Şimdi Ara

(2. Hikaye geldi)Hikaye sevenler toplanın... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
17
Favori
13.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guzel gıdiyor
  • 2 tane sırık boylu kadına elimle geri işareti yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

inci terk damarlar1na iseyen adam'ın hikayesi hala yazıyo bitirmedi isteyenlere özelden link atarım

aynen part 3 te "...damarın kız arkadaşı var mı diye sordu gülümser bir yüzle.. babam..." damarı silmeyi unutmuş panpa bide beni x olarak goreceksiniz diyor bir tane x e rastlamadım daha lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanerkmen

quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

inci terk damarlar1na iseyen adam'ın hikayesi hala yazıyo bitirmedi isteyenlere özelden link atarım

aynen part 3 te "...damarın kız arkadaşı var mı diye sordu gülümser bir yüzle.. babam..." damarı silmeyi unutmuş panpa bide beni x olarak goreceksiniz diyor bir tane x e rastlamadım daha lol

gozlerim acidi olum napayim duzeltiriz sansur yapmak zor is bu devirde

Not:Duzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranormal-adam -- 30 Aralık 2011; 0:15:35 >
  • çakal seni :D iyi ama güzel gidiyor :D
  • Konu harika
  • bulunsun
  • bekloyoriz
  • Part 11

dün gecenin etkisiyle güne iyi başladık. her ne kadar dün gece bir kadınla olsamda ilk defa bir deneyim yaşasam da 2 gün önce tanıştığım ve aynı gün koklasip el ele yürüdüğüm genç kız, dengim olan jessica'yı bu akşam görecek olmak benim keyfimi yerine getirmişti. jessica ve hatcayı almak için çıktığımız o gece otelden kimse inmedi. kısaca jessica ve arkadaşı o gece bizi ekmişti. o günden sonra ne jessica'yı aradım ne o beni aradı. burak ve benle dalga geçmişlerdi.. o gece fiyasko ile dolu bir geceydi. o gece eve dönerken burakla beraber jessica ve arkadaşını eleştiriyorduk. burak otoparka yakın bir pastahanede tezgahtar bir kız olduğunu ve onun çok güzel olduğundan bahsederken, ben de arar ara balkona çıkıp babasına yardım etmeye çalışan, turistlere giysiler satmayı hedefleyen genç kızı düşünüyordum. evet balkona çıktığımda sürekli turistlerle ve türklerle iletişim içinde olan bu kız orda çalışıyordu.. muhtemelen babası idi patronu. çünkü aralarındaki baba ve kız ilişkisini görmek mümkündü.. babam ve ebru'nun bugünden ötürü geleceğini biliyordum ve o gün onlar gelesiye kadar ön balkonda oturup satıcı kızı izledim. o da benim onu izlediğimi farketmişti. onun önünde birçok kez fiyakalı arabamla yaptığım ukalaca davranışlar beni onun gözünde küçültmüş olmalı ki yüzüme bile bakmadı. o gün karamsarlığa bağlamıştım.. o kızla konuşmak istiyodum ama nasıl. onun gözünde tam bir zengin çocuğu ve kendini beğenmiş ukala havası almıştım.. bu durumu nasıl değiştirebilirdim.. tam bunları düşünürken babam ve ebru artık eve gelmişlerdi ...

onlara hoşgeldiniz diyerek, kendim aşağı indim. haliyle yoldan gelmişlerdi. banyo yapsınlar diye bir anlayış gösterdim. onlar beni tınlamıyordu gerçi banyo yapmak için. hiç çekinmiyorlardı benden. benim rahat davranışlarımı doğuran ana sebepler bunlardı.. aşağı indim ve artık satış saatinin düştüğü dakikalarda küçük mağaza sayılabilecek dükkana girip kıza merhaba dedim. dudağını ıssırarak kafasını öne eğdi. merhaba dercesine. bu tavrı anlayamamıştım. kıza dönerek kapri alacaktım ben diye konuşmayı sürüklemeye çalıştım. tamam dedi ve burda çeşitlerimiz var diyerek işini yapmaya çalıştı. ordan bir kapri seçtim ve kıza parasını ödeyip teşekkür edip sokakta az dolandıktan sonra eve çıktım. anladım ki bu kız, eğlence köşelerinde gördüğümüz bedeni ve kalbi ucuz olan kızlardan değildi. bu ukala hayatımı bırakıp eski günleri aklıma getiren hafif bir rüzgar belirdi sokakta. saçlarım rüzgarın etkisiyle dalgalanırken kafamı öne eğmiş, bana kapri satan kızın evime gideceğimi düşünerek garip garip bakması ve rüzgar eşliğinde diğer bir sokağa girdim. eski günler gelmişti aklıma..
    eski günlerin anısına, rüzgarın saçlarıma ve yüzüme isabet etmesi beni güzel bir huzura sürüklemişti...

