kötü olduğunu farketmemiştim.
    Hemen her gün bir kaç kişi vefat ediyordu hastanede, bahçede acı haberi alıp fenalaşan hasta yakınlarına üzülerek bakıyordum ama hiç kondurmadım. Her yıl olduğu gibi bu sefer de çıkacaktı annem sadece zaman meselesiydi. Diyaliz makinasına bağlandığında aşırı susadığını söylüyordu bir yudum su için yalvarıyor ama görevli amaçlarının vücudundaki ödemleri atmak olduğunu ve asla su veremeyeceğimizi söylüyordu. Annem bir yudum su için yalvardıkça ben ölüyordum sanki.
    İş gereği suriyeye gitmem gerekiyordu, gitmemek için direndim ettim olmadı gideceksin dendi.
    Araç kullanmayı neredeyse hiç bilmiyordum, emanet araçla 300 km gittim annemi yoğun bakımda uyandırdım, öylesine gezmeye geliyordu arkadaşlar ben de seni görmeye geldim dedim elini öptüm ve aynı yolu dönmek için hareket ettim. Sabah 5 te uçak vardı ve yetişmem lazımdı. Sürüklene Sürüklene gittim suriyeye...

Kalp pili vardı doktor cep telefonuyla konuşmasına da izin vermiyordu. Hala zaman meselesi derken 3 gün sonra sabah 5 te amcam aradı, annen seni çağırıyor dedi, korkusu içime düşmüştü ama kafamdan silmeye çalışarak neden ne oldu bu saatte neden çağırıyor diye saçmalamaya başladım, o anda arkada ağlayan abim annem öldü gel diye bağırdı.
    Beynim kaynıyordu sanki, sağa sola koşmaya başladım gözlerim yanıyordu duvarlara çarpıyorum. Annem ya annem nasıl ölebilirdi, anakuzusu sayılabilecek bir ilişkim vardı annemle...
    Uçak geç saatte diye ticari taksiyle geçtim Kilisten Ankarada. Musalla taşının üstünde bir tabut, üzerinde yeşil bir örtü, annem olamaz dedim. Hep geldiğim uzaktan tanıdık bir cenaze namazı... Ama öyle değil. Cenaze aracında 3 saniye görebildim yüzünü, sarılmak için hamle yapınca çekip aldılar beni araçtan. Sonradan öğrendim ben yanına girmeden oğlum beni böyle görmesin diye saçını başını düzeltiyormuş hep, bana evlenmiyorum diye kızardı hep, en son anne sen çıkınca evleneceğim dedim sevinmişti eşimdi de tanıyor seviyordu ama göremedi...

Evliyim, güzel bir hayatım var ama ne kadar mutlu olursan ol eksik bir şey var. Bataryası ölmüş bir telefonu %100 şarj etmek gibi, dolu sansan da bitik aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 27 Mart 2020; 11:14:31 >

• Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun kardeşim.

• Basın sagolsun. Önemli olan senin şu halde bile bu güzel bakış açın.

Ölümün bile hayırlısı nasip oldu, 2-3 gün sonra olseydi covid vakasindan cenazesi bile yikanmadan gidecekti.

Rabbım sabır versin.

• Allah rahmet eylesin dostum gönülden bir fatiha okudum kendisine rabbim mekanınını cennet etsin inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.