Şimdi Ara

2 haftada bir gelişme olmuşmu (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce gelişme var mı ya daha 2 hafta oldu ama olsun :D

• nasıl çalışıyorsun omuzlar gelişmiş
  • Acikcasi cok kasilmissin bu da vucudunu oldugundna daha kotu gostermis . Bir de spor salonuna gidiyorsan ve protein tozu aliyorsan hacime degil sekile yonelik antremanlar yapmani oneririm hacim cokbirsey getirmez . Onun disinda cok kasilmasan birseyler var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainOnedin önerilerin dikkate aldım teşekkürler :D Tyler Durden 2 hafta önce başladım işte haftada 5 gün antreman yapıyorum
  • Valla şunu diyim, benim vücudum kendi kendine gelişiyor, hiç bir şey yapmadığım halde karın kasım, pazu, göğüs kasım falan oluşmuş. İlk başlarda takmıyordum ama belirgin olmaya başladı. Haftaya doktora görünmem lazım
  • gözle görülür bir gelişme var. 2.resimde biraz kendini kasmışsın sanki ama yine de gelişme var belli. steriot ya da protein tozu kullanıyor musun??
  • Hayır steroid ve protein tozu kullanmıyorum. Beslenme programım ve ağırlık çalışmalarım var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelations34

Valla şunu diyim, benim vücudum kendi kendine gelişiyor, hiç bir şey yapmadığım halde karın kasım, pazu, göğüs kasım falan oluşmuş. İlk başlarda takmıyordum ama belirgin olmaya başladı. Haftaya doktora görünmem lazım

Adam 50 kilo ergen beyler kaçın ben oyalarım
    edit:biride steroıt kullanıyo musun demiş hey allam ya .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 17 Şubat 2013; 4:05:14 >
  • sen six pack konusunu açan eleman değil misin?

Haftada 5 gün antrenman mı olur

Gelişme var ama 2 haftada bu kadar olmaz kalıcı değil yani 3-4 gün yapmadığın an sönersin.
  • 2 haftada sırtını dik tutmak için mi uğraştın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

quote:

Valla şunu diyim, benim vücudum kendi kendine gelişiyor, hiç bir şey yapmadığım halde karın kasım, pazu, göğüs kasım falan oluşmuş. İlk başlarda takmıyordum ama belirgin olmaya başladı. Haftaya doktora görünmem lazım

yaşım senden büyüktür emin ol ve senide inandırmak zorunda değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Folder34

Sizce gelişme var mı ya daha 2 hafta oldu ama olsun :D

Program hareketlerini bılmiyorum ama haftada 5gun çok fazla hızlı ilerler erken tıkanırsın kısa bi sure sonra gelişmen ilerlemez dahada zorlarsan kas yırtılması olabilir program hareketlerinde ağırsa tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

quote:

25 yasından buyuk değlsin insanların vucudu 25ten sonra hızla değişmez bu bir zayıfsın kas sanıyorsun bu 2 inkar ediyorsan yalancısın aynı zamanda :-) başka cevap vermicem

• 5 gün fazla değil mi?
  • soldaki kol daha fazla şişmiş sağ pısmış lan
  • Başının sol çaprazındaki sivilce kaybolmuş tebrikler.
  • 5 gün fazla fakat hoca pro işini biliyor. Hareketler yormuyor normal.
    Komiklik yapan incici gencler sizede gülüyorum yorumda bir şey yazmıyorum diye üzülmeyin :D :D :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.