her şeyi oluruna bıraktım ve o gün babamla ebru'nun ne haltlar karıştırdığını öğrenme kararı aldım. onları dinlemek, takip etmek bile istiyordum. burak babamın elamanı olmasına karşın benim kardeşimdi. babamın kötü yönlerini arada onunla tartışırdık. burağa babam hakkında bütün bildiklerini yarın gece onunla dışarı çıkıp soracaktım..

yarının bana verdiği merak, haziran gecesinin nemli havası ve hafif esen yel eşliğinde balkondan yıldızları seyretmek büyük bir keyifti..

herkes kendi halindeydi, içimi bir mutluluk kapladı

artık yarın akşamı bekliyordum ve o akşam gelip çatmıştı. burakla beraber gezerken babam konusunu açmıştım. babam hakkında derinleşen sohbette burak babamın çok çapkın olduğunu ve her gün farklı kadınlarla otoparka uğradını söylemişti. ebru'yu sorduğumda, ebru babanı başka kadınlarla gördüğünde hiç sorun çıkarmadı diyerek cevapladı. ebru babamı nasıl kıskanmıyordu diye içten içe düşünmeye başlamıştım. peki bu babamın yanında dolaşan farklı kadınlar kimlerdi..

burağa babamın en son ne zamam ve nasıl tipte bir kadınla otoparka geldiğini sordum. burak en son 1 hafta önce 3-4 kadar kadınla babamın otoparka uğradığını söyledi.. burak konuşmasına devam ediyordu. babamı soran birçok adamın olduğunu, babamın yanındaki kadınların babamı soran adamlarla otoparkın önünde birçok kez buluştuğunu sözlerine ekledi. o gün babamın bir işler çevirdiğini anlamıştım. burağın gözlerine bakıp malüm soruyu sormak istedim ama henüz erkendi. artık bu saatten sonra kendi zevk ve eğlenceli yaşamımın yanı sıra babamın ne haltlar karıştırdığını öğrenecek ve onu takip edecektim.. burak ebru hakkında benden birşeyler gizliyordu. babamın da ebru'yu kıskanmadığını söyleyen burak bu konuya fazla karışmak istemiyor gibiydi. konuyu değiştirmeye çalışmasından anlamıştım ki.. babam ebru'yu kıskanmıyorsa ebru'nun yanında da erkekler oluyordu öyleyse.. konuyu değiştirip burakla bakıp bakıp doyamadığımız sahil kıyılarında keyifli sohbetlerle..
  • yerimizi alalım
  • Part 12

o gün burağı evine bırakıp kendi evimize girdiğimde misafir odasında ve mutfakta birkaç tane insan gördüm. beni gören babam arkadaşlarına benim oğlum diyerek tanıttı. babama meraklı gözlerle bakarken, evimizde bulunan kadınların kıyafetine baktığımda aslında her şeyi anlayabiliyordum.. bu kadınların hepsi kotu yoldaki kadinlar gibiydi... ebru'ya baktığımda 2 erkek ve 2 kadınla birlikte 5li bir grup oluşturup sohbet ediyorlardı. ne olduğunu anlamaya çalışıyordum...

onlar ellerinde şaraplarla kafayı bulmuş ve deli gibi eğlenir bil haldeydi. ben ise bu saatten sonra ne olcağını merak ediyordum. bu neyin kutlamasıydı. içeri gidip ev kıyafetlerimi giydim ve odamdan çıkmamaya karar verdim. su içmek için buzdolabına ulaşmam gerekirdi. mutfağa girdiğimde bizim eve gelen birkaç kadın ve erkekten 1 çifti gördüm. kadın buzdolabına sırtını vermiş erkek ise kadını sıkıstırmak ve dokunmakla meşguldü. beni gördüklerinde ayrıldılar fakat samimi hareketlerine devam ettiler. farkettiğim tek şey kadınların yabancı erkeklerin ise türk olduğu idi. onlardan müsade isteyip su şişesini aldım ve içeri giderken babam sarhoş bir halde beni çağırdı...

