Şimdi Ara

(2. Hikaye geldi)Hikaye sevenler toplanın... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
17
Favori
13.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Part 9

o gün çok içmiştik.. o güne kadar anneme alkol kullanmayacağıma, kötü alışkanlıklar yapmayacağıma söz veren bendeniz o gece bir hayli içmiştim.. tempolu ve eğlenceli geçen geceden sonra burağı evine koydum ve kendim eve geldim.. babam bana doğru bakarak çok hızlısın genç dedi. gülümsedim .. işte böyle ol evde ömür geçmez hayatının tadını çıkar dedi ve kafamı okşayarak yatak odasına gitti. ebru'nun bir hayli pahalı ayakkabıları kapının önünde belirdiğine göre bizim ebru gene burdaydı.. ebru önceden ara ara gelirdi ama sürekli bizde kalmaya başlamıştı. bu durum beni rahatsız etmiyordu .. umrumda bile değildi. 2 gün sonrasını bekliyordum, jessica'yı.. 1 günde ne kadar çok özlemiştim.. buraya geleli yaklaşık 1 ay olmuştu ama son 2 gece benim için çok güzel geçmişti.. artık gece haftada en az 3 gün dışarı çıkmayı düşünüyordum, çünkü çok eğlenceli ve güzel geçiyordu..2 gün sonrasını, jessica'yı düşünerek yorgun geçen günden sonra o gece derin bir uykuya daldım.. gördüğüm rüya ise sabah gene ebru ile ilgiliydi. Anlam veremedigim bi cekim gucu olustu onla aramda.

çok garip bir rüya görmüştüm. babam ile ebru işten geliyordu. babam üstünü değiştirmeye gittiğinde ebrunun yanına cilginca gidip jesica ile olanlari tekrarliyordum. ebru jessica'ya göre daha albeniliydi doğal olarak. Jesica ebruya gore daha cocuksu kaliyordu ama jesicada baska birsey vardi kanım isinmisti. aşık değildim belki ama onunla geçirdiğim bir gece, onu bana ilkleri yaşatan ilk kız konumuna getirmiş ve değerli kılmıştı.. rüyamda degisik bir sekilde gordugum ebru ile sabah kahvaltısı yapıyorduk. fakat bu kahvaltı bir gün önceki kahvaltı gibi değildi. çünkü sofrada babam vardı. babam beni sevdiğini davranışları ile belli ediyordu ama ben ilk başlarda ebru'dan rahatsızlık duymaya başlarken, şimdi ise babamdan rahatsızlık duyuyordum. o gün kahvaltıda babam ve ebru 2 gün işleri olduklarını ve 2 gün boyunca evde olamayacaklarını dolapta birçok hazır yemeklerin ve gene hazır yemek için sipariş broşürü olan bir lokantanın broşürünün bulunduğunu söylediler.

onların ne yaptığını merak bile etmeden tamam dedim. ben bakarım çaresine siz işinizi halledin dedim. babam ise espri yaparak, bu halinden çok memnun dedi ve imalı bir gülümseme ile ebru'ya baktı. ebru da gülümseyerek karşılık verdi. tahmin edecekleri şeyi yapacaktım..eve bir kadın getirecektim. burakla birlikte bugün mutlaka dışarı çıkıp ya evde alem yapacaktık ya da gezip tozacaktık. kaldırım köşelerinde takılıyormuş gibi görünen ne oldukları 1 km ileriden farkedilen kadınlar ile doluydu haziranın güzel akşamları.. sanırım o gece daha degisik olacakti ...

babam ve ebru kahvaltıyı yaptıktan sonra çıkmışlardı. koca ev bana kalmıştı. hemen burağı arayıp durumu anlattım. bu duruma burak çok sevinmişti. burak gündüzleri babamın otoparkında çalışıyor bazı akşamlar beraber takılıyorduk. son 2 gecede yaşadığımız olaylar burakla kardeşliğimizin çok daha güçlenmesine vesile oldu.. ev genelde boş olmasına karşın 2 gündür evde tek başıma kalamadığım için, ev boş olduğu zamanlarda da burakla dışarda olduğumuz için yanliz kalamiyordum. babamın odasına girip dolabı açtığımda Ebruyla ilgili bazi seyle buldum. . bu yaptığıma ben bile inanamıyordum.. Kendime geldigimde etrafi topladim sanki odaya girilmemis gibi herseyi yerli yerine koydum odadan ciktim. Kendimden utaniyordum , yaptiklarim iyiye isaret degildi. Hayatimda kadınlar varken neden ona takildim anlayamadim zaten ...
  • Mesaj kalsın guzellesiyor evde tek basına macera :D
  • Hikaye p.ka sardi guzel bir kisisel gelisim hikayesi bekliyordum ama aski memnuya dondurdun
  • Part 10

kısa bir süre ebru'dan nefret etmiştim fakat sonra kendimi topladım. Sonucta ona asik degildim .