yanlarına gittiğimde babam gelsene oğlum gibi değişik ve sarhoşumsu bir sesle ve gülen yüzlerle bana baktı. yanlarına gittiğimde babam yanında bulunan kadınlara bu benim oğlum diye tekrarlamıştı. kadınlar yabancı gibiydi fakat içlerinden bazıları türkçe konuşuyordu. demek ki yarısı türk yarısı yabancı diyordum içimden.. içerdeki herkes birbiriyle çok samimiydi. babam hakkındaki düşüncelerim artık kesinleşiyordu. babam ya kadın pazarliyordu, ya da o işi yapan arkadaşları vardı.. insanları kılık kıyafetinden anlarsınız hani ya, ben bunların ne olduğunu çoktan anlamıştım.. hepsi sıcak kanlı, modern ama bir o kadar da patavatsiz insanlardı. bakalım ne olacaktı *

babam sözlerine devam etti. ortama alışık değil dedi.. fakat babamın sözleri beni güldürüyordu, çünkü babamdan ziyade levent kırca'nın yaptığı sarhoş taklidini görüyordum karşımda. babam kafayı epey bulmuştu.. babamın yanında bulunan ve türkçe konuşan kadının biri ellerini babamın önünde boynuma dolayarak, ortama alıştırırız diye gülümsedi.. babam o an değişen surat ifademi farketmiş olacak ki salonu yankılandıran bir kahkaha attı. müzik açıktı ve herkes kendi alemindeydi. babam 3 kadar kadınla samimi şekilde takılıyordu. işte o kadınlardan biri ellerini boynuma dolayıp bu lafı ettikten sonra, babamın kahkası beni güldürürken, kadının tutumu çok şaşırtmıştı. kadın çok güzeldi.. onu reddetmek istemiyordum ama babamın önünde bu samimiyeti göze alamazdım. babam son derece modern olmasına karşın ben rahatsız olmuştum...
  • Part 13

kadını kırmadan yere barak ve gülümseyerek ellerini omzumdan çektim. ne oluyordu bana? 20 küsurlu yaşlı kadınlarla birlikte oluyordum.. daha dün gece 25 30 yaşlarında bir kadınla birlikte olmuştum.. lakin ellerini omzumda hissettiğim bu kadın o dunkunden çok daha güzeldi.. ben salondan çıkarken son kez kadına bakmıştım.. kadın o sıra diğer 2 kadın ile babamın anlattıklarını dinliyordu. ısrarla baktım ve o salonun eşiğine bakasıya kadar orda durdum. o bana bakınca gülümsemiştim. o da bana gülümsedi ve bana doğru gelmeye başladı...

o bana doğru gelirken ben eşikten ayrılarak antrenin sonunda beni bekleyen odaya doğru yavaş yavaş gittim. kadın da arkamda benimle gelmişti.. odamıza girdiğimizde ben odamdaki yatak örtümün desenlerini inceliyordum. şu son 3 günde ne kadar değiştimin farkındaydım. artık kendimden büyük insanlara bile yazabildiğime göre bu özgüven patlamasını biraz sonra odamda olcak dehşet kadınla pekiştirmeliydim

odaya giren büyüleyici kadın bana doğru baktı ve adımı, yaşımı sordu. yaşımı söylediğimde gülümseyerek yanıma yaklaştı.. laptoptan oynamaya fırsat bulamadığım masa üstü bilgisayarımın bilgisayar masasına sırtımı dayamışken, ellerini bir kez daha omzuma attı.. dudaklarını bana doğru yaklaştırdı.. beni öpecek sandığım için bir an heyecanlanmıştım fakat onun söylediği lafla şok geçirmiştim.. kadın bana küçük afacan seni diyerek tekrar çekildi. o an ona dahada yaklasasim gelmişti. bu kadında beni ona çeken daha başka bişeyler vardı..

arkasını döndüğünde vucuduna goz gezdirmek zor değildi. bana doğru bakarak şu bilgisayarı açıp müzik dinleyip dans etmeye ne dersin dedi? içten içe gülüp hemen bilgisayarı açtım.. kadın bilgisayarın açılma esnasında kendi kendine şarkı söyleyip dans ediyordu.. odayı parfüm ve içki kokusu kaplamıştı bile. içki kokan bu kadının üzerindeki parfüm kokusu bende ona yaklasma, koklama belki de daha ileriye gitme isteği uyandırmıştı...

bilgisayardan rasgale bir müzik açtım. yabancı ve hareketli bu şarkıda kadın iyiden iyiye coşmuştu.. kadını anlatmak gerekirse mukemmel kelimesi onun için yeterliydi.. giydigi kiyafetle onu bir melek gibi gösteriyordu.. giyimi, çok güzel yüzü, dudakları, yaptigi bakım ve parfüm kokan teniyle odamdaki mayhoş içki kokusu kapatıyodu..

bilgisayar masasına dayanmış onu izlerken, bilgisayar masasının çift tarafını tutmamama ve dengede durmamı sağlayan ellerimi o güzel elleri ile kendine çekti.. ve dans etmeye başladık. ben baston gibi kalmış onun el hareketleriyle oynatılan bir bebek gibi hissetmiştim kendimi.. lakin ellerini avuçlarımın arasında hissetmek, beni cesaretlendirmiş ve birkaç dakika önce onun önünde ezilen ruh ve bedenime coşku katmıştı.. kadının ellerini sıkıca tutup dans etmeye başladık. dans ettikçe yakınlaşıyorduk.. dans ederken adını sormuştum ve adının nilay olduğunu söylemişti. şarkının ortasında nilay ellerini ellerimden çekti iş baska yerlere kaymaya basladi...
  • Tavsiye edildi okuyucam
  • Hikayenin devamini isteyen pm atsin, linkini vereyim. Sarmadi degil
  • devam süper
  • Devam et la
  • arkadaslar dagitmayın hikayeyi emegim bosa gitmesin
  • bakalım
  • Part 14

arkasına döndüğünde kendini bana doğru yaklaştırdı . sonra kafasını arkaya çevirerek gözleriyle elimi bulup ellerinin yardımıyla ellerimi beline sardı.. Artik dans degismeye basladi.. evet bu kadın benim gibi utangaç birini etkilemeye calisarak kendi egosunu tatmin ediyor olabilirdi. ama umrumda değildi... .. bana arkasını döndüğünde kızıl saçlarındaki güzel koku ve fizigiyle tum vucudumu mest etmisti.

Artik ona yanasmak beni utandirmiyordu.. o arkasını dönüp benle dans ederken yaptigim mudahileler karakterimi adeta ezmişti.. ninni gibi geliyordu sesi , o an o kadına büyülenmiştim.. şarkı bittiğinde yaa ne güzel dans ediyoduk diyen nilay'a hemen yabancı şarkı listesini oluşturmuştum.. tekrar dans etmeye başladığımızda nilay konusmaya yaklasmaya devam etti ama ben utangacligimdan gulumsemekle yetindim

şarkıların coşkusu arttıkça nilayla daha çok yakınlaşıyorduk.. Dansini hizlandirdi kollarini yukariya kaldirip kopmaya devam etti bende ayni sekilde karsilik verdim sonra işler degisti yakınlıktan dolayi bazi samimiyetler olustu . Oda artik cevap veriyordu

nilayın serbest tavırları beni oldukça rahatlatmıştı... nilay gözleri kapalı şekilde ve elleri omzumda şarkı söylüyordu. bilgisayarda çalan şarkıya nanana naralarında sözleri uyumlu olmasda beat anlamında eşlik ediyordu.. dudaklarını öpmek istiyordum fakat şarkıya ortak olmak için sürekli birşeyler mırıldanıyordu.. Sonra olan oldu... gülümseyen nilay ben dudaklarını öptüğüm halde şarkı söylemeye devam ediyordu...

Seyrimizi hizlandirdik nilay bir başkaydi. hayvanimsi bir cekimi vardi. nilay jessica gibi değildi. onun tadı başkaydı. dişlerimizin bile birbirine çarptığını hissetmiştim .. nilayla bu cilgin durumda iken müziğin sesiyle antreden gelen kişiyi farketmemiş olmalıyız ki açılan kapıyla karşımda gördüğüm kişi beni şoka uğratmıştı

nilayla bu durumdayken, içeri o ana kadar hiç göz göze bile gelmediğimiz, 5 kişilik grupla konuşan ebru giriverdi. kısaca basılmıştık. o an inanılmaz bir heyecan kapladı içimi, korku duygusu.. niye korkuyodum ki? babamın evinde ona neydi? ebru, içeri neden gelmişti? benimle mi konuşacaktı? ebru, nilay ve ben odada sessizlikle savaşıyoduk. tüm bunlar sadece 5 saniye içinde oldu. ebru hemen kapıyı kapatıp dışarı çıktı. ben şok olmuş ve ne olacağını merak ederken nilay'ın rahat tavırları bu durumlara çok alışık olduğunun göstergesiydi...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.