o gün elimde leptopla ön balkona çıkmıştım.. ev içten merdivenli idi. kat olmasına karşın 3.katın içinden merdiveni terasa çıkıyordu ve o teras bize aitti. ben ön balkonu tercih ediyordum çünkü birçok turisti görmek mümkündü.. insanları izlerken, laptopla oynarken, telefonla ailemle konuşurken o günü akşam etmiştik.. artık burağı evden alma zamanı idi. burağı mutlu etmek için gene arabaya atladım ve burağı evinden alıp yola koyulduk...

henüz 18 yaşımda bu denli hızlı yaşam bana fazlaydı fakat 5 ay sonra hepsi bitecekti. bu yüzden keyfini çıkarmaya çalışıyordum. burakla arabayı parkedip kadını bol günah sokaklarına daldık. burak pek birsey beceremeyen ama, masum duruşu ve olgun gösteren dış portresiyle kadınları kendine çekmekte zorlanmıyordu. o gece burak benim durumumdan şikayetci olup bugün çok isteksizsin. istersen eve gidelim içer, kendi kendimize eğleniriz demişti. burak benim bir derdim olduğunu anlamıştı.. bu dert ebru'yu kafamdan atamiyor olmamdi. burak şikayetlerine devam edince onu memnun etmek için park kenarında oturan kadın grubuna doğru burağın kolundan asılarak yaklaşmaya başladım. napıyorsun dedi. şu kadınları görmüyor musun dedim. gel benimle oğlum dedi. hastalık falan bulaşır, ben istemiyorum gel eve gidelim dedi. burağın bu komik ve saf kalpli yönü beni gene güldürmüştü. Bisey olmaz onu hallettim dediğimde burağın inek şaban tarzı kahkahası ikimizin de neşesini yerine getirdi.

baban anlamaz mı lan dediğinde babam nerden anliycak yaa dedim. bir sürü var diye burağı mutlu ettim. kadınların yanına yaklaştığımızda burak arka planda kalmıştı. yanlarına giderek tam karşılarında elimi cebime attım ve 5 deste yüzlüğü çıkardığımda 4 kadının bana doğru geldiğini gördüm. 2 tane sırık boylu kadına elimle geri işareti yaptım ve diğerleri arkamdan kuzu kuzu gelmişti. o gün 18 yaşında olmaktan ziyade dünyaya hükmeden bir adam gibiydim. bu kadınların imaji ve ne olduklari belliydi zaten.. kadınlarla hiç diyalog kurmadan arabayı patkettiğimiz yere gittik. kadınlar aga gugu etseler de burak onlarla çat pat konuşmaya çalıştı.

evimizi öğrenirler gibi garip bir düşünceye büründüğüm için arabayı farklı yollardan dolaştırarak evin önüne getirdim. .. iki mini etekli kadın ve burakla birlikte ben de arabadan indim. yarın jessica ile buluşmak benim için şu an hiçbir şey ifade etmiyordu. kalbimdeki heyecanı hissedebiliyordum. burağa hangisi diye sorduğumda iki sarışın kadından daha kilolu olanını seçti. zaten bana doğru yaklaşan 4 kadından bu 2'sni seçmemin nedeni saçlarının sarı oluşu ve ebru'yu anımsatması idi.Kadının biri benimdi.. sarı saçlari olan ebru'yu gercekten çok andırıyordu. eve çıktık onları misafir odasına aldım ve ordan diger odaya..

ona türkçe sözlerle iletisim kurmaya calistim..İş bittikten sonrada burakla beraber onları arabaya attım ve aldığım yere bıraktım.

gelirken burakla beraber arabadaki müziği son ses açıp zevk ve mutluluk naraları attık. artık erkektim. arabadan inip epey bira aldıktan sonra evin yolunu tuttuk. sabaha kadar burakla beraber tv izleyip içip eğlendik. daha yarın akşam jessica ve burağın hatcası ile buluşacaktık. bu ne hızlı bir hayattı. bu hayata bu yaşta sahip olmayı kim istemezdi? sabaha karşı burakla beraber sızdık ve öğlene kadar uyuduk. artık akşamı bekliyorduk. burağın aklında bizim küçük sevgilileri eve atmak vardı fakat bana bu hiç inandırıcı gelmiyordu. çünkü aileleleriyle tatile gelen bu kızlar herseye evet derler miydi? yabancıların ipiyle kuyuyo inilmezdi. bekleyip görecektik. ama gelmeseler de olurdu nitekim bu gece herseye doymuştum. ama jessica'yla olmak fena olmazdi hani
  • mesaj kalsın
  • Okurum.
  • okumaya başladım.
  • Guzel
  • yerimizi alalım.
  • up up
  • takip
  • takip
  • Bulunsun..
  • bulunsunn
  • Güzel hikaye masjım bulunsun buna
  • İlk sayfadan kapalım yerimizi yarın okurum.
  • Konu ne læ biri özet geçsin
  • bulun
  • msjmblnsn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.